Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen biraz sabredin ve memnun kalmadığınız yerleri doktorunuza iletin. Daha 2 ay olmuş siz sürekli kusur arıyorsunuz. Estetik olan herkeste var bi şekilde kusur. 6 ayı doldurmayı beklemekten başka çareniz yok.
İlk bakışta mandal burun deformitesi sandim, ona benziyor ama bilemiyorum tabii. Benim de benzer sıkıntılarım var yaklaşık bir ay önce ameliyat oldum kendimde de o problemden şüpheleniyorum açıkçası ve ikinci bir ameliyat olma fikri o süreç beni şimdiden mahvediyor.
Evet hepımızin morelleerı cok bozuluyo beklemekden baska caremız yok gibi ınsallaj umut ederm iç kısımlar ödemlıdir ondan bu sekılde duruyordur umarım hepsı gecicidir bu sekılde kalmaz beklıyelım görelım
İnanın benimde aynı sorun var şişlik var ve hala ağrım oluyor bir ay olmadı daha 23gun falan oldu ödem var ve inanın gergin şekil değişiyor burnunun ve az önce oğlundan yumruk yedim ihs birşey olmaz ama en az 6 ay beklemek gerek mis beklicez ve görecek sabredelim
İhs birşey olmaz çocuklarla bu amaliyat çok zormuş ya benim iki tane oğlum var bir 7biri 2 buçuk yaşında ve ben kendimi zar zor korkuyorum ve en çok onları kendinden uzaklaştırmak ve böyle opememek koyuyor bana bu kadar zor olacağını bilseydim yaptıramadım hemen sizede geçmiş olsun ihs sağ salim bir seneyi geciririz