Irkçılık yaptığımı düşünüyorum

Beni yanlış anlamayın. Ben Suriyeli çocuklarla ilgili gönüllü koordinatörlük falan yapıyorum :)
Savaştan yada sonuçlarından milleti sorumlu tutmuyorum.
Göçmen politikamızın olmayışının ve mecburi olan bir durumun ceremesini karşılıklı çekiyoruz.
Kötü Türk de var Arap da.
Nelerle karşılaştığım oldu. Ama çocuklar konusunda özellikle hassasım ve nasıl aşağılandıklarını gördükçe elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

burada konu sahibi ben ırkçılık yapıyorum ve mutluyum demiyor.
Kadının derdi zaten bu.
Kendi durumunun farkında elinde değil diye dert etmiş.
Ben kötü niyet göremedim burada

Ben ondan bahsetmiyorum zaten.Hatta yazdığımın konu ile bir ilgisi bile yok.
MissCherry'nin değindiği nokta toplumca bizim zayıf noktamız.Batılıları çok farklı görüp,hayranlık besliyoruz,kendimizi aşağılıyoruz sürekli.İnsan dünyanın her yerinde insan halbuki.Baksanıza İskandinavın geliş sebebi bile ülkemize ''bir şirketin daveti üzerine''ymiş.Hiç İskandinav tanımasam cidden inanacağım :110:

Ulkesindeki zor durumdan savastan kacip benim ulkemde uretmeye, insanca yasamaya,calismaya geldiyse basimiz ustune; ama haybeden kazanip 9-10 cocuk dogurup asalakca yasamaya geldiyse, topluma entegre olmayi reddediyor, banane dil mil de ogrenmem onlar Arapca ogrensin diyorsa, hele hele kriminel islere bulasip halkin huzur ve duzenini bozuyorsa derhal şutingen.
Bu ulke kolay kazanilmadi. Turk, Kurt,Cerkez,Alevi,Sunni herkes kahramanca yokluk icinde kazandi bu ulkeyi. Bir cok ulke gezdim, ulkem kadar guzelini gormedim,ulkemi seviyorum; huzur icinde ulkemde yasamak istiyorum.
Bu ulkede yasayan herkes birbirine saygili, anlayisli olsun istiyorum.
Hangi irk ve milletten olursa olsun ulkemin ic huzurunu kimsenin bozmaya hakki yok.

MissCherry'nin değindiği nokta toplumca bizim zayıf noktamız.Batılıları çok farklı görüp,hayranlık besliyoruz,kendimizi aşağılıyoruz sürekli.İnsan dünyanın her yerinde insan halbuki.Baksanıza İskandinavın geliş sebebi bile ülkemize ''bir şirketin daveti üzerine''ymiş.Hiç İskandinav tanımasam cidden inanacağım :110:

A pardon o zaman :) evet çok çok katılıyorum.
Hatta o kadar ki, Suriyeli lerin eğitimlileri gitti diye şikayet ediyorlar ama, eğitimlisi işini yapmak istediğinde işsizlikten dem vuruyorlar.
Alman mühendis geliyorsa adamlar yapıyor, Suriyeli ise olmaz.
Amerika dan doktor gelince muayenesine 500$ Suriyeli doktor devlet hastanesinde Suriyelilerle hizmet versin denilince sağlıkta yozlaşma :)

Şu da var, Avrupalıya maruz kalmadılar hiç :) bilmedikleri ırktan nefret edemezler, sebepleri yok.
Koy bir kaçını Oraya, yüksek dozda ırkçılık ve islamofobinin getirdiği terorist muamelesine maruz kalsınlar. Onlara da bayılmazlar :)

Hatta o kadar ki, Suriyeli lerin eğitimlileri gitti diye şikayet ediyorlar ama, eğitimlisi işini yapmak istediğinde işsizlikten dem vuruyorlar.
Amerika dan doktor gelince muayenesine 500$ Suriyeli doktor devlet hastanesinde Suriyelilerle hizmet versin denilince sağlıkta yozlaşma :)
Almanlara dersin teknolojisi belli Amerika keza öyle surşyeli ne yapmışda güvenilecek
Önce bizim insanımız

Suriyeli milletvekili adayı..!! "Türkiye de 500.000 Suriyeli Arap T.C vatandaşı olmuştur. Bizim de bu ülkede haklarımız var.Bizi kimse öteki göremez. Suriyeli araplar olarak anadilde eğitim ve işsizlik maaşı istiyoruz" dedi...

Tekrar düşündüm de yok ya. Bu batı hayranlığı yüzünden onlarda suç bulmazlar :D
Kompleksli olduğumuz için, batı kesin doğrudur, bizden nefret ederler tabi haklılar, buraya hep köylüler gelmiş falan der yine onları savunurlar :))

Ayrıca o eğitimli dediğin orda kamplarda yaşıyor şirketim onlara kamp yapıyorordan biliyorum

Almanlara dersin teknolojisi belli Amerika keza öyle surşyeli ne yapmışda güvenilecek
Önce bizim insanımız
Fransa da uzmanlığını yapmış Suriyeli kalp cerrahı Suriyeli olduğu için ülkemizde iş bulamadı ve Kanada’ya iltica etti.
Fransız doktor dan farkı milliyeti idi.
Eğitimi çoğu Türk hekimden iyi, üstüne de 4-5 dil biliyordu

Hayır yanlış değil. Ben de o kadar yüce gönüllü! değilim olamıyorum..

Bu topluma ısrarla ayak uyduramayışlarından nefret ediyorum.
Çocuğumu parka götürdüğümde küçük çocuklarının bile kendi kurallarını koymak isteyip top alıp kaçmalarından nefret ediyorum.

Erkeklerinin saygısız rahatsız edici bakışlarından nefret ediyorum.

Ben kötü biri değilim. İnsana hayvana merhametim çoktur. Kediden köpekten tiksinen insandan tiksinirim asıl. Ama ben de nefret ediyorum..

Yanlış düşünüyorsam şimdiden özür dilerim ama hanımlar bazen bu tip konuları kuralları bildiğiniz halde, sonuçlarını tahmin ettiğiniz halde özellikle açtığınızı düşünüyorum.
Kurban olduklarım biriniz bile kuralları okumadı mı? Üye olurken kullanıcı sözleşmesini okumadı mı?
Müdahale edip konu kapatıp kurallara uymadığınız için uyarı verdiğimiz de adaletsiz yönetim diye feveran ediyorsunuz, kurallara uymamanız bizim suçumuz mu?

Kullanım sözleşmesindeki ilgili maddeler:

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
    • Siyaset konularının konuşulması forumumuzda yasaktır.
    • Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
    • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
    • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

Son düzenleme:
Back
X