• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrademi nasıl güçlendiririm?

Immm .. Tüp mide ameliyatını önereceğim ben de.
Ama onda da çok temkinli olmanız gerek çünküsü; çok hızlı kilo verildiği için sarkma fazla oluyor. Sarkmayı engellemek için de her gün spor şart bence.
Ve benim tüp mide ameliyatı olup 60 kilo verip, 2 sene sonra 40 kilosunu geri alan arkadaşım var. Geri almamak da önemli bence.
Düşününce, diyetisyen daha mantıklı geliyor. Zaten siz şimdi rejime başlasanız yaza kadar 20-25 kiloyu atarsınız gibi geldi bana :16:
Çünkü 4 ay var yaza temmuz 1'e yani. Her ay 5 verseniz 20 kilo ztn. Ama ilk ay ya da 45 gün içinde rahat 10 kiloya yakın verirsiniz. Kilo yüksek olduğu için hızlı düşer kilolarınız, hormon sorununuz olmadığı için.
sonraki 2- 2,5 ay içinde de yani yaklaşık 10 hafta, ilk iki hafta haftada iki sonraki 8 hafta, haftada bir bile verseniz;

45 günde verilen ; 10 kg
2,5 ayın ilk iki haftasında verilen; 4 kilo .
sonraki 8 haftasında verilen 1'er kilodan 8 kilo.
22 kilo gitti bile yani :34:

Bence verirsiniz. Hamurişi , şeker, tuz yok, gazlı içecek hiç yok diet dahil, meşrubat arada sırada belki .
Çok canınız gazlı bişeyler isterse soda için, iyi geliyor. Haftada bir iki meyveli soda içebilirsiniz belki. Yani kendi dengenizi kurmanız gerek.
Bence ilk 22 kiloyu filan verene kadar spor yapmayın.
Sonra başlayın. Kilo yüksek, spora çok yüklenmek kalbi tetikler mi diye düşündüm ?
Spora 100 kiloya inince başlarsanız, kilo vermenizi hızlandırmış ve belki de, dietteki duraklama dönemlerini hafif geçirirsiniz aynı zamanda.

Ben böyle düşüüyorum, yanlışım varsa , bilen tarafından düzeltilirse de gocunmam sevinirim .:32:

Millana katılıyorum. Zayıf güzel ve alımlı kadınların fotoğraflarına bakarak seninde öyle olabileceğini hayal edebilirsin.

Bende 1 haftadı diyetteyim sağı-solu taşmayan alımlı bir kadın olabilmem için 10, güzel vücutlu bir kadın olabilmem içinde 15 kilo vermeliyim.

İlk hedefim 10 kilo. Bende iradesi çok zayıf bi kadınım aslında.

Ama son günlerde giydiğim hiçbşeyin yakışmaması, hantal ve paspal bir görüntüye bürünmüş olmam, özgüvenimin sarsıntıya girmesi beni diyete teşvik etti.
İnşallah bukez irademe yenik düşmeyeceğim.

Ben kafama göre diyet uyguluyorum ama sen mutlaka bir uzmandan yardım almalısın.

seni gaza getirecek kimse yok anladığım kadarıyla. o yüzden de pazartesi başlayıp salı bozuluyor..
diyet grupları var kkda. oralara katıl
bizim de grubumuz vadı 2 sene önce. güzel kilo vermiştim.

Bir de lütfen ameliyatlar en en son çare olsun. Sağlık şakaya gelmez
Midede kaçak vs oluyor o kadar çok sıkıntı çekiyorlar ki
Elinden geleni yap mutlaka verirsin
50 60 olmazsın ama 80 olursun şimdiye göre daha iyi olursun
Sonrası gelir yavaş yavaş:16:

