İple yanak gerdirme ameliyatı oldum...

mvsgzlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
4
0
36
Avusturya
Merhaba arkadaşlar, 5.9.16 tarihinde iple yanaklarımı gerdirdim. Aynı gün göz altı torbalarımıda cerrahi yöntemle aldırdım. Operasyondan sonra, yüzümün sol tarafı normale dönmesine rağmen, sağ tarafımda sabit bir uyuşma ve karıncalanma kaldı. Doktor sağ tarafta ki sinir tellerinin çok zayıf olmasından kaynaklandığını ve iyileşmesinin aylarca sürebileceğini söyledi. Bugün tam 2 hafta geçmiş olmasına rağmen uyuşma hiç eksilmeden devam ediyor.
Bu operasyonu olan bayanlar var mı? Bu şekilde sıkıntı yaşayan oldu mu?

Merhaba arkadaşlar, 5.9.16 tarihinde iple yanaklarımı gerdirdim. Aynı gün göz altı torbalarımıda cerrahi yöntemle aldırdım. Operasyondan sonra, yüzümün sol tarafı normale dönmesine rağmen, sağ tarafımda sabit bir uyuşma ve karıncalanma kaldı. Doktor sağ tarafta ki sinir tellerinin çok zayıf olmasından kaynaklandığını ve iyileşmesinin aylarca sürebileceğini söyledi. Bugün tam 2 hafta geçmiş olmasına rağmen uyuşma hiç eksilmeden devam ediyor.
Bu operasyonu olan bayanlar var mı? Bu şekilde sıkıntı yaşayan oldu mu?
Nasil, simdi daha iyimi? Kim yapti ameliyatini? Ben de yatiracagim da o yuzden.

Benimde yanaklarım çok buyuk bu ameliyat ile kucultme islemi oluyormu? Nerede ve kime yaptidiniz ne kadar tuttu süreç nasıl di?

Back
X