• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrenbe tüp bebek merkezinde tecrübeleriniz

oytz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar 3. Deneme için irenbeyi düşünüyorum ama doktor tercihin de kararsızım
Alper bilir ve ümit inceboz arasındayım sizce hangisi ?

2. Ve 3. Tedavim orda oldu Alper bey de. Olumsuz oldu şuan şişli memorial i seçtim otea devam edeceğim. Sonradan araştırdığım da irenbe nin laboratuvar ının kötü olduğunu gördük ve pişman olduk başladığımıza . Yine de siz bilirsiniz tabi be tecrübe mi paylaştım. Hatta 3. Tedavim çöp oldu orda 4 tane embriyom 4. Gün toplu ölüm oldu.

Merhabalar 3. Deneme için irenbeyi düşünüyorum ama doktor tercihin de kararsızım
Ben israel aruha gidiyorum doktorum bütün işlemleri orda yapıyor bir tek ben degıl eşimin akrabalarında çocuğu olmayanların hepsi bu doktora gıttı ve irenbenin laboratuvarı çok ıyıdır doktorumda çok ıyı

2. Ve 3. Tedavim orda oldu Alper bey de. Olumsuz oldu şuan şişli memorial i seçtim otea devam edeceğim. Sonradan araştırdığım da irenbe nin laboratuvar ının kötü olduğunu gördük ve pişman olduk başladığımıza . Yine de siz bilirsiniz tabi be tecrübe mi paylaştım. Hatta 3. Tedavim çöp oldu orda 4 tane embriyom 4. Gün toplu ölüm oldu.
Yaaa çok teşekkür ederm yorumunuz için

Ben israel aruha gidiyorum doktorum bütün işlemleri orda yapıyor bir tek ben degıl eşimin akrabalarında çocuğu olmayanların hepsi bu doktora gıttı ve irenbenin laboratuvarı çok ıyıdır doktorumda çok ıyı
Bende laboratuvarı iyi diye duymuştum İsrail aruha da duydum oda iyi ve biraz pahalı mı diğerlerine göre

Ümit hanim motive edici anaç bir kadın, Alper beyi soğuk ve mesafeli bulmustum tedavide ruh sağlığı da önemli.

kızlar 2026 fiyatları ne kadar ?

Yumurta toplama 90 bin biyopsi 26 bin verdik muayene ve iğneler hariç

Yumurta toplama 90 bin biyopsi 26 bin verdik muayene ve iğneler hariç
İğneler 45 bin falan tuttu. Muayenemikendi şehrimde oluyordum. Genetik araştırma için de embriyo başına 8 bin kadar verdik. Ama tüm embriyolarım sağlıksız geldi araştırma sonrası

Alper bey ile ilk denememde hamile kaldım mükemmel bir doktor tavsiye ederim başka merkezlerde denemem olmuştu Alper beyle ilk denemede ikizlerim oldu

Alper bey ile ilk denememde hamile kaldım mükemmel bir doktor tavsiye ederim başka merkezlerde denemem olmuştu Alper beyle ilk denemede ikizlerim oldu
Şuan doğal 9 haftalık hamileyim alper hocaya gitmeden 🤩🥰

Back
X