Merhaba kızlar... Ya anlayamıyorum hayatta her istediğimi yapan / yapabilen biriydim. Ne zaman kilo aldım kendine güvensiz, bakımsız, tuhaf bir şey oldum. Daha önceki konumda depresyonda olduğumu yazmıştım o zamana nazaran daha iyiyim. Derslerime düzenli giriyorum, birkaç kursa yazıldım. Arkadaşlarımla zaten aram iyiydi hala iyi. Ailem de keza öyle. Ama ben şu kilolarımı bir türlü veremiyorum. Çabalıyorum, çabaladıkça daha da kilo alıyorum. Öyle 5-10 kilodan bahsetmiyorum maalesef. 125 kiloyum.:14: Başlıyorum diyete akşamına bozuluyor, yine başlıyorum 2 gün sonra bozuluyor. Düşünün en uzun süren diyetim 9 gündü. Tövbe tövbeee:27: Gerçi onda da 7 kilo vermiştim. Neyse lafı uzattım. Nasıl irademi güçlendirebilirim? Ne yaparsam diyetime aksatmadan devam edebilirim? Gerçekten bıktım makyaj dahi yapmak istemiyorum. Koca cüssemi gören kimse yüzüme bakmıyor çünkü. Bakan da üzülüyor kendime yazık ediyorum diye. Yardım edin...

canım şöyele düşün.

Yemek ve yememek arasında hiç bi fark yok. Yedikten maksimum 1 saat sora yediğin şeyin senin için hiç bir anmalı yok. ne bir haz alabiliyorsun ne de bir tat.
Ama yersen bu sana kilo olarak dönüyor. Yemezsen formunu koruyabiliyorsun.

Böyle bakarak daha dikkatli olabilirsin umarım:46:

off ya zayıflık ayrı bir dert kilolu olmak ayrı bir dert bende 47 kiloyla hamile kaldım görenler aaa hala zayıfsın azıcık kilo alsaydın bari diyorlar hatta şaka yapacaklarya birşeye benzerdin diyorlar kayınvalidem şimdiden bıdı bıdı etmeye başladı emzirirken daha çok yiyeceksin diye niye anlamıyor insanlar olmayınca olmuyor işte sizde üzmeyin kendinizi zayıflıkta övünülecek birşey değil ama şunu söyleyebilirim ben hiç umursamadığım zayıflığımı eşim hayatıma girdikten sonra umursamaya başladım hayatımda kimse olmamıştı daha önce ama ne zamanki sevdiğim adam çok zayıfsın deyip arkasınıda getirdi ilk o zaman kilo almaya karar verdim karşı cinsten birisi beğenmeyince heleki bu sevdiğinse acayip kamçılıyor insanı nasıl hırs yaptırıyor bizzat yaşadım

Immm .. Tüp mide ameliyatını önereceğim ben de.
Ama onda da çok temkinli olmanız gerek çünküsü; çok hızlı kilo verildiği için sarkma fazla oluyor. Sarkmayı engellemek için de her gün spor şart bence.
Ve benim tüp mide ameliyatı olup 60 kilo verip, 2 sene sonra 40 kilosunu geri alan arkadaşım var. Geri almamak da önemli bence.
Düşününce, diyetisyen daha mantıklı geliyor. Zaten siz şimdi rejime başlasanız yaza kadar 20-25 kiloyu atarsınız gibi geldi bana :16:
Çünkü 4 ay var yaza temmuz 1'e yani. Her ay 5 verseniz 20 kilo ztn. Ama ilk ay ya da 45 gün içinde rahat 10 kiloya yakın verirsiniz. Kilo yüksek olduğu için hızlı düşer kilolarınız, hormon sorununuz olmadığı için.
sonraki 2- 2,5 ay içinde de yani yaklaşık 10 hafta, ilk iki hafta haftada iki sonraki 8 hafta, haftada bir bile verseniz;

45 günde verilen ; 10 kg
2,5 ayın ilk iki haftasında verilen; 4 kilo .
sonraki 8 haftasında verilen 1'er kilodan 8 kilo.
22 kilo gitti bile yani :34:

Bence verirsiniz. Hamurişi , şeker, tuz yok, gazlı içecek hiç yok diet dahil, meşrubat arada sırada belki .
Çok canınız gazlı bişeyler isterse soda için, iyi geliyor. Haftada bir iki meyveli soda içebilirsiniz belki. Yani kendi dengenizi kurmanız gerek.
Bence ilk 22 kiloyu filan verene kadar spor yapmayın.
Sonra başlayın. Kilo yüksek, spora çok yüklenmek kalbi tetikler mi diye düşündüm ?
Spora 100 kiloya inince başlarsanız, kilo vermenizi hızlandırmış ve belki de, dietteki duraklama dönemlerini hafif geçirirsiniz aynı zamanda.

