iphone 6 sivi temasi

latika_27

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
866
176
333
Arkadaslar merhaba daha once basina gelen olmustur diye bir umut buraya yaziyorum. Annemin iphone u denize dusmemiste islak el islak zemin derken sivi almis ve kapanmis kendiliginden tatil bolgesi pek iyi telefoncu bulamamislar ama gittikleri ikisi de hurda olmus demis:KK43: bir de yapilsa da birkac ay sonra yine bozulur demis. var mi basina gelen tamir ettiren? bize tavsiye verebilecek arkadaslar simdiden tskler

Arkadasimin telefonu siya dusmustu,pirincin icine koydum fayda etmedi maalesef,allahtan sigorta yaptirmisti telefona,yeni telefon verdiler yerine,iphonelar guzel telefon ama hemen boxulan telefonlardanmaalesef

Bi kaç gün ağızı kapalı halde durduysa işe yaramış olması gerekir
Arkadasimin telefonu siya dusmustu,pirincin icine koydum fayda etmedi maalesef,allahtan sigorta yaptirmisti telefona,yeni telefon verdiler yerine,iphonelar guzel telefon ama hemen boxulan telefonlardanmaalesef

Arkadaslar merhaba daha once basina gelen olmustur diye bir umut buraya yaziyorum. Annemin iphone u denize dusmemiste islak el islak zemin derken sivi almis ve kapanmis kendiliginden tatil bolgesi pek iyi telefoncu bulamamislar ama gittikleri ikisi de hurda olmus demis:KK43: bir de yapilsa da birkac ay sonra yine bozulur demis. var mi basina gelen tamir ettiren? bize tavsiye verebilecek arkadaslar simdiden tskler
Benim baya suya düştü çıkardım pirince koydum bi sıkıntımız yok şuan şükür Maşallah diyeyim :)

Ama benim kapanmamıştı o da var.. Apple a verin bi bence onlar söylesin bide

Pirinççç

Tuvalete düştü.

Sonra kapandı

Birkaç gün pirinçte durdu

Şarj deliği suya daldığı için paslandı bile ama aylardır tıklamadan çalışıyor

Geçen yaz Alaçatı'da kocamın iphone 6plus'ını denize düşürdüm ben!!!:spor:
Amma maşallahı var.
Tıkır tıkır çalışıyor.:anne:
Sadece iyice kuruladı,akşama kadar kapalı kaldı.:temizlik:
Akşam açtı.:KK3:
Hala mis gibi çalışıyor.:KK37:

arkadasım geçmiş olsun bende duş aldığım sıra çamaşır makinesinin üstünde bırakmıştım sanırım buhar aldı içine bi baktım telefonda ses gelmiyor sonra saç kurutma makinesinin soğuk ayarında tuttum biraz yarım saate geçti..
aklınızda bulunsun telefon ıslanırsa sakın telefonu kapatıp açmaya çalışmayın yanabilir.. onun yerine direk pirince yatırın yada bekletin, saç kurutma makinesinin soğuk ayarını tutun..

Pirince yatirsaymis keske. Benim tel klozete dusmustu. Ustune ben de sabunlu suyla yikadim. 3 gun pirince yatirinca hic bir seyi kalmadi.
canım maşallah okurken dedim şimdi çamaşır suyunada basacak :)

Telefon su almışsa hiçbir şekilde çalıştırmamak lazım. Zaten deniz suyuysa çok çok riskli kısa devre ihtimali çok yüksek. Pirinçte bekletmek çözüm oluyor genelde. Sanırım biraz geç kalmışsınız ama yine de deneyin derim

Bu telefonlar nasıl tuvalete düşüyor? Tuvalete tel ile bir erkekler giriyor sanıyordum :KK48:

Bende düşürdüm geçen ay. 3 gün kadar pirinçte kaldı çalışıyor şuan. Ki hiç açılmaması dokunulmaması gerekiyor ben kapatmaya çalıştım açmaya çalıştım yinede çalışıyor

canım maşallah okurken dedim şimdi çamaşır suyunada basacak :)

Napiyim pis pis mi kullansaydim :63:

Galaxy ace

Bu olay olali 5 sene oluyor. Esim hala o telefonu kullaniyor.

Bu telefonlar nasıl tuvalete düşüyor? Tuvalete tel ile bir erkekler giriyor sanıyordum :KK48:

Benim soyle oldu, camasir makinemle klozet yanyanaydi. Telefonumu makinenin uzerine koydum makineden camasir cikarmaya basladim. Tam kalkarken elim telefona carpti. Makinenin uzerinde de ortu olmadigi icin kayarak cup klozete :D

benimki de su almıstı. ekran görüntüsü rengarenk oldu. bazı yerlerde görüntü kaybı olmustu. saatlerce pirince yatırdım ama düzelmedi. ekranın içindeki filtreyi değiştirdiler. 7-8 aydır kullanıyorum şimdi.

Back
X