ıpl lazer !!

minnikburun

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
10
0
6
35
İzmir
Arkadaslar dun ıpl lazere gittim bir firsat sitesinden almistim sadece koltuk altim icin bana pek ilgilenmediler gibi geldi mesela bende gozluk vardi yapan kadinda yoktu yani sanki gostermelikmis gibi geldi bana ve dun gittigimde biraz tuy vardi kadın bana 20sinde jilet vur dedi ama ben dayanamadim bugun kullandim jileti icime sinmedi cunku hem lazer degil mi sonucta ilk seans bile olsa belki tuyler cikmaz ayrica dun seanstan sonra 1 tane tuy bile dokulmedi..

Canım 1 hafta içerisinde dökülüyor.O gözlük gözlerine zarar gelmesin diye kadın kendini umursamamış demek ki.Koltuk altı en kolay biten bölge.Ben komple yaptırıyorum çok memnunum devam et bence.Koltuk altım tamamen bitti,bacaklarım ve özel bölgem %80 azaldı.Gayet memnun kalacaksın emin ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim cok tesekkur ederim :)

Merhaba arkadaşlar IPL+ RF diye epilasyon makinesi varmış evde kullanılabilen tipte demişti kulak misafiri oldum. Lazerden daha iyi ve acısızmış.Bilgi sahibi olan var mı?
Teşekkürler.

IPL'e gidiyorum.4 seans oldu, ıpl için yazılanları okuduktan sonra baya bir endişelendim , yok kıllar ggelecek bittikten sonra, yok şöyle yok böyle. Koltuk altım için alexandrite gitmiştim. 4 seans bitti gibi 1-2 tane tüy kaldı. Hiç bir makine hiç bir şekilde bebek poposu gibi yapmıyor. 1 kıl kalmıs insanların onuda bitirmeliyim mantığıyla yaklasması ve üşenmeyip3-5 kıl için gitmesi çok gereksiz.

IPL'den gayet memnunum 4 ay oldu. 15 gün sonra dökülmeler oluyor. Ve kıllar geri fln gelmiyor. Biten yerlerde uyuyan kıllar çıkıyor. Bu hangi makineya giderseniz gidin bu şekilde. Hangi kadın ağdaya gittiğinde o gün tamamen kılsız çıksada 2. gün minik minik tüy cıkmıyor ki. Kimsenin kılları aynı günde aynı derecede uzamaz. IPL acısız ve ben çözüm alıyorum . Bitene kadar garantili gidiyorum. Hiç bir sorunda yaşamadım. Bitmiyor diyenlerlerin hepsiyle kendi kılınız aynı türden mi? Buna nasıl emin olabiliyorsunuz. Kılın rengi, hormonel durumlar diye birşey var. Çoğunda hormonel bozukluk var. Kişiden kişiye göre değişir bu. Zaten size lazeri yapan kişi kıl tipiniz durumunuzla alakalı bilgi veriyor. Bitmeyene senin kılın bitmezde deniyor. Kimse %100 garanti vermiyor zaten.Dr 'lar bile öyle bir şey olamayacağını söylüyor.

Hiç bir makineden hemen sonuç alamazsınız tabiki beklemek gerekiyor. Öyle birşey olsa ağdada azaltıyor deniyordu. Hiç öyle birşey var mı? Yalanayrıca çok fazla batık yapıyor. Ayrıca IPL batıklara çok iyi geliyor. Benim bacaklarımda baya batık vardı, 4. seansta hepsi bitti gibi birşey. Batıklarda geri gelmeyecek heralde.

Herkesin her dediğine de inanmayın derim.

me elos diye bir cihaz aldım. IPL 'den sonra çıkan son teknolojiymiş. Çok detaylı anlattılar bende aldım. İş için şehir dışına çıksam bile yanımda götürebiliyorum. Alalı bir buçuk ay oldu, şuan ki durumdan gayet memnunum. Lazere de gitmiştim bir dönem, ancak çok acılı olduğundan bıraktım.Bakalım ne olacak, bende merak ediyorum..?

Bnde gidiyorum bnim 6 . Seans gözlükleri geldiler genelde takmiyorlar o işin veren aletin üstüne pek geçmio altında direk biz yattigimiz için bize işin direk geliomus sordum öyle demişlerdi
Lazer yapınca bütün tüyler geri cikio 10. Gününde kese yapman gerekio ve sonrada o günden itibaren güzel güzel dökülme ye başlıyor

KACA aldın cnm peki bn gidiyorum ama ayrılırken diyer bolgelere de gitmek istiyorum öyle gitceme alırım daha iyi olur diye düşünüyorum

KACA aldın cnm peki bn gidiyorum ama ayrılırken diyer bolgelere de gitmek istiyorum öyle gitceme alırım daha iyi olur diye düşünüyorum

Ben 1350 ye aldım tatlım, fotoğrafını da çekmiştim gözle fark edemem diye 6. haftam ama durumdan gayette memnunum. ihtiyacın varsa tavsiye ederim.

apl lazer ne bilmiyorum ama ben de uzun zamandir lazere gidiyorum. Benden sana tavsiye yanlis lazer makinelerinden cekmis biri olarak mutlaka kullandiklari makineyi arastir. benim ilk deneyimim bana cok fena maloldu. Ceneme gittim oda hafif tuyler vardi diye. Sonra jilet vurdular, daha da guclendi. Sonra anladimki bes para etmen bir salonmus olan benim yillarima oldu. Hala cekiyorum ceneden...

Benim de deneyimim ağır oldu tatlım. Ben markasına da baktım bilindik bir markaydı ama uygulayan kız mı ayarlayamadı bilmiyorum... Verdiğim parayı hemen cilt bakımına çevirdim de heba olmadı. Satarlarken iyi ama memnun kalmadığında düşman oluyorlar hemen. Yok her yerde aynıymış, yok en iyi lazer buymuş.Ben evde kullanılandan aldım gayet memnunum.IPL+RF 'li yani ELOS bir ürün al markası önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…