Ipler koptu coluk cocuk anne evine..

Çok üzücü. Çocuklar çok kötüdür şimdi ?
Oğlunuz kaç yaşında :KK43:

Aradı mi hiç ?

Oglum 5 yasinda teyzesini gorunce cokcok sevindi ve musmutluydu yold anneanneye gidiyor diye. Kucuk zaten 6 aylik bisey anlamadk sukur.

Hayir hic aramadi yazmadida annemlere yol 2 saat vardinizmi diye de sormadi, sorumsuz iste

Oglum 5 yasinda teyzesini gorunce cokcok sevindi ve musmutluydu yold anneanneye gidiyor diye. Kucuk zaten 6 aylik bisey anlamadk sukur.

Hayir hic aramadi yazmadida annemlere yol 2 saat vardinizmi diye de sormadi, sorumsuz iste

Herşey çok taze ama niyetiniz tam olarak ne ?

Ilk değilse evi terk etmeniz bundan dolayı aramadı mi acaba ?

Herşey çok taze ama niyetiniz tam olarak ne ?

Ilk değilse evi terk etmeniz bundan dolayı aramadı mi acaba ?

Hic bilmiyorum kafam cok dolu, ilk defa annemlere boyle geldim. O benden once cikti evdem soyle dedi artist artist : haber edersin gelip alirim. Yani o benim ayaklarima kapanicagina benden bekliyor.

Hic bilmiyorum kafam cok dolu, ilk defa annemlere boyle geldim. O benden once cikti evdem soyle dedi artist artist : haber edersin gelip alirim. Yani o benim ayaklarima kapanicagina benden bekliyor.

Yani o kadar karışık bir durum ki, küçücük bit tartışma ne hale gelmiş.
Bilemiyorum.
Olan olmuş elbette de böyle durumlarda en iyisi gemiyi en son terk etmek oluyor inanın bana.
Bundan sonra bırakın gidilecekse o gitsin .

Şimdi hayırlısını dilemek kalıyor bize bir tek.

Sakın vaz geçme gitmekle en güzelini yapıyorsun.
Ne öyle kızını alıp gidiyorum demeler ne hakkı var küçücük çocuğu almaya annesinden.
pokemon da öyle evde elinden düşürmeden oynanacak bir oyun değil aslında ama neyse adamın huyu belli bırak oynasın kendi başına sen git

Bi iki güne arar gelmiyor musun diye.
Kararlı ol karşısında. Gerçekten pişman olacağını duzelecegini pek sanmam ama olur ya seni buna inandirir sende bu riski göze alır dönmek istersin belki o zaman da uzat bunu donceksen bile hemen dönme biraz tek başına kalıp düşünsün kendisini elestirsin

Ne mal herifler var ya. İnsan hiç mi kendine yatırım yapmaz hiç mi olgunlaşmaz. Bu adam bırak katmayı resmen oyun oynaya oynaya aklını da kaybetmiş. İki küçük kardeş kavgası gibi oğluyla kavga etmiş. Acınası ya
Üzmek için söylemiyorum ama durumu vahim

Eşiniz oyun bagimlisi anladiğim kadariyla da.
Açıkçası bence sizde eşinizde pireyi deve yapmişsiniz.Toparlanip gidilecek bişey gibi gelmedi bana

Bence telefonunu da kapat, gelmek zorunda kalsın.
Kızarsa neden kapalı diye kırdım de.
Şimdi mesaj yazacak gel falan diye, gelmeyeceğim dediğin için daha çok delirecek çocuklarını almaya gelecek. Olay büyüyecek.

Bence telefonunu da kapat, gelmek zorunda kalsın.
Kızarsa neden kapalı diye kırdım de.
Şimdi mesaj yazacak gel falan diye, gelmeyeceğim dediğin için daha çok delirecek çocuklarını almaya gelecek. Olay büyüyecek.

Aksine oda hic aramiyoe whatsapdan sadece cocuklar neyapiyor yazmis baska hic birsey, hic umursamiyor

Back
X