Ben böyle düşüüyorum, yanlışım varsa , bilen tarafından düzeltilirse de gocunmam sevinirim .:32:

Çoook teşekkürler o kadar yazmışsınız.:16: Söylediğiniz her şey doğru sanırım.:) bakıyorum dünden beri ameliyat işine ben de pek sıcak bakamadım. Kendimi geçtim insanlar boğazına hakim olamadı sırf bunun için ameliyata girdi diye düşünecekler. Sizin arkadaşınız gibi geri alma gibi bir durumda söz konusu. En iyisi ben normal diyetime devam edeyim.:16:

Millana katılıyorum. Zayıf güzel ve alımlı kadınların fotoğraflarına bakarak seninde öyle olabileceğini hayal edebilirsin.

Bende 1 haftadı diyetteyim sağı-solu taşmayan alımlı bir kadın olabilmem için 10, güzel vücutlu bir kadın olabilmem içinde 15 kilo vermeliyim.

İlk hedefim 10 kilo. Bende iradesi çok zayıf bi kadınım aslında.

Ama son günlerde giydiğim hiçbşeyin yakışmaması, hantal ve paspal bir görüntüye bürünmüş olmam, özgüvenimin sarsıntıya girmesi beni diyete teşvik etti.
İnşallah bukez irademe yenik düşmeyeceğim.

Ben kafama göre diyet uyguluyorum ama sen mutlaka bir uzmandan yardım almalısın.

Evet bir sürü manken takip ediyorum instagramdan. Olacak inşallah ben onlara bakıp bakıp çatlamazsam. :9: İnşallah ikimiz de başarırız...

seni gaza getirecek kimse yok anladığım kadarıyla. o yüzden de pazartesi başlayıp salı bozuluyor..
diyet grupları var kkda. oralara katıl
bizim de grubumuz vadı 2 sene önce. güzel kilo vermiştim.

Bir de lütfen ameliyatlar en en son çare olsun. Sağlık şakaya gelmez
Midede kaçak vs oluyor o kadar çok sıkıntı çekiyorlar ki
Elinden geleni yap mutlaka verirsin
50 60 olmazsın ama 80 olursun şimdiye göre daha iyi olursun
Sonrası gelir yavaş yavaş:16:

Eve işte ben de onu istiyorum 50 şart mı 80-85 olayım en azından toplu dururum obez değil. :43: Ameliyat, dediğin gibi benim için en son çare olmalı. Teşekkür ederim yazdığın için.:16:

canım şöyele düşün.

Yemek ve yememek arasında hiç bi fark yok. Yedikten maksimum 1 saat sora yediğin şeyin senin için hiç bir anmalı yok. ne bir haz alabiliyorsun ne de bir tat.
Ama yersen bu sana kilo olarak dönüyor. Yemezsen formunu koruyabiliyorsun.

Böyle bakarak daha dikkatli olabilirsin umarım:46:

