Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben israel aruha gidiyorum doktorum bütün işlemleri orda yapıyor bir tek ben degıl eşimin akrabalarında çocuğu olmayanların hepsi bu doktora gıttı ve irenbenin laboratuvarı çok ıyıdır doktorumda çok ıyıMerhabalar 3. Deneme için irenbeyi düşünüyorum ama doktor tercihin de kararsızım
Alper bilir ve ümit inceboz arasındayım sizce hangisi ?
Yaaa çok teşekkür ederm yorumunuz için2. Ve 3. Tedavim orda oldu Alper bey de. Olumsuz oldu şuan şişli memorial i seçtim otea devam edeceğim. Sonradan araştırdığım da irenbe nin laboratuvar ının kötü olduğunu gördük ve pişman olduk başladığımıza . Yine de siz bilirsiniz tabi be tecrübe mi paylaştım. Hatta 3. Tedavim çöp oldu orda 4 tane embriyom 4. Gün toplu ölüm oldu.
Bende laboratuvarı iyi diye duymuştum İsrail aruha da duydum oda iyi ve biraz pahalı mı diğerlerine göreBen israel aruha gidiyorum doktorum bütün işlemleri orda yapıyor bir tek ben degıl eşimin akrabalarında çocuğu olmayanların hepsi bu doktora gıttı ve irenbenin laboratuvarı çok ıyıdır doktorumda çok ıyı
Hangisine başladınız tedaviye pekiÜmit hanim motive edici anaç bir kadın, Alper beyi soğuk ve mesafeli bulmustum tedavide ruh sağlığı da önemli.
İkisine de muayene oldum 6ay gittim irenbeye yumurta oluşmadı bende. Sehir hastanesindeki tedavim ile hamile kaldimHangisine başladınız tedaviye peki
İğneler 45 bin falan tuttu. Muayenemikendi şehrimde oluyordum. Genetik araştırma için de embriyo başına 8 bin kadar verdik. Ama tüm embriyolarım sağlıksız geldi araştırma sonrasıYumurta toplama 90 bin biyopsi 26 bin verdik muayene ve iğneler hariç
Alper bey ile ilk denememde hamile kaldım mükemmel bir doktor tavsiye ederim başka merkezlerde denemem olmuştu Alper beyle ilk denemede ikizlerim olduMerhabalar 3. Deneme için irenbeyi düşünüyorum ama doktor tercihin de kararsızım
Alper bilir ve ümit inceboz arasındayım sizce hangisi ?
Şuan doğal 9 haftalık hamileyim alper hocaya gitmedenAlper bey ile ilk denememde hamile kaldım mükemmel bir doktor tavsiye ederim başka merkezlerde denemem olmuştu Alper beyle ilk denemede ikizlerim oldu