Tüp Bebek Merkezleri irenbe mi smyrna mı karar veremiyoruummmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi deiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

deiss

Ziyaretçi
şubatın ayında tedaviye başlamam gerekiyor
ilk denemem olacak
tüm testlerim tamam
iki merkezi de araştırdım memnun olanda var olamayanda ama karar veremiyorum
fiyatlarıda hemen hemen aynı l
nasıl karar vericem
yardımmm edin

sen de mi irenbe de tedavi oldun şimdi ne durumdasın ?

Canım ben tedavi ile hamile kaldım ve şimid bir kızım var hamd olsun allahım bağışlasın

allah bağışlasın böyle güzel haberler duydukça mutlu oluyorum allah herkese versin darısı başımıza...

Ben ırenbe'de tedavi görüyorum. Üçüncü denememde hamile kaldım ama bebeğimi sonradan kaybettim, tekrar ırenbe'de devam edeceğim. Symrna hakkında bilgim yok ama ırenbe tüm ekibiyle çok iyi.

Canım bir dahaki gidsişinde Dilek hanıma benden selam söyleyebilir misin betül dersen o tanır! hatta tugba ve demetede allahım inşaallah yüzüne baksın canım sağlıkla bir bebek gelsin inşaallah amin

slm arkadaşlar yazmaya yeni başladım ama bayadır yazdıklarınızı okuyorum allahım işallah sağlıklı bebişler nasip eder işallah 4 yıllık evliyim yiç korunmadık .eşim 2 yıl önce varikosel ameleyatı oldu.sprem sayısı 8800000 ama hareketlilik %10 salı günü tedaviye başlıyacağız acıkcası sorunumuz ne bilmiyoruz.salı izmir de randevi aldık hastane ismi symrna art tüp merkezine gideceğiz aynı hastaneye giden ve bilgisi olan varmı arkadaşlar yardımcı olursanız seviniriz.

bende 2099 yılının son aylarında böyle bir topik açmıştım ve smyrnayı tercih ettim sonuç negatif iama memnun kaldım irenbe daha pahalı ve ilgisizlik beni gıcık etmişti ön görüşme de ilgisiz buldum ama kısmet işi.dilek hnm da çok iyi diyorlar içinizdeki sesi dinleyin..

kesinlikle irebe diyorum ilk gündn itibaren çok ilgililer ben diğer hasaneyede gittim ama olumsuz yanıt aldım beni doktor la bile görüştürmediler hemşire olumsuz dedi sadece o kadar daha sonra aramdılar bile ben bunları yaşadım başkası bunları yaşamasın isterim bunun için irenbe derim ben gittiğimde parayı bile düşünmedim tek isteğim bebek sahibi olmaktı şimdi 2 aylık hamileyim dün kalp atışlrını duydum bunun için irennnbbbbbbeeeee diyorum

Back
X