Umarım deneyeceğim dediğini, teşekkür ederim canıım:16:

off ya zayıflık ayrı bir dert kilolu olmak ayrı bir dert bende 47 kiloyla hamile kaldım görenler aaa hala zayıfsın azıcık kilo alsaydın bari diyorlar hatta şaka yapacaklarya birşeye benzerdin diyorlar kayınvalidem şimdiden bıdı bıdı etmeye başladı emzirirken daha çok yiyeceksin diye niye anlamıyor insanlar olmayınca olmuyor işte sizde üzmeyin kendinizi zayıflıkta övünülecek birşey değil ama şunu söyleyebilirim ben hiç umursamadığım zayıflığımı eşim hayatıma girdikten sonra umursamaya başladım hayatımda kimse olmamıştı daha önce ama ne zamanki sevdiğim adam çok zayıfsın deyip arkasınıda getirdi ilk o zaman kilo almaya karar verdim karşı cinsten birisi beğenmeyince heleki bu sevdiğinse acayip kamçılıyor insanı nasıl hırs yaptırıyor bizzat yaşadım

İşte ben kendimi dış dünyaya kapadım. 3 senedir aşık olamıyorum. :17: Başkasının bana aşık olmasını geçtim, ben bir başkasını sevemiyorum. Kalbim yağ bağladı sanırım. :9: 6-7 ay önce birisi beni beğenmişti; konuşmak istedi, ben istemedim. İnsanlar bizi yan yana görünce kim bilir ne düşüneceklerdi... Kendimi yanına yakıştıramadım bile. Zayıflayana kadar aşk haram bana:20: Zaten bugün başladım diyete inşallah devam edeceğim. Ayy ne güzel ya, sen sevdiğin hariç herkese kulaklarını tıka. Zayıflık kadar güzel bir şey mi var? :21: Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi inşallah. :nazar::nazar::16:

Merhaba kızlar... Ya anlayamıyorum hayatta her istediğimi yapan / yapabilen biriydim. Ne zaman kilo aldım kendine güvensiz, bakımsız, tuhaf bir şey oldum. Daha önceki konumda depresyonda olduğumu yazmıştım o zamana nazaran daha iyiyim. Derslerime düzenli giriyorum, birkaç kursa yazıldım. Arkadaşlarımla zaten aram iyiydi hala iyi. Ailem de keza öyle. Ama ben şu kilolarımı bir türlü veremiyorum. Çabalıyorum, çabaladıkça daha da kilo alıyorum. Öyle 5-10 kilodan bahsetmiyorum maalesef. 125 kiloyum.:14: Başlıyorum diyete akşamına bozuluyor, yine başlıyorum 2 gün sonra bozuluyor. Düşünün en uzun süren diyetim 9 gündü. Tövbe tövbeee:27: Gerçi onda da 7 kilo vermiştim. Neyse lafı uzattım. Nasıl irademi güçlendirebilirim? Ne yaparsam diyetime aksatmadan devam edebilirim? Gerçekten bıktım makyaj dahi yapmak istemiyorum. Koca cüssemi gören kimse yüzüme bakmıyor çünkü. Bakan da üzülüyor kendime yazık ediyorum diye. Yardım edin...

Yardım ediyorem...iradeni güçlendirmek icin neydi onun adi ya renkli yapiskan kağıtlar varya al ondan evin her yerine yapistir mesela buzdolabinin uzerine once bi elma ye yaz.....banyoya aynaya dislerini fircala yaz ..surekli seni motive edecek seyler yapistir bi sure sonraa o yazdiklarin alışkanlığı na donusecek ben sigarayi oylee biraktimm.aynaya icme eşin rahatsiz oluyo ...mutfakta bardaklarin oraya yemek bitti cay kahve ic ama sigara icme agzin kokuyoo bogggk falan bi surr sonraa hiii oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bende 19 yasindayim 23 kilo verdim bi kac yil once kafada bitiyor arkadasim banada annem derdi yeme diyet yap diyetisyene gotururdu ben okulda yerdim evde diyet yapardim :-D ama sonra kendi kendime karar verdim sende verebilirsin inaniyorum ben :-***

