Kizlar mini shefi buyutmek veya kucultmek icin sadece o alttaki kirmizi seyden almaniz yeterli.
Ben her iki boyunuda aldim.
Gecen kofte yaparken aa ne pratik once sogan sonra maydanozu denim dedim.
Valla maydonozu dogramadi, ama sogan dograrken cok pratik gercekten.
Eki Görüntüle 371961
slm kızlarr.. ben tupperware den ipli mini şef aldım... içerik olarak anlatayım.. ıcıne soganı 4 e bolup koyuyorsunuz.. elektırık prız kullanmıyorsunuz. ust kapagında ıpı var.. onu cekıp bıraktıgınızda sogan resmen parca pıncık oluyor.. sadece sogan degıl yesıllık cevız aklınıza ne gelıyorsa parcalıyorsunuz.. boyutları var bu fotograftakı en kucugu ben buyugunu aldım. ıcıne 3 4 sogan alıyor... o kadar pratık kı anlatamam...
inşallah faydalı olabılmısımdır.. muhtesem bır alet... burdan üreticilerinede tesekkur edıyorumsalatayı ıcınde herseyıyle en fazla 2 3 dakıkada yapabılıyorum
Eki Görüntüle 371961
slm kızlarr.. ben tupperware den ipli mini şef aldım... içerik olarak anlatayım.. ıcıne soganı 4 e bolup koyuyorsunuz.. elektırık prız kullanmıyorsunuz. ust kapagında ıpı var.. onu cekıp bıraktıgınızda sogan resmen parca pıncık oluyor.. sadece sogan degıl yesıllık cevız aklınıza ne gelıyorsa parcalıyorsunuz.. boyutları var bu fotograftakı en kucugu ben buyugunu aldım. ıcıne 3 4 sogan alıyor... o kadar pratık kı anlatamam...
inşallah faydalı olabılmısımdır.. muhtesem bır alet... burdan üreticilerinede tesekkur edıyorumsalatayı ıcınde herseyıyle en fazla 2 3 dakıkada yapabılıyorum
bahsettiğiniz bu makina nerden alabiliriz fiyatı ne kadar. En önemlisi soğanı rendeliyor gibi mi yapıyor yoksa normal doğrama mı yapıyor.
tatlım resmen soganı dogruyor.. yanı tam yemek yapmalık.. soganı kavulmak ıcn hazırlıyor sana.. tupperwareden aldm ben.. baska markaların varmı boyle bır aletı bılmyorum. 59 falan sanrım fıyatı... tabı ındırımlerede gırıyor bazen
Benim için yemek yaparken en büyük düşman soğan rendelemekelleri kokutuyor ve rendelerken sadece soğanı rendelemiyorum o yüzden çok ihtiyacım var :) dediğiniz yere bakacağım umarım işimi görür:)
Canım benim baktım da güzel pratik birşeye benziyor.Ipinin kopma ihtimali falan var mı?Bir de sen en büyüğünü almışsın en büyüğünün fiyatı nedir acaba?
tatlım maydonozu soganın arasına sıkıstır nasıl parcalanıyor bak.. herseyı parcaıyor. ben ıspanak bıle parcaladım ıspanak salatası yaparken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?