İpliklerini pazara çıkarma fırsatı mı?

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
İyi pazarlar kızlar. Umarım iyisinizdir.
Aslında cevabını bildiğim bir soruyu size sormak için konu açıyorum. Cevabımın mantıklı olup olmadığını ölçmek için daha doğrusu. Burada açtığım hiçbir konuda yanlış karar almadım çünkü, teşekkürler hepinize.
Şimdi gelelim meseleme:

Kızlar, bilmeyenler için özet geçeyim; her tartışmamızda annesini arayan, ailesinin evimi basmasına sebep olan, annesi nefes alma dese boğulacak bir sütoğlanla evliyim. Elbette bitecek, boşanacağım o ayrı.

Tahmin edersiniz ki, kv aşırı derecede ikiyüzlü ve asla çekinmeden insanın yüzüne yalan söyleyen, gerekirse iftira atan biri. Her şeye karışmayı kendisinde hak gören, aldığı tek dal çöpü bile insanın başına her cümlesinde kalkan biri. Çocuklarını okutmuş ancak asla karşılıksız değil, hani fedakar anne gibi ağlar durur ancak "sizi okuttum" der kendisine araba aldırır, eşya yeniletir. Hani böyle mecbur gibi anladınız mı? Yapmaya mecbursun diyor yani.

Böyle bir tip, elbette kendi sülalesindeki istisnasız herkesi, evliliğimin ilk aylarında bana aşırı derecede kötüledi ve onlarla aramda ister istemez mesafe olmasına sebep oldu. Evime geldiklerinde bile laf soktu, sonra beni sıkıştırdı düşünün yani. Ama tabi ki onların yüzüne ölüp biter, "ah canım sizi en çok ben seviyorum" tarzı konuşur. Ben çoğu zaman donup kalıyordum ikiyüzlülüğüne. Neyse anlatmakla bitmez.

Ben, 2 sene sonunda bu kötülediği insanlarla aynı ortamda bulunmak durumunda kaldım ve gördüm ki asla onların anlattıkları gibi değiller. Aksine çok düzgün insanlar. Bir kere daha asıl anormallerin, kv ve saz ekibi olduğuna inandım.

Şimdi şeytan beni dürtüyor, gidip üstünkörü bana yaptıklarını anlatsam mı onlara diye. Biliyorum sonuçta aynı kan onlar ancak istiyorum ki o 'el iyisi' şeytanların gerçek yüzleri çıksın.
Laf arasında bir cümle söyledim, inanamadılar. Çünkü kendilerini gizliyorlar. İçlerindeki kötülüğü saklıyorlar.
Sorum şu? İçimden gelen sesi bastırıp anlatmayayım mı? Yoksa yansın ortalık deyip ipliklerini pazara mı çıkarayım?
Tabi gidip bana böyle yaptılar diye anlatamayacağım, sohbet ederken aralara sıkıştıracağım. O ortamda da kv ve saz ekibi olmayacak?
Uzun oldu. Kusura bakmayın. Napayım? Kızgınlığım mantığımı bastırıyor mu öğrenmem lazım.

Siz sorununuzu esinizle halledemiyorsaniz gerisi bahane. Ya bu deveyi gütceksin ya bu diyardan gitceksin.
Yok, diyardan gitme hazırlığındayım. Yanlarına kar kalıp da "bak biz çok iyiyiz" rolü kesmelerinr sinirleniyorum. Umrumda değil ancak işte insanın hırsı yiyip bitiriyor.

Ben olsam anlatırdım, nefret ederim öyle ikiyüzlü yalancı insanlardan, gerçi şimdi siz söyleseniz bile böyle durumlarda kendiniz kötü olmanız söz konusu olabilir sonuç olarak, ben olsam söyler miydim? Kesinlikle söylerdim ne halt olduğunu herkes bilsin, inanmasalar bile içlerine kurt düşsün o bile kârdır.

Beni kışkırtan bu zaten. Yani sohbet sırasında mesela bana samimi değildik deseler, ben de benden kaynaklı değil deyip bir kaç karaktersizliklerini anlatsam diyorum. Ayaküstü o kişilerle konuşurken bana aramızda kalsın, deyip kv hakkında birşey söylediler. Hani aslında farkındalar sanki azıcık ancak boyutunu bilmiyorlar, çünkü farkettim ki kv yağcılık yaptıkça yüzlerini çevirip "he he" işareti yapıyorlar birbirlerine.

