Bendede iphone takintisi var . Ama biliyorum ki samsung cok daha basarili.not 2 cok guzel acayip ozellikleri var .sorun cok buyuk olmasi.heleki eli kucuk olanlar icin.esim bana ya iphone 5 alicak yada samsung S4 ilk iphone demistim ama sonra kararmi degistirdim.oda siparisi vermis bile .bakalim bne gelicek .umarim samsung s4 gelirrr.
Kullanmadım ama ailemde kullanan çok sürekli elimde olur denerim .
ıphone 5 alman cok mantıklı değil kendim kullanıyorum bence değiştireceksen s4 al mutlaka ..
ben iphone 4 kullandım şimdi de 4s kullanıyorum. akıllı eşim kendi telefonunu bana kakaladı gitti kendisine samsung s3 aldı. o kadar memnun ki anlatamam. ben de şu an telefon alacak olsam ya note2 ya da s4 alırım ama asla iphone almam. öncelikle itunes olayına çok gıcığım, herhangi bir değişiklik için sürekli itunes a bağlanmam gerekiyor. tek tuş problemi oldu mesela erkek kardeşimin telefonunda, sonra kız kardeşimde de bu problem başladı. allah benimkini korusun :) bilmiyorum belki de iphone kullanan bir samsung hayranı olduğum için kesinlikle samsung diyorum :)
ben iphone 5 kullaniyorum iphoneda takintili olacak bir sey goremiyorum. cok kisitli bir telefon. android daha genis ayarlar vs. ayrica filmleri telden izledigimden buyuk ekrani tercih ederdim
bence note 2 daha iyi ancak note samsung un bildiğim kadarıyla tablet serisidir... bir tabletinde en küçük boyutlu ve aynı zamanda cep telefonu olarak kullanabileceğiniz hali note ikidir.. eylül ayında note 3 ün gelme olasığı ve söylentisi var internette almak isteyenler biraz daha beklebilir.. ancak iki milyardan biraz fazlaca olacağı da söyleniyo...
note ikiyi yeni aldım arkadaşlar.. benim gibi dokunmatik ekrana yabancı olanlar için tavsiyem..ve küçük ekranı görebilmekte zorluk çekenler için bire bir.. hızla öğrenip elinizden düşürmüyorsunuz.. evet biraz büyük ancak o daha çok bir tablet ve en son bilogisayarlarda ne varsa note 2 de de o var.. kısacası her şey.. eşimin telefonuyla yan yana koyduğumuzda eşimin telefonu oyuncak gibi kalıyo...yine de koca bir tablet ve bilgisayar özelliklerini iyi küçültebilmişler..diye düşünüyorum.. artık günümüzde insanlar iki üç senede bir telefon değiştiriyo.. çabucak sıkılıyoruz belki de.. o bakımdan telefonların çok da metalik olması gerekmiyo..
ıpone 5 hakkında çok bilgim yok.. hiç kullanmadım...
Kullanmadım ama ailemde kullanan çok sürekli elimde olur denerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?