Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nıye orda evlenıyorsun? evlenen ne sartlarda evlenıyor bılmem de bosanmak ıstesen burda bosanabılıyor musun? yoksa orda mı bosanabılıyorsun.? orda bosanma yoksa tam olarak ne yapılıyor_?Merhaba. Ben türk'üm. Sevgilim İranlı. İran'da asker şuan. Ben İran'a gidip evleneceğim. Sonra geri Türkiye'ye döneceğim. Yani allah nasip ederse. İlk defa İran'a gitmek ve orada evlenmek için şartlar ve gerekenler nelerdir?
Asker olduğu için orada evlenirsem 3 ay askerliği düşecek. Evlenme şartlarını bilmiyorum ki boşanmayı hiç bilmiyorum. Allah korusun olmaz inşallah öyle birşey ama onu da araştıracağımnıye orda evlenıyorsun? evlenen ne sartlarda evlenıyor bılmem de bosanmak ıstesen burda bosanabılıyor musun? yoksa orda mı bosanabılıyorsun.? orda bosanma yoksa tam olarak ne yapılıyor_?
Hayır.Türk mü?
Kizim olmadan asla filmi diyor susuyorum.Merhaba. Ben türk'üm. Sevgilim İranlı. İran'da asker şuan. Ben İran'a gidip evleneceğim. Sonra geri Türkiye'ye döneceğim. Yani allah nasip ederse. İlk defa İran'a gitmek ve orada evlenmek için şartlar ve gerekenler nelerdir?
Evet tanışıyoruz. Önce dini nikah mecburi mi orada. Ben Türkiye'de kıymak istiyordum dini nikahımızı. Benim babam sağ değil onay isterler mi bilemem. Bu Türkiye'de tekrar nikah kıyma olayını anlamadım. Araştırdığıma göre Türk Konsolosluğuna bildireceğiz o şekilde Türkiye'de nikah onaylanıyor. Evet tekrardan Türkiye'ye gelecek askerliği bittikten sonra Çünkü burada düzeni. Hiçbir evliliğin sonu garanti değil Elbette Allah bilir Ben sadece inandığım şeyi yapmak istiyorum.
Mutlaka izleyeceğimKizim olmadan asla filmi diyor susuyorum.![]()
Niye sen araştırıyorsun, iranlı adam nasıl evlenileceğini bilmiyor mu ? Böyle bodoslama evlilik mi olur !Asker olduğu için orada evlenirsem 3 ay askerliği düşecek. Evlenme şartlarını bilmiyorum ki boşanmayı hiç bilmiyorum. Allah korusun olmaz inşallah öyle birşey ama onu da araştıracağım
Yaa Gerçekten mi Ama benim iki dedemde vefat etmiş durumda. Aslında o şekilde olması benim için daha iyi orada Dini nikah kıyıp resmi nikahı Türkiye'ye geldiği zaman kıymam benim açımdan daha iyiCanım orda dini veya resmi ayrımı yok. Dini nikah kıyıp noterde biz nikah kıydık diye onaylatıyorsunuz sadece. Yani türkiyede evliliğiniz resmi olarak tanınmaz diye düşünüyorum.
Dini nikah içinse kadınlarda baba veya dede onayı gerekiyor malesef hakları yok bir çok şey için, boşanma konusunda da böyle erkek boşanabiliyor velayette erkekte kalıyor.
Siz şimdi yabancı kaldığınız için herhangi bir erkek onayı gerekir mi emin değilim ama müslüman dini nikahı şeklinde olacağı için gerekeceğini düşünüyorum.
Kendisi şu an asker ve telefon Haftada bir kez kullanabiliyor. Bizim evliliğimize daha 8-9 ay var. Ben biraz cikcik canlı olduğum için şimdiden araştırma yapıyorumNiye sen araştırıyorsun, iranlı adam nasıl evlenileceğini bilmiyor mu ? Böyle bodoslama evlilik mi olur !
Şafii mezhebindeler , dininikahta baban yoksa senden sorumlu olan erkek izni şart. Abi, dede , dayı, amca gibi.Evet tanışıyoruz. Önce dini nikah mecburi mi orada. Ben Türkiye'de kıymak istiyordum dini nikahımızı. Benim babam sağ değil onay isterler mi bilemem. Bu Türkiye'de tekrar nikah kıyma olayını anlamadım. Araştırdığıma göre Türk Konsolosluğuna bildireceğiz o şekilde Türkiye'de nikah onaylanıyor. Evet tekrardan Türkiye'ye gelecek askerliği bittikten sonra Çünkü burada düzeni. Hiçbir evliliğin sonu garanti değil Elbette Allah bilir Ben sadece inandığım şeyi yapmak istiyorum.
Nerden tanıştın bu adamla gidip 2-3.eşiyle karışılaşma sonra.Kendisi şu an asker ve telefon Haftada bir kez kullanabiliyor. Bizim evliliğimize daha 8-9 ay var. Ben biraz cikcik canlı olduğum için şimdiden araştırma yapıyorum
Gerçekten 30 yaşında mısınız ?Kendisi şu an asker ve telefon Haftada bir kez kullanabiliyor. Bizim evliliğimize daha 8-9 ay var. Ben biraz cikcik canlı olduğum için şimdiden araştırma yapıyorum
Şafii mezhebindeler , dininikahta baban yoksa senden sorumlu olan erkek izni şart. Abi, dede , dayı, amca gib
kiz böyle bilmeden baliklama ise mi dalinir? chatgptye falan sor istersenAsker olduğu için orada evlenirsem 3 ay askerliği düşecek. Evlenme şartlarını bilmiyorum ki boşanmayı hiç bilmiyorum. Allah korusun olmaz inşallah öyle birşey ama onu da araştıracağım
Aynı şehirde yaşıyorduk zaten 19 yıldır Türkiye'de babası Azeri türkü. Hayır kesinlikle eşi yokNerden tanıştın bu adamla gidip 2-3.eşiyle karışılaşma sonra.