ipli mini şef..

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158

slm kızlarr.. ben tupperware den ipli mini şef aldım... içerik olarak anlatayım.. ıcıne soganı 4 e bolup koyuyorsunuz.. elektırık prız kullanmıyorsunuz. ust kapagında ıpı var.. onu cekıp bıraktıgınızda sogan resmen parca pıncık oluyor.. sadece sogan degıl yesıllık cevız aklınıza ne gelıyorsa parcalıyorsunuz.. boyutları var bu fotograftakı en kucugu ben buyugunu aldım. ıcıne 3 4 sogan alıyor... o kadar pratık kı anlatamam...

inşallah faydalı olabılmısımdır.. muhtesem bır alet... burdan üreticilerinede tesekkur edıyorum salatayı ıcınde herseyıyle en fazla 2 3 dakıkada yapabılıyorum

evet bencede yeni evlenecek biri olarak işimi çok kolaylaştıracak.. bu konuyuda herkeze yardımcı olabılmek ıcın actım amaa pek dikkat cekmedi galiba..

Benim mini şefim sanırım en küçük boy,yani içine 1 soğan ancak sığıyo :26: annem almış zamanında bana,bana kalsa büyük boy alır bende bütün salatayı falan onla yapardım ahh ahh:2:

Kizlar mini shefi buyutmek veya kucultmek icin sadece o alttaki kirmizi seyden almaniz yeterli.
Ben her iki boyunuda aldim.
Gecen kofte yaparken aa ne pratik once sogan sonra maydanozu denim dedim.
Valla maydonozu dogramadi, ama sogan dograrken cok pratik gercekten.

tatlım maydonozu soganın arasına sıkıstır nasıl parcalanıyor bak.. herseyı parcaıyor. ben ıspanak bıle parcaladım ıspanak salatası yaparken :)

ipi kaç kez çekiyorsunuz ben en az 10 kez cekıyorum oyle birkaç kez çekmekle olmuyor.

Cok cok cok güzel gercekten ya bende gecenlerde aldim bayildim vallahi hele rengi tam istedigim renk :)

Bu arada hepimize hayirli olsun

Canım benim baktım da güzel pratik birşeye benziyor.Ipinin kopma ihtimali falan var mı?Bir de sen en büyüğünü almışsın en büyüğünün fiyatı nedir acaba?

benimde var ... benimde var... rabbim kendi mutfagımızda kullanmayı nasip etsin inş. eminim çok kullanışlıdır

bahsettiğiniz bu makina nerden alabiliriz fiyatı ne kadar. En önemlisi soğanı rendeliyor gibi mi yapıyor yoksa normal doğrama mı yapıyor.

bahsettiğiniz bu makina nerden alabiliriz fiyatı ne kadar. En önemlisi soğanı rendeliyor gibi mi yapıyor yoksa normal doğrama mı yapıyor.

tatlım resmen soganı dogruyor.. yanı tam yemek yapmalık.. soganı kavulmak ıcn hazırlıyor sana.. tupperwareden aldm ben.. baska markaların varmı boyle bır aletı bılmyorum. 59 falan sanrım fıyatı... tabı ındırımlerede gırıyor bazen

ayy bayılıyorum ben buna rondoyla uğraşmıyorum 2 saat çok pratik 2 boyu var bende bi bu resimdeki bi de büyüğü ...

Benim için yemek yaparken en büyük düşman soğan rendelemek elleri kokutuyor ve rendelerken sadece soğanı rendelemiyorum o yüzden çok ihtiyacım var :) dediğiniz yere bakacağım umarım işimi görür:)

Benim için yemek yaparken en büyük düşman soğan rendelemek elleri kokutuyor ve rendelerken sadece soğanı rendelemiyorum o yüzden çok ihtiyacım var :) dediğiniz yere bakacağım umarım işimi görür:)

ınsallah yardımcı olabılmısımdır canım... bız kadınların en buyuk usengeclıgı bence sogan :)

Ben tupperware urunlerinin satisini yaptigim icin cogu ururununu kullaniyorum cok memnunum)) o kadar guzel buzdolabi saklana kaplari var ki hicbir sebze-meyvem bozulmuyor artik curuyen birsey kalmadi evde:)) israf da bitti tabi) esim bile iyiki almissin diyor. Pisman olmazsiniz deneyin:)

Canım benim baktım da güzel pratik birşeye benziyor.Ipinin kopma ihtimali falan var mı?Bir de sen en büyüğünü almışsın en büyüğünün fiyatı nedir acaba?

Benimde var. cok memnunum ama ilk aldığımda iade etmeyi düşünmüstüm :) kullanamamıstım.
İpi kopacak diye yavaş yavaş çekiyordum ama aslında bir anda hızlıca aniden çekmek lazımmış. İpi sonuna kadar bile çekmenize gerek yok önemli olan aniden ipi çekip bıçakların güçlü dönmesini sağlamakmış. O dönem ürünü aldığım kişiden öğrenmiştim. Sonra bende tupper satmaya başladım. Sanırım tupper tutkumun suçlusu super şef :=

Çok pahalıymış ama yaaaa
küçücük bir plastik eşya sonuçta, 59lira çok değil mi?
Züccaciyelere bir bakayım,belki başka bir marka bulurum daha uygun fiyata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…