- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
CanımAy sulucan saka yapıyorum de nolurrrrrrr inanamiyorum Allahimm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanımAy sulucan saka yapıyorum de nolurrrrrrr inanamiyorum Allahimm![]()
Sadece suç hurdacının mı?O hurdacılık yapan mahlukatın etlerini kör bıçakla ince ince doğramak lazım !!!!!!
Canım ben de senin gibi biliyordum hiç bir baba ne olursa olsun bunları yaşamayı haketmez orası şüphesiz ancak arkadaşlar babanın da normal hayatta eşini dövdüğünü kadının morluklarla tv ye çıktığını söylediler. Bir kez daha yıkıldım şuan. Söyleyecek hiçbir şey yokAyyy yapma yaa gercektenmi ya daha 3 5 gün önce gösterdi mahkemeye girerken ya o adamın yüzü hiç gitmiyor benim gözümun önünden yaa o kadar terbiyeli bir adamdı ki dayanamadı o camiyle yan yana olmaya çok üzüldüm yaa artık hiç birseyde hevesim kalmadı valla
öyle bir ağlasam
öyle bir ağlasam çocuklar
size hiç gözyaşı kalmasa.
öyle bir aç kalsam
öyle bir aç kalsam çocuklar
size hiç açlık kalmasa.
öyle bir ölsem
öyle bir ölsem çocuklar
size hiç ölüm kalmasa.![]()
Ben bunu şuan öğrendim ve gerçekten kanım bir kere daha dondu. Tam daha kötüsü olamaz ki derken daha kötüsü oluyor. Yani bu cinayetlerde göstere göstere mi geldi AllahımIrmak'in babasına acimiyorum ben cocugunun ve eşinin günahı neydi de öldürdü zalim herif
Bu adam müge anli'da eşini dovdugunu söylemişti, zavallı kadın dayak yer dururmus kocasından ve adam asabi biriydi belliydi yani
Iyi mi oldu şimdi ? Al hepsini toprağa koydu pis herif
Yaaa gercektenmi dövmüşmü ben sadece adamın olduğu bir iki bölümü izlemiştim kadını hiç görmedim offff öyleyse ne sucu vardı şimdi bu küçücük çocukla o kadının ya gerçekten evlenmenin bi ehliyeti olmalı artık ya öfke kontrolü olmayan evlenmemeli sonrada ışte böyle iki yaşında çocuk komşusu tarafından tecavüz edilir öldürülür babası karısını döver 1 yaşında çocuğunu öldürür karısını öldürür kendi yasiyormu acaba şimdi onun o hikmetten tek farkı tecavuzmu kaldı yani ya biri beni gerçekten dünyadan atsin ya bunl ari duydukça yaşama sevincim bittiCanım ben de senin gibi biliyordum hiç bir baba ne olursa olsun bunları yaşamayı haketmez ama arkadqşlar babanın da normal hayatta eşini dövdüğünü kadının morluklarla tv ye çıktığını söylediler. Bir kez daha yıkıldım. Söyleyecek hiçbir şey yok![]()
zor ama kolay. 2 film var tavsiye ediyorum seyret. hiiiiççççç ummadıgın insanların nasıl pedofili olduıguna yada gay ilişkiden hoşlandıgını cok da güzel anlatıyor. bu kişiler bilmem nerenin müdürü veya bir din okulunun ögretmeni veya rahip yada spor hocası yada müzik ögretmeni yada en sevdiginiz komşu amca veya teyze olabiliyor. yada amcanız, kardeşiniz... o kadar acı ki... bunları bazen fark edip değildir canım diyoruz....Bu pedofilileri nasıl anlarız veya onların kendilerini belli edecek ufakta olsa bi özellikleri olmalı bu konuda insanlar bilinçlendirilse en azından başka ırmakları korusak keşke cidden anlaşılamaz mı birinin pedofili olduğu ?
evet ilk suc hurdacıda. sonra onun bu tür egilimi olup mahallede barındırıp yapmaz diyenlerde. kendi ailesinde.Sadece suç hurdacının mı?
Böyle bir konuyu sözde habercilik adı altında işleyen kadın suçsuz mu?
Ya medya çarşaf çarşaf haberi basarken medya aileye ve Sosyal sorumluluğa ne kadar dikkat etti?
Olay sonrası ne kadar psikolojik destek aldı aile devlet bu konuda üzerine düşeni yaptı mı?
Ve halkımız ne kadar bilinçli?
