Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar tamam şöyle bi gaza geliyorum başlıyorum ama en uzunu 3 hafta sürüyor. İradeli olmam için devam ettirmem için napabilirim? İrade sahibi olmam lazımmm bırakmamam lazııım
Arkadaşlar tamam şöyle bi gaza geliyorum başlıyorum ama en uzunu 3 hafta sürüyor. İradeli olmam için devam ettirmem için napabilirim? İrade sahibi olmam lazımmm bırakmamam lazııım
Canım kendine artı eksi listesi oluştur, kilo verdiğinde neler yapabileceğini ve nelere sahip olabileceğini yaz bu listeye gözünün önünde olsun, vazgeçmeye başladığında bu listeye bakarsın, yemek yemeyi çok düşünme, yemeyi, yemekleri aklından çıkar bu süreçte. Diyet yapmak, zayıflamaktan öte, sağlıklı beslenmeyi düşünerek devam et programına. İnşallah işe yarar canım bunlar. Ama her şey sende bitiyor, sen hırslanıp beslenmeni değiştirmeye karar verdikten sonra başarırsın illaki.
hayatım ödüllendir kendini, kilo verdiğin zaman bir hediye al kendine mutlu et kendini. Yemek yemeyi unutturacak işlerle uğraş kitap oku mesela akıcı sürükleyici bir kitap okumak bile insana yemek yemeyi unutturuyor. Mutlu et kendini kısacası kolay gelsin :)