Irkçılık yaşayan bunu nasıl atlatır?

Ayrim isine girersek bak ben ayni sehirde komsu ilceler var resmen kedi kopek ben diyorum su ilcedenim hemen oburu yok yilani cuvala koysaniz sizden kacar filan. Sebep irk renk millet din vs degil dip dibe iki ilce demekki insanlarin yapisinda var pislik ha sana senin irkini der digerine rengine berikine milletine bahane bulur. Kendin ol hicbiseyinden utanma korkma.

Bende baba da nefret ediyoruz annem batılı baba öyle olsaydı onunla asla evlenmesi.Saklamaktan çok sıkıldım istanbul da bunu yapmak istemem
saklama da zaten utanılacak bir durum değil seni biraz tanıyan düşüncelerini öğrenen insanlar önyargılı davranmaz zaten

Ayrica Istanbul Universitesinde her turden insan vardir. Irkçılık gormezsin merak etme. Ben de IU mezunuyum ve ben de Kürt'üm asla ırkçılık yasamadim.
Sag sol savasi vardir cogunlukla!!.
Uni tam belli değil büyük ihtimalle orası olucak ama vakıf olsa bile zaten oralarda siyasi olaylar az oluyodemjsti kuzenim umarım bunu atlatirimben hicbi savaşa girmem insani sevmek gerek biraz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…