Irk ve tip ile ilgili?

thisDudeHere

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
3
0
1
31
Birçok insan ırk ve tip büyük oranda ilintilidir sanıyor fakat öyle değil tam olarak. Tip, uzun süre yaşanılan çevre ile ilgilidir.

Bütün Norveçliler Adanaya gelse, bütün Adanalılar da Norveçe yerleşse, bundan 200-300 yıl sonra Adanada yaşayan bütün Norveçliler esmer olur, Norveçte yaşayan Adanalılar da sarışın olur.

Suudi Arabistanda yaşayan bir Arabın kökleri yüzde 90-95 oranında Slavlara ya da Nordiklere dayanıyor olabilir. Esmerdir, fakat Kuzey Avrupa kökenlidir. Çevreye adapte olmuştur.

Sizce?

Kısmen evet ama gen dağılımı diye de bişey var. Bir kaç özellik dışında değişim yaşanacağını sanmıyorum. Baba tarafı iki kuşaktır Türkiye'de ama bana bakıldığı zaman tamamen gen almışım ve köken nereyse oraya benziyorum.

Benim memleketimde genelde insanlar sarışın mavi gözlü ama beni yolda gören arap sanıyor ve büyük babaannemin köyüne çok eskiden araplar gelmiş büyük ihtimalle orda bi evlilik oldu ve bizde onlara benzedik

Benim memleketimde genelde esmer olurlar ( antepliyim)
Ama ben beyaz otesiyim.

Bu nasıl oluyor ?

yani bu şekilde bir evrim 200 sene de gerçekleşir mi, konunun uzmanı değilim ama hiç sanmıyorum, melez çocuklar olmadığı sürece tabii

Back
X