• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Irmak Bebek

buyurrrr????
senin yazdıklarını okumadım bile .
ben aaa kadında aldatıyormuş gibi söylemler var gazete yorumlarında falan
Kusura bakmayın o zaman.. üst üste bu tarz yorum alınca sizde aynı şeyden bahsediyorsunuz sandım..

Üvey babadan bahsettim. Kadınla evlenmek için oğlanı ikna etmiş sonra niye annesi oğlanı seviyor diye çocuğu öldürmüş. Bide kadın dışarda kalmasın diye beraber yaptık demiş. Çelişkiye bakar mısınız?

Katilin iki yüzlü biri olduğuna dair bulgular var. Aile ve velilere karşı iyi ve yumuşak huylu ama öğrencilere karşı gaddar ve psikopat. Ahmet ve annesi ve de yumuşak tarafına inandı belki kim bilir.
Çocuk gerçeği gördü ve ortadan kaldırdi heralde.bahsedilen katil sorunlu ve psikopat bir tip. Çelişkili olması aşikar.

Kesinlikle cinayetin aması çünküsü olmamalı. Kadın ne yapsa da adam hakkı olmayarak 2 cana kıydı. Annenin yaşadıkları şüphesiz çok ağır ama sadece "kadın" olduğu için yaptığı hatayı görmemezlikten gelemem. Irmak davasında kadınla ilişkisi olan erkeğin ifadesi alınmış güya müge hepsini biliyomuş bilmem ne. Bebeğin kimden olduğu da umrumda değil. Adam zalim pişkin katil, kadın da cahil ve sorumsuz. Yine de evet en ağır bedeli kadınlar ödüyor, öldürülen 2kız çocuğu 1 kadın. Allah rahmet eylesin. Katillerin de iki yakası bir araya gelmesin, gelmez zaten..

Ne psikolojisi ne cinneti ben zannetmiyorm ırmakla alakali olsun adam zaten daha oncede karisini dovuyomus aldattigini one surup oldurmus 10 yasindaki cocugun katli hicbir izahi yok kendini de gebertseydi o zmn kendi cani tatli geldi demek dayanamiyorum artk bu gibi mahluklarin yaptiklarina

ne yiyor ne içiyor bu pisliklerr
bazen diyorum b u yediklerimiz<de bişeymi var.
nasıl anormalleşti bu insanlar nasıl sapıklıktır.
allahım aklımıza mukayyet olur
Bu insanlara işkence çektirecekler ve idam şart olacak ki cesaret edemesinler, zaten ne Allah korkusu var ne vicdan bari çekecekleri cezadan korkup ta cesaret edemesinler

Zaten ozmn cikmis ortaya kamera kaydi felan bulmuslar bile ama muge anli babanin durumundan dolayi soylememis ortalik karismasin diye.
Bana sadece kadinin karnindaki cocugun baska bi adamdan oldugunu aoylemis ya o pek inandirici gelmedi.
Kizi icin dediklerinden sonra adamin ifadesine inanmiyorum.
Yanı madem soylenmemıs neden devlet haberdar edılmemıs veyahut kadınla konusulup ya ılıskısını ya evlılıgı bıtırmelerını soylememısler acaba

Hadi kadin aldatiyodu.
Cocigun ne sucu vardi ben hic inanmiyorum babanin dogru soyledigine en azindan kizi icin dediklerine.
Anneyi bicaklarken bicak onada gelmis araya girmis cocuk sonra baba diyoki kizim aldigi darbelerden can cekisiyodu daha fazla can cekismesin diye oldurdum.
Bu nasil bir kendini kaybetmedir Allahim.

baba da zaten pislik biti
ben özellikle kızım ölünce psikoljim bozuldu yalanı ni kullanıp indirim almak için şu dönemde öldürdüğünü planlı olduğunu düşünüyorum
yani bence irmak yasasaydi da bu adam bunu yapardı kadının aldatması da komşuları isguzarligi o komşular zamanında irmagin katilini de savunup müge anlı ya yuklenmislerdi adam zavallı üstüne gitmeyin diye

Bu kadar ayrıntıya girmeseniz
Neden bunları duymaktan rahatsız oluyoruz ama yanı basımızda bır suru olay yasanıyor bızım cocuklarımıza olmadıgı ıcın degersız olmamalı bunlar.

Ayrıca kadın oldurulmeyı pekala haketmıyor
ama dogru bır tane
her ne olursa olsun evlendınmı , zorlamı evlendın sımdıde urganla tutulmadıgına gore bosanabılırdı. Devlete sıgınabılırdı, ellerınde uc kurus para yok bır tane evlatları cok kotu bır olaya kurban olmus bırakın baska adamla yatmayı kalkmayı ınsan nasıl hayatına hıc bırsey olmadan devam edebılır kı?

Eger aldattıgı ve o adamdan hamıle oldugu dogruysa annede dogru bır ınsan degıl.
Ozellıkle su muge anlıda goruyorum Allah affetsın kadın dıye yuzune bakılmayacak kadar ozensızler , bunun sebebıde maddı yokluk yıyecek ekmek yok kadınlarda sevgılı erkeklerde sevgılı kımse aynı yone bakmıyor su 1 tl 2 lıra yapalımda bu aksamda susamlı ekmek yıyelım dıyen yok...

mynet haberdeki yazıya göre baba yardımı redetmiş ne acı bi durum Allah kimseye böyle acı yaşatmasın
bende psıkolojık destek aldıklarını okudum eskı bır haberde ırmakın cenazesınden sonra

mynet haberdeki yazıya göre baba yardımı redetmiş ne acı bi durum Allah kimseye böyle acı yaşatmasın

Arkadaşlar reddetmesi gibi bir durum söz konusu değil. Baba reddettiyse anne var 10 yaşında çocuk var. Maddi yardım vermek istenir gibi psikolojik yardım sunulmaz.

