ıphone um calindi :(

tatsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
108
22
28
36
Merhaba arkadaslar konuyu dogru yere mi acıyorum bilmiyorum ama onceki gun evime hırsız girdi. Caldıgı esyaların içinde iphone 5s te vardı. Digerlerinin uzerine bir bardak su içtim ama iphonu bulabileceğimi soylediler. Polis tutanak tuttu ama pek ilgilenmedi. Nasıl yerini tespit ede bilirim yardımcı olur musunuz? Telefon umrumda degil ama çocuklarımın Fotografları içindeydi çok üzüldüm ona..

iphone'umu bul uygulaması aktif miydi acaba? onunla bulunabiliyor diye biliyorum ama hiç kullanmadım daha önce

Geçmiş olsun.Operatörünüzü arasanız başka hattan yardımcı olabilirler mi acaba aklıma ilk bu geldi de.İphone umu bul uygulaması da güzel fikir

Telefonu kapattirdiniz mi kullanima? Hatti degil direk telefonu. Bi yakinimizin daha bir ay kullandigi iphone 6 calindi. Iphoneumu bul uygulamasi acik olmasa bile tlfn kullanima acildiginda yerini bulabiliyolar. Calan adam da bi telefoncuya satmis. Aylar sonra sinyal geldi tlfndan gidip aldilar.

Çok saolun. Uygulama aktif miydi bilmiyorum. Sadece hattı kapattırdık. Telefonu da kapattırayım o zaman.

İcolud.com a girin internetten . Telefonun yerini bulun . Kilitleyin içindekileri silin. ve ekranına telefonu bulanın geri getirmesi için not bırakın

Apple destek hattını arayıp danışsanız?
IMEI numarasından bulunur diye düşünüyorum.

İcolud.com a girin internetten . Telefonun yerini bulun . Kilitleyin içindekileri silin. ve ekranına telefonu bulanın geri getirmesi için not bırakın
Teknoloji nerelere gelmiş hiçbirşeyden haberim yok. Peki telefondaki fotograflara ulaşmanın bir yolu var mı telefondan çok onlar önemli.

Teknoloji nerelere gelmiş hiçbirşeyden haberim yok. Peki telefondaki fotograflara ulaşmanın bir yolu var mı telefondan çok onlar önemli.
icloud'a yedekleme açıksa yüklenmiş olabilir
Bilgisayardan ulaşabilirsiniz apple hesabınızla

Yedekleme açık ise yüklenir ben ı phone 4 den sıkılıp 6 plusa geçtim kullanıcı adı ve şifremi girince tüm bilgiler resimler de dahil geri geldi

icloud'a yedekleme açıksa yüklenmiş olabilir
Bilgisayardan ulaşabilirsiniz apple hesabınızla

Bilgisayarıda çaldı pislik sız sız olun ucuncu dorduncu kattayim diye guvenip camı yarım bile açmayın inşallah yedekleme açıktır bir bakayım saolun

Bilgisayarıda çaldı pislik sız sız olun ucuncu dorduncu kattayim diye guvenip camı yarım bile açmayın inşallah yedekleme açıktır bir bakayım saolun
Geçmiş olsun
Nasıl girmiş üçüncü kata?

Cok gecmis olsun bu durumun ustune alakasiz olcak ama iphone orjinal sarj aletleri hangi magazalar satiyo ve nekadara bilen varmi? Benimki koptuda

Ben gecen yil orjinal sarz aletini yani sadece kablo kismini x iletisim bayisinden 70 liraya almistim
Saglam bi telefon bayisinden alabilirsin sana zaten sarz aletinin garantisini de verecektir
cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…