İri yarı 71 kilo bir kızın günlüğü...

günaydın çıtırlar!

bugün kahvaltıda 1 kaşarlı omlet (light değil.light kullanmamaya dikkat ediyorum.)
3 dilim tam buğday ekmeği (dilimler küçük,1 i orta boy diğer 2si küçüğün de küçüğü)
1 domates
1 salatalık
bir küçük küp süzme peynir
yeşillik
yeşil çay
7 tane siyah zeytin

toplam:400 kcal

birlikte kilo vereceğim kızlar neredeler, hiç paylaşım yapmıyorlar!!!!!!!!!!!!! :(((

bu arada 71 den 69,5 a düşmüşüm kızlaaaaaaaar :))

Son düzenleme:
günaydın çıtırlar!

bugün kahvaltıda 1 kaşarlı omlet (light değil.light kullanmamaya dikkat ediyorum.)
3 dilim tam buğday ekmeği (dilimler küçük,1 i orta boy diğer 2si küçüğün de küçüğü)
1 domates
1 salatalık
bir küçük küp süzme peynir
yeşillik
yeşil çay
7 tane siyah zeytin

toplam:400 kcal

birlikte kilo vereceğim kızlar neredeler, hiç paylaşım yapmıyorlar!!!!!!!!!!!!! :(((

bu arada 71 den 69,5 a düşmüşüm kızlaaaaaaaar :))
canım bende light ürün çok fazla tüketmiyorum.kahvaltıyı güçlü yapman cok iyi bu arada günde toplam kac kalori alıyorsun?

kıızlarrrrrrrrrr :(((

antep fıstklı dondurma yedim!!!!!!!! off! :( öğle yemeği yemicem.yada akşam yemeği yemicem.
tatlım miktarı ne kadardı.uzmanlar bir gün cok kacırsanızda ögünlerinizi atlamayın diyor.hiç olmadı yagsız salata ye.ama muhakkak ye bence.ben öyle yapıyorum bu arada bugun 4.günüm 1 kilom gitmiş :Dçok mutluyum.umarım yaza fit fit gireriz hepbirlikte:D

Kahvaltıda
1 salatalık
1 domates
1 ince dilim peynir
2 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek

Malesef ekmeksiz yapamıyorum.ekmekten vazgecemiyorum.günde max 2 dilim tüketiyorum.en fazlada 1 tane galete.ama iyi gidiyor bence.1 saat öncede 1 tane kütük seftali yedim.1 saat sonrada ögle yemegimi yerim muhtemelen.Semiz otu salatası düşünüyorum :D

Kahvaltıda
1 salatalık
1 domates
1 ince dilim peynir
2 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek

Malesef ekmeksiz yapamıyorum.ekmekten vazgecemiyorum.günde max 2 dilim tüketiyorum.en fazlada 1 tane galete.ama iyi gidiyor bence.1 saat öncede 1 tane kütük seftali yedim.1 saat sonrada ögle yemegimi yerim muhtemelen.Semiz otu salatası düşünüyorum :D

1 dilim ekmek yemek çok iyi.önemli yani karbonhidrat da lazım.eğer yağ yakmak istiyorsak karbonhidrat protein eşit almak lazım.

tatlım miktarı ne kadardı.uzmanlar bir gün cok kacırsanızda ögünlerinizi atlamayın diyor.hiç olmadı yagsız salata ye.ama muhakkak ye bence.ben öyle yapıyorum bu arada bugun 4.günüm 1 kilom gitmiş :Dçok mutluyum.umarım yaza fit fit gireriz hepbirlikte:D

birazcık fazlaydı :( annem getirmiş dayanamadım.70 li kilolar tarihte kalınca birazcık şımardım galiba! :(

öğleyin 300 gram meyveli yoğurt 100 gramı 115 kcal

115kcal x 3 = 345 kcal

400+345=745 kcal

antep fıstıklı dondurma + kağıt helva = 355 kalori

745+345=1100 kcal

şimdi peynir zeytin domates salatalık yicem. onlarda bi 150 kcal olsa (küçük bi porsiyon yicem.)

1250 kcal

bu günü kapatmış oluyorum!

birazcık fazlaydı :( annem getirmiş dayanamadım.70 li kilolar tarihte kalınca birazcık şımardım galiba! :(
olsun canım dondurma en azından hafif bir tatlı.benim önceden 10 kilo vermişliğim var.önceden 60 kiloydum simdi ise 50.kilomu uzun sürede korudum üstelik cok yememe ragmen eger saglıklı bir sekilde kilo verirsek kalıcı oluyor gercekten.o zamanda haftada 1 kes ödül verirdim kendime.buda senin ödülün olsun bu hafatalık ;)

sabah tartıldım 50 kiloyum tam :))boyum kısa olmasa kilom iyide boyum 153 civarı.hedef45 :D

canım ideal kilonu hesapla,onun altına düş. ama 1-2 kilo çok değil.

ideal kilon 46.

en az 44 olman lazım en fazla 46.

bende artık buralarda 1-2 gün yokum. Pazartesi günü dukana başlıyorum. ideal kilomun 63 olması lazım.yani ilk hedefim 63.

