Ipler koptu coluk cocuk anne evine..

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
34
merhaba kizlar,

Eski konumdan bilirsiniz esimin ailesi ile cok problem yasadik, cok haksizliklar, esim beni senelerce savunmadi. Son zamanlarda pismandi ve arkamda durdugunu soyluyordu.

Ama iki cocuklu babanin sorumsuzluklari devam etti..
Gece calisan, gunduz uyuyan sporda giden, giyinip ise giden adam..

Bugun yine oglum skintidan patliyordu, cunku yirtdisinda cok skici bir koy gibi yerdeyim disari cikicak bisey yok.

Oglum babasinin telefonundan oyun oynadi, babasi uyaninca bunu gordu ve kizdi puan kaybetmis oglum diye.
Daha oynayamazsin yasak diye kac saat cocugu aglatti.

Ben kizdim bagirdim sen babasin oyun iste birak oynasin diye yatti koltuga umursamadi bile, dalga gecti guldu bende benimle oynama benimle dalga gecme ben senin anan ablan degilim dedim.
Gostericem ben sana dedi hadi yaa dedim kalkti el kaldirdi oglum bagirmasaydi vurucakti. Sonra sinirlendi kizimi daha bebek kendisi aldi gidiyorum ben kizimla dedi vermem dedim guya cantasini hazirladi hala elimden cekiyor, bende geri cektim cocugumu aldim ikisini gittim odaya kitledim kapiyi. Yarim saat sonra ciktik baktimki koltukta ogluma oynatmadigim oyunu oynuyor.

Simdi kardesim yolda almaya geliyor bizi, haberi var hazirlandi ise gidicek.

Birincisi çoluk çocuk sahibi fakat bu adam henüz kendisi çocuk. Küçücük çocuk oyunda puanlarını yedi diye çocuga çıkışmak da nedir??

İkincisi ufacık çocugu çekiştirmek ne akıla kulluk?? O sizin oyun aracınız mı,??? Saçma sapan triplerinizi neden kundaktaki bebek çeksin??

Sonuncusu bu adamı neden baba yaptın ki?? Gerçekten de hakeden bi adam değil. Sonunu görmüşsün ama görmemek için resmen gözünü kapatmışsın...

Boşanıcakmısın bilmiyorum ama ne karar verdiysen bu kararın arkasında dik dur.
Bi öyle bi böyle olursan bu adam seni daha da umursamaz.

Anasının büyütemedigi küçük paşasını eğitmek size düşmüş
Yaa nolur yanlış anlamayin da böyle tiplerin ergenlikte kaldığı, olgunlasmadığı evlenmeden önce görülmüyor mu? Ya da evlenince degisir diye düşünülüp nasilsa bu odunu yontarim mi diyorsunuz?
Bu adam bir günde bu hale gelmedi sonucta, iki çocuk babası olmak icin yaşı küçük sanırım, konu sahibi esiniz ve siz kac yasindasiniz Allah aşkına?

Kizlar esim 30 yasinda, eskiden beri ps4 oynardi her gece ozaman gece calismiordu ozamanda surekli kavga ediyorduk, gece oynuyordu sabah uyurdu veya ise giderdi.. ama suan yeni oyun cikti ya pkmn onun kavgasi vardi.

Anasının büyütemedigi küçük paşasını eğitmek size düşmüş
Yaa nolur yanlış anlamayin da böyle tiplerin ergenlikte kaldığı, olgunlasmadığı evlenmeden önce görülmüyor mu? Ya da evlenince degisir diye düşünülüp nasilsa bu odunu yontarim mi diyorsunuz?
Bu adam bir günde bu hale gelmedi sonucta, iki çocuk babası olmak icin yaşı küçük sanırım, konu sahibi esiniz ve siz kac yasindasiniz Allah aşkına?

30 yasinda cnm, biz evlendigimizdd 22 yasindaydi ve biz cok asiktik ve cok iyi geciniyorduk.
Sonra ps4 aliskanligi ortaya cikti ve orda da cook kiyametler koptu. Simdide bu oyun ve yaptigi hersey, tam bir sorumsuz!

30 yasinda cnm, biz evlendigimizdd 22 yasindaydi ve biz cok asiktik ve cok iyi geciniyorduk.
Sonra ps4 aliskanligi ortaya cikti ve orda da cook kiyametler koptu. Simdide bu oyun ve yaptigi hersey, tam bir sorumsuz!
Üzgünüm ama evliliğin sorumluluğunu alacak kadar büyümeden evcilik oynamaya kalkmis kendince
Ve 8 senede kendini geliştirmek adina bir adim.ilerlememis yazilanlardan bu sonuca vardım

Üzgünüm ama evliliğin sorumluluğunu alacak kadar büyümeden evcilik oynamaya kalkmis kendince
Ve 8 senede kendini geliştirmek adina bir adim.ilerlememis yazilanlardan bu sonuca vardım

Evet aynen oyle malesef, bukadar sorumsuz olamaz bir insan. Birde sor kendisine mukemm baba ve es zannediyor kendini

Evet aynen oyle malesef, bukadar sorumsuz olamaz bir insan. Birde sor kendisine mukemm baba ve es zannediyor kendini
Ben nedense bana katki saglamayan insanları artik hayatıma sokmuyorum
Biri ile tanistigim ilk zamanla, simdiki zaman arasında bir ilerleme yoksa zamanla soguyorum

Back
X