İphone pismanliktir...

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
tam olarak boyle dusunuyorum! 2,5 yil once iphone 6 plus telefon aldim, sanki benim gibi malinin kiymetinden bi haber insana ne lazimsa... esyaya deger vermedigimden midir nedir cata pata duser durur yavrucak.

Gecen yil yine bir dusurme olayinda ekrani tuzla buz oldu, servise gitti 670 liraya ekran takildi, inanin icim acidi yazik gunah ustune 200 daha koysam ucuz marka bir sifir telefon alirdim o fiyata.

Ekrani yeniledigimden beri agzim yandigindan epey dikkat ediyorum kendisine. Ama bu sabah cok ilginc birsey oldu, arkadasimla bulusucaktim ciktim diye mesaj attim kucagimda elimde tutuyorum telefonu, 5 dk sonra cevap geldi cevabi okumak icin telefonu bir aldim ekran paramparca! Asla biryere carpmadi cantaya atmadim elimde kucagimda tutuyordum oylece. Esim de bende soka girdik

Nette benzer durumlari yasayanlar oldugunu gordum ama sebebini bilmiyorum. Ekrani takarken yanlis birsey mi yaptilar da durup dururken patladi bu ekran fikrim yok, bunu servise nasil anlatabilirim bilmiyorum.

Basina boyle bisey gelen varmi? Onerilere acigim

Su an 100 lira dahi verebilecek durumda degilim burnuma kadar borcum var

Not: krediyle iphone alan gosteris meraklisi biri olmadigimi iletmek isterim. Yaptigim is dolayisiyla surekli ve yuksek kaliteli fotograflar cekmem gerektigi icin bu markayi tercih etmek zorunda kalmistim alirken ama bir karadeligin icindeyim sanki...

Huawei candır :KK51:
2.5 yıl olduğuna göre garantisi de bitti. Peşine düşün diyeceğim ama durumu size kitlerler gibi görünüyor. Fatura üzerine telefon alacaksınız yapacak bir şey yok. Söz konusu kameraysa huawei p20 ya da mate 10 candır. Aylık 100 lira fatura üzerine taksitle alsanız?

Telefonumda çift ekran koruyucu + koruyucu kılıf olmasına rağmen masanın üstüne koymamla ekranın patlaması bir oldu koruyucudur sandım ama maalesef ekranmış (ücretli yaptılar genede)
Bide arayan olduğu zaman arada donma yaşıyordum
İphone 4 kullanırkende birgün fişe bir taktım batarya şişmiş sanırım ekran telefondan ayrıldı ayrılıcak çok korkmuştum (Bunu ücretsiz yapmışlardı)
Şimdi değiştirdim Casper aldım çok memnunum .

Zaten ben iPhone alamadığım için sorun yok bacım sağol yine de.

Yüksek gelirli problemi hep bunlar fakiriz ama huzurluyuz
:)

Ekran koruyucu varmıydı ?
Hayir cok cizildi diye cikartip daha yenisini almamistim

Aaaa geçmiş olsun o_O
Size bir şey oldu mu? Çakma ekran takmış olabilirler. Öyle oluyor.
Apple servisinde olurmu cakma ekran ki? Ay bak simdi kurt dustu icime

Vestel al vestel :)

Ya garantiye gonderirsen düsmedigi anlasilir belki ?
Bi sekilde gonderip serdimi anlaticam aslinda, ama eski dusmelerden kasada o kadar cok iz var ki adamlari ikna etmem mumkun olur mu hic sanmiyorum ya
Huawei candır :KK51:
2.5 yıl olduğuna göre garantisi de bitti. Peşine düşün diyeceğim ama durumu size kitlerler gibi görünüyor. Fatura üzerine telefon alacaksınız yapacak bir şey yok. Söz konusu kameraysa huawei p20 ya da mate 10 candır. Aylık 100 lira fatura üzerine taksitle alsanız?

Kobi kartimiz var taksitle alabiliyorum da, 2 gun once de esimin teli bozuldu anca ona alir odeyebiliriz bu ara bir de ben cikartmak istemiyorum kirik ekran takilirim tamir olmayacaksa da, ben duruma saskinim.

Binbir borcla ev aldik tasinirken hamile oldugumu ogrendim, bebek dogdu araba kredisi cektik su an aylik odemelerimiz o kadar cok ki inanin 50 lira versem bile kirk kere dusunurum hersey biriktikce birikiyor cunku. Ama onun da disinda 2,5 yil olmus alali 3700 vermisim zaten alirken uzerine 670 lira bi kere ekran taktirmisim simdi bir telefon masrafi daha cikartmak cok uzucu geliyor cidden

Zenginlik başa bela:deli:
Garantisi bittiyse zaten paralı yapılır da anlamadım bitti mi normalde 2 yıl sureli oluyor telefonlar ama benimki iPhone değil bilmiyorum belki daha fazladır.
Geçmiş olsun.

Ben seneler once tuşlu telefondan bu dokunmatik olan telefonlara geçiş yapicaktim ve babama diller döküp sirinlikler yaparak telefonda aldık soluğu ben hemen iphone dedim aldık tabi ilk dokunmatik telefonum bende hevesler tavan falan neyse tüm gün elimde tel evde ogrenmeye çalışıyorum , akşam telefon yastığın altına uyudum sabah uyandığımda telefonda 7 mesaj 4 cevapsız arama var bir hevesle bakim derken aaaaaaanaaam sürükle sürükle acilmiyo o ekran kilidi yok calismiyor tel ne yapsam fayda yok. . Telefoncuya gittim benim mesajlarimi bir bana acarmisiniz dedim tabi onlarda yapamadı .. yenisi verilcekti aynı model dedim aman sakın istemiyorum ben parami almak istiyorum çünkü henüz dün aldım bu teli ve kullanıcı hatası değil dedim.. ama tabiki tam paramın hepsini alamadım kestiler birazini. . Velhasıl şimdi iphone 10 plus bile çıkarsa almammmm samsung not4 gözünü sevim :)

Ekran geçen yıl değişti demişsiniz. Ekranın garantisi bitmemiş olmamalı..
Buradan zorlayın servisi. Yaparlar diye düşünüyorum. Ön ve arka ekran koruyucu tavsiye ederim..

Taktiginiz iphone cami orjinal degilmis demek ki , apple storeda mi taktirmistiniz?
Faturasi duruyorsa gidin atin kafalarina diyecegim ama orjinal parca hayatta durup dururken kirilmaz

Taktiginiz iphone cami orjinal degilmis demek ki , apple storeda mi taktirmistiniz?
Faturasi duruyorsa gidin atin kafalarina diyecegim ama orjinal parca hayatta durup dururken kirilmaz
Zorlu center daki apple store da takildi ya kanun gibi para odedim faturasi duruyor tabiki ben gidip bi kafalarina dikileyim en iyisi

Bende apple mağazasından ekran koruyucu taktırdım .100 tl gibi bir fiyat .bir gün sonra kırıldı . Üstelik yere falan düşmedi , hafif bir ağırlık neticesinde .10 liralık ekran koruyucu taktım sonra beni epey bir götürdü . Sonra çıkardım .ve pat telefon yere düştü .ekranı 650 tl ye yapıyorlarmış .aylardır kırık kullanıyorum :)

Back
X