- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Yok artkSiz böyle düşünürken bugün birisi onlara vatandaşlık verileceğine bahsetti
Allah yazdıysa bozsun bu vatan kolay kazanılmadı vatandaşlık kazanılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artkSiz böyle düşünürken bugün birisi onlara vatandaşlık verileceğine bahsetti
Allah yazdıysa bozsun bu vatan kolay kazanılmadı vatandaşlık kazanılsın
Beni yanlış anlamayın. Ben Suriyeli çocuklarla ilgili gönüllü koordinatörlük falan yapıyorum :)
Savaştan yada sonuçlarından milleti sorumlu tutmuyorum.
Göçmen politikamızın olmayışının ve mecburi olan bir durumun ceremesini karşılıklı çekiyoruz.
Kötü Türk de var Arap da.
Nelerle karşılaştığım oldu. Ama çocuklar konusunda özellikle hassasım ve nasıl aşağılandıklarını gördükçe elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
burada konu sahibi ben ırkçılık yapıyorum ve mutluyum demiyor.
Kadının derdi zaten bu.
Kendi durumunun farkında elinde değil diye dert etmiş.
Ben kötü niyet göremedim burada
Özelde link atarımYok artk
Ben ondan bahsetmiyorum zaten.Hatta yazdığımın konu ile bir ilgisi bile yok.
MissCherry'nin değindiği nokta toplumca bizim zayıf noktamız.Batılıları çok farklı görüp,hayranlık besliyoruz,kendimizi aşağılıyoruz sürekli.İnsan dünyanın her yerinde insan halbuki.Baksanıza İskandinavın geliş sebebi bile ülkemize ''bir şirketin daveti üzerine''ymiş.Hiç İskandinav tanımasam cidden inanacağım![]()
Ben ondan bahsetmiyorum zaten.Hatta yazdığımın konu ile bir ilgisi bile yok.
MissCherry'nin değindiği nokta toplumca bizim zayıf noktamız.Batılıları çok farklı görüp,hayranlık besliyoruz,kendimizi aşağılıyoruz sürekli.İnsan dünyanın her yerinde insan halbuki.Baksanıza İskandinavın geliş sebebi bile ülkemize ''bir şirketin daveti üzerine''ymiş.Hiç İskandinav tanımasam cidden inanacağım![]()
Almanlara dersin teknolojisi belli Amerika keza öyle surşyeli ne yapmışda güvenilecekA pardon o zaman :) evet çok çok katılıyorum.
Hatta o kadar ki, Suriyeli lerin eğitimlileri gitti diye şikayet ediyorlar ama, eğitimlisi işini yapmak istediğinde işsizlikten dem vuruyorlar.
Alman mühendis geliyorsa adamlar yapıyor, Suriyeli ise olmaz.
Amerika dan doktor gelince muayenesine 500$ Suriyeli doktor devlet hastanesinde Suriyelilerle hizmet versin denilince sağlıkta yozlaşma :)
Tekrar düşündüm de yok ya. Bu batı hayranlığı yüzünden onlarda suç bulmazlarBen ondan bahsetmiyorum zaten.Hatta yazdığımın konu ile bir ilgisi bile yok.
Ayrıca o eğitimli dediğin orda kamplarda yaşıyor şirketim onlara kamp yapıyorordan biliyorumA pardon o zaman :) evet çok çok katılıyorum.
Hatta o kadar ki, Suriyeli lerin eğitimlileri gitti diye şikayet ediyorlar ama, eğitimlisi işini yapmak istediğinde işsizlikten dem vuruyorlar.
Alman mühendis geliyorsa adamlar yapıyor, Suriyeli ise olmaz.
Amerika dan doktor gelince muayenesine 500$ Suriyeli doktor devlet hastanesinde Suriyelilerle hizmet versin denilince sağlıkta yozlaşma :)
Fransa da uzmanlığını yapmış Suriyeli kalp cerrahı Suriyeli olduğu için ülkemizde iş bulamadı ve Kanada’ya iltica etti.Almanlara dersin teknolojisi belli Amerika keza öyle surşyeli ne yapmışda güvenilecek
Önce bizim insanımız