Edit: Şimdi haberi detaylı okudum baba psikologlarla konuşmayı reddetmiş ama anneyle kıza psikolojik destek verilmiş. Tabi muhtemelen kısa süreli, sürekli alabilseler iyi olurdu. Bir de haberde büyük kızın tabuttaki elleri çok dikkatimi çekti. Çocuğun tırnakları yukarı doğru büyüyor. Evde işkence mi görüyordu acaba, araştırılmış mıdır merak ettim.

Son düzenleme:
Yanı madem soylenmemıs neden devlet haberdar edılmemıs veyahut kadınla konusulup ya ılıskısını ya evlılıgı bıtırmelerını soylememısler acaba
Emniyetin zaten haberi varmis.arabasina bindigi adami bulup sorgulamislar bile ozmn.muge anlinin yapacagi bisey yok.muhakkak ozel konusmusdur cunku kadini dovmus kocasi ozmn onun pesinede dustu ama kadin kocam sinirli dedi adam da kadini sucladi annelik kadinlik gorevlerini yerine getirmiyor diye oyle boyle himmete gelince konu kapandi.
Daha sonra bi hayirsever ev verdi baska muhitten kendilerine yeni bi duzen kursunlar is felan diye.
Kadinin konustugu biri varmis bu kesin zaten.
Ama ileri boyutu nedir bilinmez tabi hamilelik felan.

Arkadaşlar reddetmesi gibi bir durum söz konusu değil. Baba reddettiyse anne var 10 yaşında çocuk var. Maddi yardım vermek istenir gibi psikolojik yardım sunulmaz.

Edit: Şimdi haberi detaylı okudum baba psikologlarla konuşmayı reddetmiş ama anneyle kıza psikolojik destek verilmiş. Tabi muhtemelen kısa süreli, sürekli alabilseler iyi olurdu. Bir de haberde büyük kızın tabuttaki elleri çok dikkatimi çekti. Çocuğun tırnakları yukarı doğru büyüyor. Evde işkence mi görüyordu acaba, araştırılmış mıdır merak ettim.
Babadan gelen genetik bi rahatsizlik.irmakta da varmis.babada da var.
Zaten o yuzden kimse kizini vermemis adamin rahatsizligindan dolayi.
Adamla dalga geciyolarmis hatta aslan adam diye ve oda baslik parasiyla 16 yasinda bunla evleniyo ozmn adamda 35 mis heralde.

Bende elınde bırsey tutan resmını gordum. TIrnakları benımde ılgımı cektı

Babadan gelen genetik bi rahatsizlik.irmakta da varmis.babada da var.
Zaten o yuzden kimse kizini vermemis adamin rahatsizligindan dolayi.
Adamla dalga geciyolarmis hatta aslan adam diye ve oda baslik parasiyla 16 yasinda bunla evleniyo ozmn adamda 35 mis heralde.
Programı takıp etmıstım oysa bunları hıc duymadım nasıl bırseykı bu cok ılgınc kesılmıyor mu o tırnaklar

Tırnakları benim de dikkatimi çekmişti. Ne olduğunu anlayamamıştım.

Konuya gelecek olursak, kimse bu dünyada net hüküm verecek mercide değil. Sen beni aldattın ben seni öldürürüm gibi bir durumu asla ama asla kimse kimseye yapamaz, yapmamalı. Baba benim gözümde Irmak'ın katilinden farksız. Aynı şekilde Suriye'nin babası da benim için Irmak'ın katilinden farksız. 16 yaşındaki kızını para için farklı bir adama satmak ne kadar iğrençliktir.

Neden bunları duymaktan rahatsız oluyoruz ama yanı basımızda bır suru olay yasanıyor bızım cocuklarımıza olmadıgı ıcın degersız olmamalı bunlar.

Ayrıca kadın oldurulmeyı pekala haketmıyor
ama dogru bır tane
her ne olursa olsun evlendınmı , zorlamı evlendın sımdıde urganla tutulmadıgına gore bosanabılırdı. Devlete sıgınabılırdı, ellerınde uc kurus para yok bır tane evlatları cok kotu bır olaya kurban olmus bırakın baska adamla yatmayı kalkmayı ınsan nasıl hayatına hıc bırsey olmadan devam edebılır kı?

Eger aldattıgı ve o adamdan hamıle oldugu dogruysa annede dogru bır ınsan degıl.
Ozellıkle su muge anlıda goruyorum Allah affetsın kadın dıye yuzune bakılmayacak kadar ozensızler , bunun sebebıde maddı yokluk yıyecek ekmek yok kadınlarda sevgılı erkeklerde sevgılı kımse aynı yone bakmıyor su 1 tl 2 lıra yapalımda bu aksamda susamlı ekmek yıyelım dıyen yok...
bu kadar ayrıntı kulaklarımı çınlatıyor elim ayağım boşalıyor çok acı veriyor dayanamıyorum
bunların bu kadar açık konuşulması rahatsız ediyor acıdan zevk almak gibi geliyor
lütfen cevap yazmayın gerçekten rahatsız oluyorum

Haber linki vermek site kurallarınca yasak ayrıca haberi okuyan herkes ve bende dondum kaldım ama cinnet herşeyi yaptırıyor. Bu mecrada her okuduğumuz kötü olayı konu açıp yazamayız ki ama yani ne yapabiliriz bu konuda burada insanların dertlerine yardımcı olmak ve destek olmak için yazıyoruz tek üzülen siz değilsiniz ama burası bu haberi paylaşmanın yeri değil başka başlıklar var.

Back
X