• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya IVF mi yoksa Vitale mi?

Teşekkür ederim erkek faktöründe üstüne düşülmüyor ,genelde kadın odaklı
Doğrudur biz tedavi aşamasındayken bı bayanla tanışmıştım oda şafak hocada tedaviye başlamış onunda sorun esindeymis üç ay öncesinde gelmişler eşine ilaç vs verilmişr ve eşimin şuan durumu iyi tedaviye başladık demisti

Tüm merkezler eğer eşinizde bir problem varsa bakıyor inceliyor ve tedavisini yapıyor. Sorun olmazsa tabii ki de bakmıyorlar. Ben Antalya IVF te tedavi oldum. İlki negatifti ama embriyoyu başka merkezden taşıdık ve 3. Günden 5. Güne çıkmasını bekledik vs. İşlem görmüştü. Yine de şansımızı denemiştik. Sonra sıfırdan başladı doktorum Kemal bey ve şükür önerdiği yöntemle, natural cycle (doğal döngü) ile transfer sonucu hamileyim şimdi. Umarım tamamına erer 🙏🏻🥲O yüzden çok tavsiye ederim. Kendisi çok araştırmacı, yeni makaleleri çalışmaları takip eden bir doktor. Amerika’da da pek çok araştırmada yer almış. O merkezdeki doktorlar gerçekten iyi.

Tüm merkezler eğer eşinizde bir problem varsa bakıyor inceliyor ve tedavisini yapıyor. Sorun olmazsa tabii ki de bakmıyorlar. Ben Antalya IVF te tedavi oldum. İlki negatifti ama embriyoyu başka merkezden taşıdık ve 3. Günden 5. Güne çıkmasını bekledik vs. İşlem görmüştü. Yine de şansımızı denemiştik. Sonra sıfırdan başladı doktorum Kemal bey ve şükür önerdiği yöntemle, natural cycle (doğal döngü) ile transfer sonucu hamileyim şimdi. Umarım tamamına erer 🙏🏻🥲O yüzden çok tavsiye ederim. Kendisi çok araştırmacı, yeni makaleleri çalışmaları takip eden bir doktor. Amerika’da da pek çok araştırmada yer almış. O merkezdeki doktorlar gerçekten iyi.
Gözünüz aydın, adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️ biz de eylül ayında Kemal beyle tedaviye başladık. Şu an rahim dinlendirme dilimindeyim. Umarım bizim için de sonuç sevindirici olur 😌

Gözünüz aydın, adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️ biz de eylül ayında Kemal beyle tedaviye başladık. Şu an rahim dinlendirme dilimindeyim. Umarım bizim için de sonuç sevindirici olur 😌
Umuyorum çok güzel sonuç alırsınız🙏🏻🙏🏻 çok teşekkürler. Ben de umutsuzluğun içindeyken bu sonucu aldım ve şoka uğradım hala inanamıyorum. Daha keseyi bu cuma göreceğiz nasipse🙏🏻 Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🏻🥰 doktorunuza güvenin🙃 sonrasında da rahat olun. İlk iki transferimde aşırı stres yaptım arabada sarsılmak bile düşme sebebi sanıyordum😅 deli gibi bir şeydim. Sonra bana Kemal bey dedi ki stres bile çok aşırı derecelere çıkarsa etkiler dedi; hiçbir şey tutunması mümkün bir embriyonun tutunmasını engellemez dedi, çayını kahveni iç istediğini yap dedi. Rahatlattı beni. Ve gerçekten çok rahatlamıştım; akşamları aklıma geldiğinde biraz kasıyordum sadece ama çok nasibe inandım. Elimizden geleni yapmış oluyoruz sonrasına hiçbir şey yok yapılabilecek. Bunu düşününce insan rahatlıyor🙏🏻

Back
X