İri bebek

gasev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
3
0
86
- Yurtdışı
merhaba
36.haftaya basladık bugun ultrasonda gövdesi 39 haftalık , bası ve ayakları 37 haftalık doktor kontrollu olmak lazım.bas ve gövde arasında 3 hafta fark olursa tehlikeli olur dedi.kilosuda 3100-3200 gr civarı.bu durumda veya bu duruma yakın olanlar varmı.bu durum gercekten cok anarmal mi?
Paylaşırsanız sevinirim

canım ben son olarak kontrole gittigimde 36 haftalıktı bebegim
bası 40 haftayla uyumluydu
karın cevresi de 39 haftayla
kilosu 3700 cıktı boyu da 50 51 cm arası
dr ultrasonların yanlıs sonuc verdiğini söyledi zaten ben de takılmadım aslına bakarsan cunku bir tane kızım var
aynı sey ondada da oldu ultrasonda kilo fazla cıkıyor genelde
onun için fazla takma kafana saglıklı olsun yeter

haftaya carsamba allahın izniyle dogurcam o aman buraya da yazarım kilosunu boyunu bakarsın yaklasık mı değil mi diye
ultrason aletinde 300 gram artı veya eksi olabilir yazıyor zaten :D

haftaya carsamba allahın izniyle dogurcam o aman buraya da yazarım kilosunu boyunu bakarsın yaklasık mı değil mi diye
ultrason aletinde 300 gram artı veya eksi olabilir yazıyor zaten :D

merhaba,

hadi hayirlisi, Allah sag salim ikinizide kurtarsin.. Dogum hikayeni merak ediyorum simdiden... bu arada normal mi yoksa sezeryanla mi doguracaksin?

Selamlar...

merhaba,

hadi hayirlisi, Allah sag salim ikinizide kurtarsin.. Dogum hikayeni merak ediyorum simdiden... bu arada normal mi yoksa sezeryanla mi doguracaksin?

Selamlar...

haticeceim benim ilki sezaryan dogum oldugu ve aradan sadace 2 yıl gectği için dr um riske atmayalım dedi:51:
eger baya zaman gecseydi 4 5 sene kadar alabilirdim normal doguma dedi:36:
cunku dikişlerin acılma riski varmıs:36:
zaten suan öyle agrılarım varki afedersin bacak aram sanki yeni gelin olmusum gibi agrıyor:37:

dualrın için de ayrıca tesekkür ederim:69:

canım ben son olarak kontrole gittigimde 36 haftalıktı bebegim
bası 40 haftayla uyumluydu
karın cevresi de 39 haftayla
kilosu 3700 cıktı boyu da 50 51 cm arası
dr ultrasonların yanlıs sonuc verdiğini söyledi zaten ben de takılmadım aslına bakarsan cunku bir tane kızım var
aynı sey ondada da oldu ultrasonda kilo fazla cıkıyor genelde
onun için fazla takma kafana saglıklı olsun yeter

Allah razı olsun tesekkurler.İnş.hayırlısıyla dogumunu yaparsın sende

Back
X