Yaşın çooookkk genç madem sağlık sorunun da yok o zaman başarabilirsin
Bir diyetisyene mutlaka git, sarkma olmadan, sağlıkla kilo vermen için bir uzman yardımına ihtiyacın var
Her yolu denedikten sonra ameliyat seçeneği düşünülmeli bence, o ameliyatlar öyle dışarıdan göründüğü gibi kolay değil, çok ciddi sorunlar çıkabiliyor
Senin yaşlarında çok kolay veriliyor, bunu gözünde büyütme
Şekeri ve ekmeği kes, abur cuburları kes, hareket et göreceksin çok kısa zamanda sonuç verecek
Bu gün bir kaçamak yaptıysan, diyetim bozuldu diye yemeye devam etme, kaldığın yerden diyetine devam et
Metabolizmanın hızlı çalıştığı bir dönemdesin, sabırla ve bir uzman yardımıyla bunu çözebilirsin
Benimde kilo problemim var, yaşım 38, eskiden bir ay diyet yapsam 5-6 kilo fazlalığımı hemen veriyordum, şimdi öyle zor ki,77 den 67 ye düşmek için yırtınıyorum
Sağlık problemlerin başlamadan, bir an evvel harekete geç, yapabilirsin

verirsin arkadaşım hemde çok rahat.öyle sıkı bir diyet yapmanada gerek yok.ben 110 kiloydum şu an 70 kiloyum.hayatı sevmeye bak(çok zor biliyorum).etraftaki insanları çok kafana takma(ben çok taktım) ama sakın ben kilolu da güzelim deyip kendini kandırma.ben öyleydim çünkü sokakta erkekler bana bakınca benden hoşlanıyorlar sanıyordum neden kimse teklif etmiyor o zaman diye düşünüyordum meğerse o insanların acıyarak bakan gözleriymiş.çok sonra fark ettim bunu sen benim gibi düşünme.üniversite okuyor musun bilmiyorum ama sakın o güzel yılları kilonla heba etme.ben her şey için çok pişmanım en güzel sayılabilecek yıllarım kilo yüzünden heba oldu.geriye ne mi kaldı?pörsümüş sarkık göğüsler,sarkık kollar ve kalça ve en önemlisi kırılmış bir kalp.şu an kilo verdim ama hala mutlu değilim.çünkü benle alay eden insanların ağzına bir kaç lokma daha fazla yemek için laf verdim.o bir kaç dakikalık zevk uğruna yenen burger kingler,asitli içecekler,yağlı yemekler,ekmekler... hepsi hayatımın içine etti.lütfen kendine bu kötülüğü yapma.

Selam cnm.boyun kaç bilmiyorum ama yaş çok genç hızlı kilo verebilirsin, ben 33 yaşında çocuklar ve çok yiyen bi eşle verdiysem 20 kilo..:-):-):-) senin için çok daha kolay. .dukan diyetiyle başlasan moral olur, iştahı da kapıyor. .sonrasında sürekli diyet yapamayan ben tek tavsiyem kalori hesabı diyet. .hem sağlıklı hem herseyden yiyerek kasmadan verirsin..

dayanamayıp sekerlı bıse yedıgınde yanında yoğurt yemeyı ıhmal etme..

bu sekerın kana hemen karışıp depolanmasına engel olur..dıyete baslarsan ılk tüyo benden olsun dedım:)

Harikasın :)
Bu bilgi emin ol çoğu alıcının kurtarıcısı oldu :16:

canim diyetisyene git bencede.devlet hastanesinde de var diyetisyen ozele gitmek istemezsen.ara randevu al.o zaten hemen beslenme duzenini oturtur.hic endise etme.gunde bi saat yuruyus dogru beslenmeyle kilon fazla oldugundan kisa surede hemen atarsin.verdikce de moral olur sana.

