Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir türlü anlayamıyorum bu doktorların farklı ilaç kullanımını özellikle progestan iğne ve fitil tamamen düşüğü engelleme amaçlı kullanılırken nasıl ilk üç denemenizde kullanmadınız. Allah bizleri iyi doktorlara denk getirsin ne diyelim başkaa
Benim doktorum transfer günü dex ve oksapara başlatıyor. Dış takip yaptırdım gittigim kadın doğumcu 2 3 gün önceden başlaman zarar vermez dedi. 14.gün fitile başlatıyor sadece. Eğer pozitif alırsan progesteron 50 veriyor. Ama görüyorum ki herkes dex e 14.günden sonra başlıyor
Anlamıyorum progesteron cok önemliyse neden önceden başlatılmıyor
Tabikii zararlı değil neden olsun ki bu süreçteki %99luk kesim kullanıyor. Kızz tabiki doktor başlatıyor :) Progestan kalçadan verdiler ilkte ve günlük 4 fitil verdiler, transfer olunca hergün çıkmamak için progestan dex almak istediğimi söyledim kalçayı bırakıp göbeğe geçtim her sabah 2 ambul yaptım ama dex kullanınca fitili 6ya çıkardı doktorum bi 22 gün böyle kullandım sonra tekrar kalçaya geçtim ve 4 fitil kullandım şuanda da aynı zaten azalma olmadı