4 gün atak,60 gün seyir,100 gün bilmem ney evresi ( sdasD:ASD:ASD) yapmam lazım. uzun bir maraton :)

2 gün sonra görüşürüz kızlar.

Son düzenleme:
canım ideal kilonu hesapla,onun altına düş. ama 1-2 kilo çok değil.

ideal kilon 46.

en az 44 olman lazım en fazla 46.

bende artık buralarda 1-2 gün yokum. Pazartesi günü dukana başlıyorum. ideal kilomun 63 olması lazım.yani ilk hedefim 63.

4 gün atak,60 gün seyir,100 gün bilmem ney evresi ( sdasD:ASD:ASD) yapmam lazım. uzun bir maraton :)

2 gün sonra görüşürüz kızlar.
basarılar tatlımm inş ideal kilolarımıza ulasırız :)

dukana çok benzeyen protein diyeti yapıyorum artık kızlar.

sabah : peynir zeytin 1dilimekmek domates salatalık

öğlen: sosis yiyeceğim birazcık (protein diyetinde böyle şeyler az yağlı yenilebiliyor)
salata, 1 dilim ekmek.

kızlar selaaaaaaaaaam

ben geldim yoktum bayadır işlerim vardı sınavlar falan..sınavım fena değil yaaa!!!!

2 kilo da öyle vermşim.geldiğimde 75 dim buraya. şu an 69um. ettimi 6 kilo? hahahayt.

günde 1200 kalori hakkım var,ne yersem yiyiorum şekerli hariç....

topigim de çok sessizleşmiş. katılacak arkadaşlara tablo yapmayı planlıyodum bende.olmadı bu olmadı :D

Son düzenleme:
Adım Güldeniz.19 yaşındayım daha :( Ama kilom o kadarda az değil! 71 Kiloyum!Hep bende arkadaşlarım gibi ince göbeksiz bacakları ipince bir kız olmak istemişimdir.Arkadaşlarım bir yürür herkes onlara bakardı bense arkalarından koştuğum zaman tutunun deprem oluyo diyolar arkamdan duyuyorum popoya bak everest gibi diyolar arkamdan.Tosuniçe diyolar. Çok üzülüyorum artık kilo vermenin zamanı geldi. 3 Ana 2 Ara öğün yapacağım lütfen benimle başlamak isteyenler gelsin..Ben işin uzmanı değilim ama hep birlikte zayıflarız gider bu kilolar.Hedefim 61 Kilo olmak..61 olunca size burdan fotoğraf atıcam.Farkı birlikte görücez.Üstüne birde spor salonuna yazılcam 16 haziranda...Bu yaza kadar ilk hedefim 61,sonraki hedefimse 57ye düşmek!Bundan 1 hafta önce 67ydim,ama çok stresliydim herkes veremezsin şu popoya bak nası gitcek o diyiodu bende sinirlendim yemeye başladım millete bağırıyorum sen kendi simitlerine popona bak benimle böyle konuşamazsın bana şiştin diyosunda patlıcaksın diyorum çevremde doğru dürüst insan kalmadı.....en iyi arkadaşımın kilosu 45 oda almaya çalışyo onu gördükçe deliriyorum...

benimle birlikte başlayacaklar lütfen buraya yazsınlar her gün saat 7ye kadar burda neler yediğimi yazmam lazım...yatmadan 4 saat önceye kadar hiç bir şey (meyve dahil) yememem lazım...diyet yapmak isteyenlerin bulundurması gereken şeyler,
(reklam vermiyim ama çok katı kıvamda bir yoğurt var çokta ünlü..onu almanız lazım..üstüne tarçın ekleyip tatlı krizinde onu yememiz lazım...)
yulaf kepeği büyük marketlerde bulunur oda lazımdır çünki o şişer midede tokluk hissi yapar..
sigara tabiki iyi bişi değil ama içenler varsa bilirler sigara tokluk yapar..ama çok zararlı bir tokluk hissidir bu..bu yüzden bunu içmemek lazım...
ekmek kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikkkleee yenmiycek...(kahvaltıda sadece 1 dilim,1 dilimden sonra ceviz fındık fıstık toplam 1 avuç yenicek...)

benimle başlayın kızlar morall lazım morallllll...

not: mavimi canım kardeşim senin sayende bende başlıcam konu başlıklarımız aynı :) senden gördüm,moral buldum...eğer morale ihtiyacı olan varsa maviminin konusuna bakabilirler...:)

canım boyun 166 ymış öyle aşırı bi kilon yok gerçekten ama seni anlayabiliyorum obez değilsin belki ama giydiklerin üzerinde hoş dursun yanlarından fırtlamasın istiyosun ama bu kadar stres yapma rahat bırak kendini yemene içmene dikkat et sporunu yap abur cuburdan uzak dur gör bak nasıl veriyosun. 19 yaşındasın daha çok gençsin çok çabuk kilo verebilirsin biz gençlerin metabolizması hızlı oluyor yaş ilerledikçe metabolizma hızın düşer kilo vermen zorlaşır. destekliyorum seni kurtul kilolarından :)

Back
X