Atlantisim beklediğin gibi bi tepki vermeyedebilirler. Bence birşey söyleme. Hatta belki de biliyorlardır neyin ne olduğunu ama akraba işte diye görmezden duymazdan geliyorlardır.
Hoşgeldin canım benim.
Korkmuyorum aslında ancak çeneleriyle uğraşmak istemiyorum. Şu an haklıyım onlar kabul etmeseler de farkındalar. Ellerine koz vermeden intikam alma derdi işte.
İlahi adalet konusunda şüphelerim var çünkü.

Farkındalardır tabi ya eşek olsa yine tanır öyle insanları, kendi evlatcıklarını inandıramazsınız sadece.

Hoşbuldum kuzum
Anladım demek istediğini. Farkındalardır. Bilmem ki değer mi bu insanlara kendini yormaya.
Hiç şüphen olmasın o konuda. Çıkmaz mı er geç bir yerden hiç.

Hoşbuldum kuzum
Anladım demek istediğini. Farkındalardır. Bilmem ki değer mi bu insanlara kendini yormaya.
Hiç şüphen olmasın o konuda. Çıkmaz mı er geç bir yerden hiç.
Hırs işte, ne bileyim. O kadar kızgınım ki haksızlıklara, nankörlüklere, öfkem mantığımı mı bastırıyor diye kızlara sorayım dedim.

Bence hiç uğraşmaya değmez. Kayınvalideniz bu kadar entrikacı biriyse eğer sizin şizofren olduğunuzu falan iddia eder anlattıklarınızı yalanlamak için. Elinize bir şey geçmeyeceği gibi gıyabınızda deli gömleği giydirilir üstünüze bir de

Hırs işte, ne bileyim. O kadar kızgınım ki haksızlıklara, nankörlüklere, öfkem mantığımı mı bastırıyor diye kızlara sorayım dedim.
Öfkenden dolayı böyle düşünüyorsun canım ama hiiç kendini onlar için hırpalama. Kayınvalide sıyrılır işin içinden, belli öyle bi tip.

Elbette bitecek, boşanacağım o ayrı.
Madem düşünceniz bu neyi bekliyorsunuz anlamadım. Ayrıca söyleseniz de değişen bir şey olmayacak. Onların yanında ufak ufak, gülerek, şaka yapıyor gibi laf dokundurun yeter.

Sanirim bosanmaya karar vermissin. Olur da anlasmaliya yanasmazlarsa cekismeli bosanacaksin. Simdi sen tum gemileri yakarsan bu kisiler once soylediklerinden dolayi agzi acik kalacak sonra kayinvalidenden dogrusunu ogrenmek icin hesap soracak. Madem kayinvalide yalanci, o da durmayip yalanlayacak ustune daha da yalanlar ekleyecek. Bu durumda kotu yine sen olacaksin. Ve bu kisiler mahkemede aleyhine sahitlik bile edebilir. Su durumda sessizlik her zaman iyidir. Zaman zaten insanlatin gercek yuzunu gosterir. Bir de intikam icin ugrasan yuku hep sirtina yuklenir. Bunlarla ugrasma. Ilahi adalet var buna inan, Allah'a havale et. Sen su an kendi sorununu nasil cozersin onu dusun. Bu senin degil insanlatin sorunu, birak onlar halletsin.

İnsan ayrılırken belli eder kalitesini diye bir söz var. Benim yuvam dağıldıktan sonra isterse devlet onları varandaşlıktan çıkarsın bu saydığınız sebeplerden benim umrumda olmaz. Bana ne kârı olacak? Yuvamın dağılması büyük bir şey bu sorduğunuz şey küçük hesap. Ben bana bulaşmamaları için sessiz kalırdım.

Bu demek değil ki onları korurum.. Biri sorarsa neden ayrıldınız iyi insanlardı onlar da derse cevaben ne korurum onları ne onlar için yalan söylerim. Olması gerektiği kadar anlatırım. Ama arkamdan bak boşandı orda burda dedikodusunu yapıyor dedirtmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…