- Konu Sahibi alminaaa2011
-
canım merhaba etkilemek istemem seni
ben geçen yıl yaptırdım ilk micro enjeksiyonum olumsuz oldu.sonucu almaya gittiğimde de ben biliordum böyle olacağını dedi
oraya ne saygım ne inancım kaldı..ikinci tedavimin 5.günü bugün.ege ünv.de başladık.
hakkımızda hayırlısı artık..
İnşallah hayırlısı olur canım umarım ege üniversitesi sana uğurlu ve hayırlı gelir
Arkadaşlar irembeye giden varmı aranızda varsa bu bölüme düşüncelerinizi yazarmısınız
Cnm once edanın hayrli olsun bene irenbede bir tüp denedim 2.dondurlmus tedavimde şükür oldu
Benim Dr um aral ozbal bn cok memnunum tüp denemm oldu ve hben halen kendisiyle devam ediyorum yola nasipse dogumada kendisiyle gidicem bu kisiden kisiye değişiyor memnun kalmak sorununa bağlı bizim sebepsiz infertilite ama Dr da cok önemli ben kesinlikle irenbede de aral ozbal tavsiye ererim şimdi benim orda 5tane daha dondurulmuş bebeğim var onlarıma alıcam nasipse bebeğime kardes olarak ileride darısı sana insallh Rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin Rabbim gönlüne göre versin
Âmin cnm âmin Rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin dediğim gibi memnuniyet kisiden kisiye değişiyor cnm ama dediği gibi aral ozbal dn cok memnunum kaldımTşk ederim canım inşallah eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eder bizlere Allah
Başka irembeye giden tokmu kızlar neden bişeyler yazmıyosunuz
İnşallah benimde olumlu olacak kızlar bebişlerime kavuşacağım ilk önce hedefim pozitif sonuç almak 2. hedefim bebişlerimin kalp atışını duymak kızlar
İnsallh cnm insallh Rabbim nasip edicek sanada herkesede hepimiz anne olucaz insallh
İnşallah canım bebişlerimizi kucaklarımıza alıcaz ben inanıyorum
Test gunun ne zaman cnm senin
Canım ben testimi yaptım bebişlerim beni istemedi ve sonucum negatif çıktı inşallah bir dahaki tedaviye artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?