Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu psikolojiden kurtul kocamansın güçlü ol yapabilirsin irlandalı...Bunu buraya yazıyorum çünkü biliyorum ki mutlaka burada aynı şeyler başından geçmiş birileri vardır ve beni yönlendirebilirlerse en azından motive dediğimiz bir gaz verme eyleminde bulunurlarsa çok sevineceğim.Bugün 6 aylık dil eğitimi için İrlanda'ya geldim amma velakin sanki başıma gelecekleri bilmiyormuş gibi geldiğim andan itibaren sürekli ailemi düşünüp salya sümük vaziyetinden kurtaramıyorum kendimi.Şu an kesinlikle 6 ay burada kalabiliceğime inanmıyorum İstanbul'a ucuz uçak bileti baktım bile.Hiç kimseyi tanımadığım için ve aileme normalde de çok fazla düşkün olduğum için kendimce bir tür Şoka girdim galiba a dostlar yardım edin lütfen.
Bunu buraya yazıyorum çünkü biliyorum ki mutlaka burada aynı şeyler başından geçmiş birileri vardır ve beni yönlendirebilirlerse en azından motive dediğimiz bir gaz verme eyleminde bulunurlarsa çok sevineceğim.Bugün 6 aylık dil eğitimi için İrlanda'ya geldim amma velakin sanki başıma gelecekleri bilmiyormuş gibi geldiğim andan itibaren sürekli ailemi düşünüp salya sümük vaziyetinden kurtaramıyorum kendimi.Şu an kesinlikle 6 ay burada kalabiliceğime inanmıyorum İstanbul'a ucuz uçak bileti baktım bile.Hiç kimseyi tanımadığım için ve aileme normalde de çok fazla düşkün olduğum için kendimce bir tür Şoka girdim galiba a dostlar yardım edin lütfen.
Genelde insanlar bunu yaşıyor. Ama atlatmaniz lazım misal ben bekarken sizin bu yaptığınızın hayalini kurdum hep ama basaramadım.6 ay nedir ki allah aşkına.Bunu buraya yazıyorum çünkü biliyorum ki mutlaka burada aynı şeyler başından geçmiş birileri vardır ve beni yönlendirebilirlerse en azından motive dediğimiz bir gaz verme eyleminde bulunurlarsa çok sevineceğim.Bugün 6 aylık dil eğitimi için İrlanda'ya geldim amma velakin sanki başıma gelecekleri bilmiyormuş gibi geldiğim andan itibaren sürekli ailemi düşünüp salya sümük vaziyetinden kurtaramıyorum kendimi.Şu an kesinlikle 6 ay burada kalabiliceğime inanmıyorum İstanbul'a ucuz uçak bileti baktım bile.Hiç kimseyi tanımadığım için ve aileme normalde de çok fazla düşkün olduğum için kendimce bir tür Şoka girdim galiba a dostlar yardım edin lütfen.
Normal canım en başta hep öyle gelir 1 ay geçsin bi de arkadaşlıklar kur o zaman da ne çabuk geçti bu 6 ay gitmek istemiyorum diceksin.Bunu buraya yazıyorum çünkü biliyorum ki mutlaka burada aynı şeyler başından geçmiş birileri vardır ve beni yönlendirebilirlerse en azından motive dediğimiz bir gaz verme eyleminde bulunurlarsa çok sevineceğim.Bugün 6 aylık dil eğitimi için İrlanda'ya geldim amma velakin sanki başıma gelecekleri bilmiyormuş gibi geldiğim andan itibaren sürekli ailemi düşünüp salya sümük vaziyetinden kurtaramıyorum kendimi.Şu an kesinlikle 6 ay burada kalabiliceğime inanmıyorum İstanbul'a ucuz uçak bileti baktım bile.Hiç kimseyi tanımadığım için ve aileme normalde de çok fazla düşkün olduğum için kendimce bir tür Şoka girdim galiba a dostlar yardım edin lütfen.
Bunu buraya yazıyorum çünkü biliyorum ki mutlaka burada aynı şeyler başından geçmiş birileri vardır ve beni yönlendirebilirlerse en azından motive dediğimiz bir gaz verme eyleminde bulunurlarsa çok sevineceğim.Bugün 6 aylık dil eğitimi için İrlanda'ya geldim amma velakin sanki başıma gelecekleri bilmiyormuş gibi geldiğim andan itibaren sürekli ailemi düşünüp salya sümük vaziyetinden kurtaramıyorum kendimi.Şu an kesinlikle 6 ay burada kalabiliceğime inanmıyorum İstanbul'a ucuz uçak bileti baktım bile.Hiç kimseyi tanımadığım için ve aileme normalde de çok fazla düşkün olduğum için kendimce bir tür Şoka girdim galiba a dostlar yardım edin lütfen.