İpleri koparmak

Delileyla

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
516
735
33
35
cok eski 2 arkadaşımı, bebeklik arkadaslarımı hayatımdan çıkarmak istiyorum. Bana iyi gelmediklerini farkettim. Ama Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Gözümü açtığımdan beri hayatımdalar, ama uzun suredir yuklermis bana farkedemedim.

İyi gunde cok iyi vakit geçiriyoruz, tatillerde gezmelerde tozmalarda onlardan iyisi yok. Kotu günümde kapımdan geçmezler. Umarım atlatırsından baska desteklerini gormedim. İki senedir onemli donum noktaları oldu hayatımda, olumlusu da oldu olumsuzu da. Yanımda değillerdi. Birkaç gundur yine sıkıntılarım var ve farkettim ki uzaktan tanıdıklara bile Meramımı anlatıp fikir danışıyorken onlara konusunu dahi açmadım. Bundan sonra da hayatımda olmalarını istemiyorum.

Bugun aradılar havadan sudan konustuk. Bir daha görüşmeme kararımı bir kez daha kesinleştirdim. Bariz bir sebep bir yaşanmışlık da yok, sadece istemiyorum. Söylesem kotu günümde yoktunuz dşye, kırıldım diye teselliye gelirler. Ama bunu da istemiyorum zira kırgın degilim. Sadece kendimi kotu hissettiren kişilerden uzak durmak istiyorum.

Dediğim gibi Nasıl yapıcam bilmiyorum
 
Ayarlar>Engelle..
Yapacak bir şey yok size iyi gelmeyen insanları çıkarın hayatınızdan yeni dostluklar yeni insanlar her zaman güzeldir.
 
Anladığım kadarıyla belli etmek istemiyorsun kırgınlığını ama uzaklaş arama aylarca aradıklarında 1 açıyosan 3 açma en güzeli yüzlerine karşı söylemek ama buda bir çözüm
 
Netlik her zaman güzeldir zannımca
Ama yok yapamam diyorsan arama sorma onlar aradığında açma
Bir müddet sonra da sosyal medyadan da temizle engelle
 
Ayarlar>Engelle..
Yapacak bir şey yok size iyi gelmeyen insanları çıkarın hayatınızdan yeni dostluklar yeni insanlar her zaman güzeldir.

İste o kısımda takılıyorum. Telefondan engellesem evime gelirler, is yerime gelirler. Mail atarlar vs. Gereksiz Bi seye alındım gibi düşünürler.

Geç bile kalmışsın öyleyse
Arama sorma kes bağlantını
Hatta açık açık söyleyedebilirsin sana kalmış
Ben olsam söylerim

Nasıl söylenir? Aylardır acık arıyorum Bi sey olsa da söylesem gorusmek istemediğimi diye. Gereksiz alınganlık yaptığımı düşünüp gönlümü almaya calısırlar. Bundan sonra 0 iletişim zaten. Umarım onlar da üstüme düşmezler bu surecte
 

Ben bir kaç kişiye söyledim
Artık görüşmek istemiyorum şunlar şunlar bana kötü hissettirdi diye , ne derlerse desin sen eğer netsen sorun yok. İstedikleri kadar gönlünü almaya çalışsınlar artık görüşmek istemiyorum de burda anlattığın gibi.
 
Anladığım kadarıyla belli etmek istemiyorsun kırgınlığını ama uzaklaş arama aylarca aradıklarında 1 açıyosan 3 açma en güzeli yüzlerine karşı söylemek ama buda bir çözüm

Sende onlara iyi gun dostu ol. Hayatta sadece senin dertlerin yokki. Gun olur onlarinda basi sıkışır.

Netlik her zaman güzeldir zannımca
Ama yok yapamam diyorsan arama sorma onlar aradığında açma
Bir müddet sonra da sosyal medyadan da temizle engelle

İlk basta kırgındım ama bunu dostluğumuzun kokluluguyle Tolere edebiliyordum. Su an kırgın bile degilim olmamalarını istiuorum sadece. Net olmak guzel cozum ama su sebepten sizinle gorusmek istemiyorum desem alınganlık gösteriyorum diye gönlümü almaya calısırlar ki bu fırsatı da vermek istemiyorum onemli hissetmelerini de istemiyorum açıkcası kendilerini

0 iletişim aramalara cevap vermeme görüşmeme derken onlar da koparlar umarım
 
Uzun bir sure aramalarına yanıt vermeyeceğim umarım evime is yerime gelmeye kalkmaz. Kendi kendine bitsin aramızdaki iletişim
 
Niye gelsinler ki evinize işinize. Kimsenin kimseye yapışacak hali yok. Soğuk davranırsınız ilişki zaten soğur.bir de merak ettim siz onların zor günlerinde yanlarında oldunuz mu?
 
Kızlar şaşıracaksınız belki ama kısa kesecegim artık görüşmek istemiyorum sizinle.. diyin.. hemen tamam diyip yokolmazlar biraz başınızı agritirlar ki o sırada iyiki bu kararı vermisim diyeceksiniz.. arkadaşlarımızı kendimiz seceriz ve yanlış seçimde ısrar etmemek lazım..
 
Niye gelsinler ki evinize işinize. Kimsenin kimseye yapışacak hali yok. Soğuk davranırsınız ilişki zaten soğur.bir de merak ettim siz onların zor günlerinde yanlarında oldunuz mu?

Ben hayatta yapmam da yaparlar mı onu bilmiyorum. Bir anda ortadan kaybolan dost esrarengiz malum, belki Bi sey oldugunu düşünürler. İste ben su an soğukluk evresindeyim , umarım tavrımı anlarlar

Yapı olarak fazla vericiyim, sizi tanımıyorum ama hayatınızda ekstrem Bi sey oldugunu bilsem sizin yanınızda bile olurum:) onlara da elimden gelen desteği verdim hep.
 

Cok mantıklı bir sure görüşmeyip neden diye sordukları ilk an bunu söyleyebilirim
 
Araya mesafe koydukça karşı tarafta anlar.
Boşuna dememişler "iyi gün dostu" diye.
Bizden uzak olsun...
 
Umarım senin durumunu bu şekilde anlayabilirler
 

Direkt söyleyemezdim ben olsam kendimi buna zorlayamazdım. Belki yanlıştır ama bahaneler uydurmak, onları aramamak yazmamak ve aradıklarında mümkün mertebe cevap vermemek yüzde yüz çalışıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…