İrembe Tüp Bebek Merkezi

Arkadaşlar ben bu merkeze gittim mikroenjeksiyon yaptırdım ama ilk denemem de olmadı 2.yi deniyeceğim şimdi nasıl sizce olurmu 2.de

canım merhaba etkilemek istemem seni

ben geçen yıl yaptırdım ilk micro enjeksiyonum olumsuz oldu.sonucu almaya gittiğimde de ben biliordum böyle olacağını dedi

oraya ne saygım ne inancım kaldı..ikinci tedavimin 5.günü bugün.ege ünv.de başladık.

hakkımızda hayırlısı artık..

İnşallah hayırlısı olur canım umarım ege üniversitesi sana uğurlu ve hayırlı gelir

Benimle birlikte giden arkadaşım vardı onunda tutunamadı bebişleri benimde olmadı bu sefer inşallah olur dr bey bize karşı gayet ilgili ama sonuç daha önemli oluyo bir süre sonra

bir mikroenjeksiyon bide dondurulmuş tedaavisi oldum orada. halamda mikro denedi dilek arslanda resmen kazıklayacak adam arıyorlar. inanın orada kısmet olmadığı için değil sadece tavırları yüzündn asla tavsiye etmiyorum hakkımda geçti ise helal etmiyorum..

Arkadaşlar irembeye giden varmı aranızda varsa bu bölüme düşüncelerinizi yazarmısınız

Cnm once edanın hayrli olsun bene irenbede bir tüp denedim 2.dondurlmus tedavimde şükür oldu

Benim Dr um aral ozbal bn cok memnunum tüp denemm oldu ve hben halen kendisiyle devam ediyorum yola nasipse dogumada kendisiyle gidicem bu kisiden kisiye değişiyor memnun kalmak sorununa bağlı bizim sebepsiz infertilite ama Dr da cok önemli ben kesinlikle irenbede de aral ozbal tavsiye ererim şimdi benim orda 5tane daha dondurulmuş bebeğim var onlarıma alıcam nasipse bebeğime kardes olarak ileride darısı sana insallh Rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin Rabbim gönlüne göre versin

Tşk ederim canım inşallah eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eder bizlere Allah

İnşallah benimde olumlu olacak kızlar bebişlerime kavuşacağım ilk önce hedefim pozitif sonuç almak 2. hedefim bebişlerimin kalp atışını duymak kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…