• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İphone kilit ekranı

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
199
31
13
25
İphone kullanıyorum bir arkadaşımla birlikteydik lavaboya gidip geldim kilit ekranımda apple hesabına koyduğumuz fotoğraf olur ya o vardı ekranda siyah değil o fotoğraf görünüyordu üstüne tıklayınca da (iphone … ) yazıyordu ama devamını hatırlayamıyorum şu an düşünüyorum da sizce telefonumu açmaya çalışmış olabilir mi ya da kilit ekrana nasıl apple hesabımızdaki fotoğraf gelebilir bilgisi olan var mı benim için çok önemli bu konu

bence apple müşteri hizmetlerine hatalı tuş kilidi şifre denemelerine nereden bakabilirim diye sorun öyle bir yöntem vardı sanki. hatalı girişler için tarih ve saat söyleyen. emin değilim ama ya apple ya huawei ikisinden birinde bakıyodum ben çünkü

İphone kullanıyorum bir arkadaşımla birlikteydik lavaboya gidip geldim kilit ekranımda apple hesabına koyduğumuz fotoğraf olur ya o vardı ekranda siyah değil o fotoğraf görünüyordu üstüne tıklayınca da (iphone … ) yazıyordu ama devamını hatırlayamıyorum şu an düşünüyorum da sizce telefonumu açmaya çalışmış olabilir mi ya da kilit ekrana nasıl apple hesabımızdaki fotoğraf gelebilir bilgisi olan var mı benim için çok önemli bu konu
Üst üste yanlış şifre yazınca ıphone 1 dk kullanılamıyor gibi bişey çıkıyor. Duvar kağıdı bölümüne bir bakın belki ordan bişey yapmıştır.

Uzun bastırınca duvar kâğıdı seçebiliyorsunuz. Kilitli olsa bile. Kurcalamış ama uzun basmış sanırım.

onunki de iphone ise yakına gelince bir bildirim geliyor eşleştirme mi ne hatırlamıyorum ama, iphone fotonuz altında da isminiz yazar ekranda. isminiz soyisminiz ( apple kimliğine ne yazdıysanız o çıkıyor) yazıyor muydu?

onunki de iphone ise yakına gelince bir bildirim geliyor eşleştirme mi ne hatırlamıyorum ama, iphone fotonuz altında da isminiz yazar ekranda. isminiz soyisminiz ( apple kimliğine ne yazdıysanız o çıkıyor) yazıyor muydu?
Ya yeni gördüm yazdığınızı kusura bakmayın uygulamaya bayadır girmiyordım da evet fotoğrafın üstüne tıklayınca arkada (iphone…) bir şeyler yazıyordu

Back
X