• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İRADE OMAZSA OLMUYOR

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
123
merhaba hanımlar
Daha önce bir çok kez diyete başladım ve güzel sonuçlarda aldım.Ama tekrardan aldım kilo.Şu anda diyete bir türlü başlayamıyorum güvenim hiç kalmadı son zamanlarda.Yaklaşık bi on beş kilo kadar vermek istiyorum.Ama gün geçtikce dahada zorlaşıyor.Yapınca veriyorum.Ama istikrarımı koruyamıyorum.Benimle aynı durumda olan var mı yada bana bi akıl vercek ne yapmam nasıl yapmam lazım.15 güne kadar gidiyo.Devamında hemen bunalıyorum bir sürü kez denedim ve yorgun hissediyorum.Tekrar başlamak istiyorum ama korkuyorum :(

merhaba hanımlar
Daha önce bir çok kez diyete başladım ve güzel sonuçlarda aldım.Ama tekrardan aldım kilo.Şu anda diyete bir türlü başlayamıyorum güvenim hiç kalmadı son zamanlarda.Yaklaşık bi on beş kilo kadar vermek istiyorum.Ama gün geçtikce dahada zorlaşıyor.Yapınca veriyorum.Ama istikrarımı koruyamıyorum.Benimle aynı durumda olan var mı yada bana bi akıl vercek ne yapmam nasıl yapmam lazım.15 güne kadar gidiyo.Devamında hemen bunalıyorum bir sürü kez denedim ve yorgun hissediyorum.Tekrar başlamak istiyorum ama korkuyorum :KK43:
Merhaba ben de aynı durumdaydım başlayıp bırakıyordum hep. Çünkü hep belli bir diyeti yapmak istediğim için öyle olduğunu fark ettim. Karatay yapmak istiyordum ama mümkün olmuyordu. Misafir geliyor ya da ben misafirliğe gidiyorum orda diyet denen bir şey kalmıyordu. Zaten diyetteyken önce ödem atılıyor 1-2 kg gidiyor o şekilde sonra birden bozduğunda da tartıda 1 günde 2 kg artmış olarak görüyordum. Napsam diye kara kara düşünürken dedim o zaman her şey serbest olsun dedim kendime. Ama az yiyecektim her şeyden. Baktım forumda o şekilde ayda 1-2 kg verenler var. Dedim benim de acelem yok o şekilde yapayım. Kendime bir çizelge hazırladım sonra. Hedef koydum her hafta yarım kg verilecek. Şu an 62,5 kg geliyorum. Bu hafta 2. haftam pazartesileri tartılıyorum çizelgeme not ediyorum. Başladığımda 64 kg dım. Tarihleri de çizelgeme yazdım. Pazartesiye denk gelen günler yanına da hedef kilom diye yazdım. Bu pazartesi 63,5 kg gelmem gerekiyordu bunu başardım. tam 63,5 çıktım. Haftaya pazartesi de 63 kg çıkmam gerekiyordu tartıda. Bu şekilde 1 temmuzda 51kg a ulaşmış olcam. Sonra düşündüm yazın 51 kg olursam ne güzel olur yeni kıyafetler alırım dedim.
Bir de beni motive eden büyük beden kıyafet giymek zorunda kalmam oldu. Yeni pantolon aldım 46 beden anca oldu 46 bedeni zor bulduğum gibi 46 bedende beli yüksek modeller var ne yazıkki. Üstelik 44 bedene göre daha da pahalılaşıyor fiyatlar beden büyüdükçe. Sevmediğim model bir kıyafet giymek çok kötü. Sonra ne giysen üstüne yakışmıyor. Yakışanı bulmak zorlaşıyor. Dedim böyle olmaz yeter artık dedim ve başladım. İlk hafta canım çektiği halde çoğu şeyi yemedim işkence gibiydi şimdi alıştım artık canım çekmiyor kilo verdiğimi gördükçe mutlu oluyorum çünkü. Bir de midem küçüldü artık az yiyince doyuyorum hemen.
Diyeti hiç mi bozmadım tabi ki bozdum. Misafirliğe gidip fazla kaçırdım bu 2 hafta için tam 3 kez oldu bu. Ama ertesi gün çok az yedim ve bol bol su içtim ki ödemler gitsin. Bir kere bozunca da toparlaması en az 2 gün sürüyor maalesef. Tartıda 1-2 kg artıyor eski haline inmek için 2-3 gün çok az yemek ve çok su ile geçirmek gerekiyor maalesef. En iyisi hiç bozmamak ama olmuyor öyle de napalım. Bir başladı mı gerisi geliyor bence. Korkup erteleme bence bir başla zorlansan da 1-2 hafta devam et 1-2 kg gittiğini görünce zaten motive olacaksın.

Back