Merhabalar,

Bende hamile kaldığımda 104 kg dım... hamilelikte sadece 4 kg aldım.. doğum sonrası hemen gitti zaten bu kilo.. ancak emzirme gece uykusuzluk derken bir anda 120 kg gördüm gerçekten kötüydü sürekli yemek yemek istiyorum tatlı canım çekiyordu dur diyemiyordum.. ve karar verdim ameliyat olmaya yakın bir arkadaşım Dr. Faruk Öncel den bahsetti.. 4 ayda 40 kilo vermiş ve geride almamış kilolarını.. şaka gibi.. bende ameliyat olmaya çok sıcak bakmadığımdan denemek istedim sonuçta kaybedecek bir şey yoktu.. diğer doktor yöntemleri çok uzun vadeli olduğundan bir müddet sonra sıkılıp bırakıyordum.. karar verip gittim.. kendisi çok konuşkan biri arkadaş gibiyiz... ve başlayalı 20 gün olmasına rağmen 10 kg verdim... o kadar hafif ve iyi hissediyorum ki kendimi.. en önemlisi canım bir şey çekmiyor.. aklıma geldiğinde de sizi 3-5 ay sonra yiyeceğim kaçmıyorsunuz diyorum :) :) gerçekten zamanı ve maddiyatı olan arkadaşlar ameliyat olmaktansa bence deneyebilirler..

Sevgiler

Özel diyetisyenler çok pahalı değil. Ben istanbul dayım. Burada bir hastanede aylık 80 tl ye gidebiliyorsun. Ve diyetisyen de gayet iyi. 90 küsürlü kilolarla gitmiş tanıdıklarım gayet iyi kilo verdiler listelerle. Herkes evde kendi kendine bu azmi bulamıyabilir.

Her konuda Iradeyi guclendirmenin en iyi yolu oruç tutmaktir.

Merhaba kızlar... Ya anlayamıyorum hayatta her istediğimi yapan / yapabilen biriydim. Ne zaman kilo aldım kendine güvensiz, bakımsız, tuhaf bir şey oldum. Daha önceki konumda depresyonda olduğumu yazmıştım o zamana nazaran daha iyiyim. Birkaç kursa yazıldım. Arkadaşlarımla zaten aram iyiydi hala iyi. Ailem de keza öyle. Ama ben şu kilolarımı bir türlü veremiyorum. Çabalıyorum, çabaladıkça daha da kilo alıyorum. Öyle 5-10 kilodan bahsetmiyorum maalesef. 125 kiloyum.:KK14: Başlıyorum diyete akşamına bozuluyor, yine başlıyorum 2 gün sonra bozuluyor. Düşünün en uzun süren diyetim 9 gündü. Tövbe tövbeee:KK53: Gerçi onda da 7 kilo vermiştim. Neyse lafı uzattım. Nasıl irademi güçlendirebilirim? Ne yaparsam diyetime aksatmadan devam edebilirim? Gerçekten bıktım makyaj dahi yapmak istemiyorum. Koca cüssemi gören kimse yüzüme bakmıyor çünkü. Bakan da üzülüyor kendime yazık ediyorum diye. Yardım edin...

Merhaba kızlar... Ya anlayamıyorum hayatta her istediğimi yapan / yapabilen biriydim. Ne zaman kilo aldım kendine güvensiz, bakımsız, tuhaf bir şey oldum. Daha önceki konumda depresyonda olduğumu yazmıştım o zamana nazaran daha iyiyim. Birkaç kursa yazıldım. Arkadaşlarımla zaten aram iyiydi hala iyi. Ailem de keza öyle. Ama ben şu kilolarımı bir türlü veremiyorum. Çabalıyorum, çabaladıkça daha da kilo alıyorum. Öyle 5-10 kilodan bahsetmiyorum maalesef. 125 kiloyum.:KK14: Başlıyorum diyete akşamına bozuluyor, yine başlıyorum 2 gün sonra bozuluyor. Düşünün en uzun süren diyetim 9 gündü. Tövbe tövbeee:KK53: Gerçi onda da 7 kilo vermiştim. Neyse lafı uzattım. Nasıl irademi güçlendirebilirim? Ne yaparsam diyetime aksatmadan devam edebilirim? Gerçekten bıktım makyaj dahi yapmak istemiyorum. Koca cüssemi gören kimse yüzüme bakmıyor çünkü. Bakan da üzülüyor kendime yazık ediyorum diye. Yardım edin...
buzdolabının kapağına as manken resimlerini.bir ay sonra tekrar yaz buraya :D

Back
X