Bu liste uzar gider
Ve gerçekten yorumum yok
Adam karısını kızını bıçakladıktan sonra kendisini de bıçaklamış ama sanıroım hastanede tedavi altında.. nasıl dua edeceğimi şaşırdım. Allah bir daha böylesi acılar yaşatmasın. Elimizden ne geliyorsa yapmayı bilinçlenmeyi tepki koymayı ne lazımsa onu yapacak karakterde olmayı nasip etsin.Yaaa gercektenmi dövmüşmü ben sadece adamın olduğu bir iki bölümü izlemiştim kadını hiç görmedim offff öyleyse ne sucu vardı şimdi bu küçücük çocukla o kadının ya gerçekten evlenmenin bi ehliyeti olmalı artık ya öfke kontrolü olmayan evlenmemeli sonrada ışte böyle iki yaşında çocuk komşusu tarafından tecavüz edilir öldürülür babası karısını döver 1 yaşında çocuğunu öldürür karısını öldürür kendi yasiyormu acaba şimdi onun o hikmetten tek farkı tecavuzmu kaldı yani ya biri beni gerçekten dünyadan atsin ya bunl ari duydukça yaşama sevincim bitti
Muge anlida dövdüğünü söylediyse neden Muge anlı birsey yapmadı o zaman bu konuda anlamis degilim.psikolojik tedavi veya kadın sığınma evleri vs biseyler yapabilirdi.iyi hoş bu müge anli ama olaylardan cok işin reyting kısmıyla daha cok ilgileniyo bence.adama ev düzüyo baştan sona gosteriyo şöyle yaptık böyle yaptık, bugün bu iyiliği yaptık yarin şunu yapcaz falan.amaaan anlamadim gitti.Irmak'in babasına acimiyorum ben suan cocugunun ve eşinin günahı neydi de öldürdü bu zalim herif diye düşünüyorum
Bu adam müge anli'da eşini dovdugunu söylemişti, zavallı kadın dayak yer dururmus kocasından ve adam asabi biriydi belliydi yani
Iyi mi oldu şimdi ? Al hepsini toprağa koydu pis herif
kocaman insanlar talep etmezler ise zorla birşey kimse yapamaz. ben popomu yırtayım senin eşin seni, dövüyor gel kaç kurtul dedigimiz insanlar var. eşinden ayrılıyor mu? hayır sonu da bu. öfke cinnet ölüm.Muge anlida dövdüğünü söylediyse neden Muge anlı birsey yapmadı o zaman bu konuda anlamis degilim.psikolojik tedavi veya kadın sığınma evleri vs biseyler yapabilirdi.iyi hoş bu müge anli ama olaylardan cok işin reyting kısmıyla daha cok ilgileniyo bence.adama ev düzüyo baştan sona gosteriyo şöyle yaptık böyle yaptık, bugün bu iyiliği yaptık yarin şunu yapcaz falan.amaaan anlamadim gitti.
Yazık gercekten. Bunlara göz yumanlara yazık destek cikmayanlara yazık, bu devlet ne ise yariyor yazıklar olsun.o kadına ve çocuğa sahip cikilsaydi eminim ki kosa kosa gelirdikocaman insanlar talep etmezler ise zorla birşey kimse yapamaz. ben popomu yırtayım senin eşin seni, dövüyor gel kaç kurtul dedigimiz insanlar var. eşinden ayrılıyor mu? hayır sonu da bu. öfke cinnet ölüm.
bugun birine yazdım öfke sorunu olan bir admla evlencekmişş diger anksiyete hastasıymış biri başka birşey evlenmeyin kacın dedim. ama yarın evlendik diye yazacaklar ?!
Çevremizde çok güvendiğimiz biri bile pedofili olabilir aynen öyle bu kişiler bazen çok güzel gizlenebiliyor dışardan anlamak mümkün olmayabilir çoğu zaman ama elbet bir yerde açık verirler iyi gözlem yapmak pedofiliyi iyi araştırmak tanımak lazımzor ama kolay. 2 film var tavsiye ediyorum seyret. hiiiiççççç ummadıgın insanların nasıl pedofili olduıguna yada gay ilişkiden hoşlandıgını cok da güzel anlatıyor. bu kişiler bilmem nerenin müdürü veya bir din okulunun ögretmeni veya rahip yada spor hocası yada müzik ögretmeni yada en sevdiginiz komşu amca veya teyze olabiliyor. yada amcanız, kardeşiniz... o kadar acı ki... bunları bazen fark edip değildir canım diyoruz....
1. film : Spotlight ödülldür. seyretmesi zordur sinirden elim ayagım kesilmişti.
2.cisi de john doe en iyisi budur.