iple yüz askılama?

angel-24

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
1.113
69
643
41
İstanbul
Kızlar bu yöntem hakkında fikriniz nedir?

Görüştüğüm doktor cok kolay bir yöntem olduğunu ve 5 yıl kalıcılığı oldugunu söyledi, bence 5 yıl kalıcılık çok iyi ama internette okuduğum yorumlarda 6 ayda etkisinin gectiğini yazanlarda olmus acaba bu uygulama tekniğine göre değişiyor mu ?

Ben 29 yaşındayım cildimde ciddi bir sarkma yok sadece daha gergin görünmesini istiyorum, sıkı bir topuz yaptıgınızda yüzünüzün gerildiğini düşünün bunun gibi ..
Beklenti büyük olursa tabiki klasik germe ameliyatı daha mantıklı olur..

Görüşlerinizi merak ediyorum..

Kızlar bu yöntem hakkında fikriniz nedir?

Görüştüğüm doktor cok kolay bir yöntem olduğunu ve 5 yıl kalıcılığı oldugunu söyledi, bence 5 yıl kalıcılık çok iyi ama internette okuduğum yorumlarda 6 ayda etkisinin gectiğini yazanlarda olmus acaba bu uygulama tekniğine göre değişiyor mu ?

Ben 29 yaşındayım cildimde ciddi bir sarkma yok sadece daha gergin görünmesini istiyorum, sıkı bir topuz yaptıgınızda yüzünüzün gerildiğini düşünün bunun gibi ..
Beklenti büyük olursa tabiki klasik germe ameliyatı daha mantıklı olur..

Görüşlerinizi merak ediyorum..

acıtıyor mu kaç seans yapılabilir

ben bu konuyu çok araştırdım. 3000 tl gibi bi para isteniyor ve en fazla 1 yıl kalıcılık sunuluyor. ama asimetri olma tehlikesi çok fazla. ipler zaman içinde bollaşıyor ve hangi tarafın ne kadar sarkabileceği tamamen kısmet.
realself diye bir site var. orda okuyucu yorumlarını okursanız yapan kimsenin de memnun olmadığını görürsünüz.

Son düzenleme:
Realself'te yaptıranların tecrübelerini okudum ve nerdeyse kimse memnun kalmamış. Kimisi aylar sonra bile devamlı ağrıdan şikayetçi, kimisi asimetriden kimisi de anormal şişliklerden ve hiçbirisi istediği gerginliğe bile ulaşamamış. Estetik cerrahların hemen hepsi de yöntemin işe yaramaz olduğunu söylüyor. Geçen gün muayene olduğum bir estetik cerrah da 5 yıl kalıcı çok iyi falan diye kakalamaya kalkıştı ama biraz araştırınca nasıl bir sahtekarlık olduğu ortaya çıktı. O cerraha botox yaptırmaya gidecektim artık muayene olmaya bile gitmem. Adı ergin ışık. Her doktora da güvenmemek lazım. Bir kez daha gördüm bunu.

Back
X