• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Irenbe tüp bebek merkezinin başarısı kakkında

nurcan82

HAYIRLISI NE İSE O OLSUN ...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
377
112
648
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba irenbenin başarısı hakkında bilgisi olanlar paylaşımda bulunurlarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

kızlar kimse bu hastahane de tedavi olmadı mı :(((( tedirgin oldum şimdi ..

merhaba, ben irenbede 2 yıldır tedavi görüyorum. ilk tüp bebek deneyimimiz negatif çıktı. ikincisinde hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşük yaptım. üçüncü uygulamam da dün yapıldı. bekliyoruz. ben dilek hocanın hastasıyım ve gerek kendisinden gerek hemşirelerinden çok memnunum. hiç tereddüt etme bence.

erkder canım öncelikle teşekkür ederim ,ben aral beyin hastasıyım perşembe günü başladım tedaviye .sizin sorununuz neydi ?aral beyle ilgili bilgin var mı?allahın izniyle inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine.

evet ilgi çok güzel internetten araştırıp gittim doktorlarla ilgili bilgim yok.kapıdan içeri girer girmez çok etkilendim çok sıcak bi ortam var insanlar sürekl,i gülüyor espri yopıyor ,seni saatlerce dinleyip bıkmadan usanmadan sorularını dinliyor temizlikçisinden doktoruna kadar herkes çok ilgili ,tek kelimeyle mükemmel bi yer beni tedirgin eden başarısı nasıl ...

başarı derken, dediğim gibi işte. ikincisinde hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. ama çevreden herkesten irenbe hakkında olumlu şeyler duyuyorum. aral bey de çok sıcak cana yakın bir insan. sen de farketmişsin zaten. umarım sen ben ve tüm isteyenler hayırlı sonuçlar alır. 18 haziranda umarım size güzel haberler veririm.

inşallah canım...önce sen vericeksin güzel haberi ,sonra da ben allahın izniyle.

merhaba canım bende aral beyin hastaıyım müthiş bir doktor bende çikolata kisti vardı ameliyatımı o yapmıştı allaha şükür şu andada çok iyiyim şimdide bebek için gidiyorum ona klomen tedavisine başladık daha ilk ayımız.tek sorun çok yoğunlar gittiğinde bekliyorsun yarım saat kadar muhakkak

Kızlar irenbenin tedavi ücretleri hakkında da bilgi veririmisiniz biraz? malum maddi yönden hazırlıklı olmak lazım.galiba sgk anlaşmaları yok.Bende bir türlü başlayamadım tedaviye.

benim dr.um da irenbe yi tavsiye etti. adetin 2.günü için de randevu bile alıverdi. tp bebek fiyatı raporsuz 3750 tl. galiba . salı günü için öngörüşme randevusu aldık. öngörüşmede ücret almıyorlarmıs. ben bu merkez hakkında pek kötü birsey duymadım. araştırma halineyim bakalım ilk izlenimlerim ne olacak...emekli sandığı anlaşmaları varmış. raporlu fayat ne olcak bilmiyorum. hepsini salı günü öğrenicez artık....

benim dr.um da irenbe yi tavsiye etti. adetin 2.günü için de randevu bile alıverdi. tp bebek fiyatı raporsuz 3750 tl. galiba . salı günü için öngörüşme randevusu aldık. öngörüşmede ücret almıyorlarmıs. ben bu merkez hakkında pek kötü birsey duymadım. araştırma halineyim bakalım ilk izlenimlerim ne olacak...emekli sandığı anlaşmaları varmış. raporlu fayat ne olcak bilmiyorum. hepsini salı günü öğrenicez artık....
ben 3250 diye biliyorum tüp bebe fiyatını :emir_bebek:

Back
X