• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iron Fist

TrulyScrumptious

crazy cat lady
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
3.534
36
163
İngiltere
Topuklu giymeye bile yeni baslayan ben kisa zamanda cok yol katettigimi dusunuyorum :) Gecen hafta heels.com'dan siparis ettigim ayakkabilarim bugun geldiler.
Forumdaki cogu kisinin zevkine hitap etmeyecek ama benim gibi biraz ilginc zevkleri olanlarin begenebilecegini dusundugum icin paylasiyorum. Bahsettigim sitede o kadar cok model var ki bakarken basim dondu.. Daha klasik tarzda ve platform olmayan ayakkabilari da var, bence bir goz atin derim :31:

Topuklu giymeye bile yeni baslayan ben kisa zamanda cok yol katettigimi dusunuyorum :) Gecen hafta heels.com'dan siparis ettigim ayakkabilarim bugun geldiler.
Forumdaki cogu kisinin zevkine hitap etmeyecek ama benim gibi biraz ilginc zevkleri olanlarin begenebilecegini dusundugum icin paylasiyorum. Bahsettigim sitede o kadar cok model var ki bakarken basim dondu.. Daha klasik tarzda ve platform olmayan ayakkabilari da var, bence bir goz atin derim :31:

güle güle kullan canım , ben beğendim gayet.. benim de giyebileceğim tarzda ve farklı bir model.. :31:

Eklentiler

• $166048_288599374564535_1014574025_n.webp
    $166048_288599374564535_1014574025_n.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 58
ayyyyyy çok güzel canım ya bu papii bu benim olsa giymemki süs diye kaldırırım heralde müthiş farklı bişe çok seksi aynı zamanda bayıldım inan rengine modeline

Back
X