Is arama sikintisini atlatmanin yollari

Normal şartlarda kimse mezun olur olmaz şak diye hayallerindeki yere oturmuyor. Kimse de kırmızı halılar serip beklemez. Ancak çok donanımlı bir yerden mezun olursun da stajını yaptığın yer de bir o kadar kurumsaldır hemen işe başlayabilirsin.
Bunun dışında bütün arkadaşlarım 1 yıl salladılar ben de dahil. Gittik alınmadık, alındık beğenmedik/tatmin olmadık. Öyle böyle sürüklendik bir yıl.
Hatta Türkiye’de iyi firmalarda bile ne dolaplar dönüyor bu konuda. Sezonluk işe almalar mı dersin,3 kuruşa yeni mezun muamelesi yapmak mı dersin…
Herkesin bir kırılma noktası vardır. O noktaya vardığın zaman Arap saçı gibi çözülür her şey. Sen sabret ve elinden geleni yap sadece.

Seni yine gorusmeye cagirmislar, benim daha telefonumu calan olmadi :47:

Al bugün yine bi tanesine gittim.
Veri tabanı oluşturdukları için yüzyüze bi görüşme yapmak istemişlerde ondan çağırmışlar.
Çağırınca da bişey değişmiyo ki be canım :50:

konu sahibi arkadaşım, imrendim size maşallah. hiiiç içinizi sıkmayın lütfen. iki ay nedir ki? Türkiye şartlarında inanın iki ayda daha cv niz alt kattan üst kata ancak çıkmıştır. :34:

mükemmel bir kariyeriniz var, neden böyle kendinizi kötüleyip duruyorsunuz? sizin yerinizde olmak isteyen ne çok insan var. ya böyle örnekler ne kadar inandırıcı olur bilmem ama çok yakın arkadaşım da en iyi ünilerden birinde burslu okudu üstüne daha da iyi bir üni. de master yaptı. kız da ingilizce ana dil seviyesinde, süper sosyal filan ama nereye giderse kapı duvar. o da ağlamaklı idi hep. eşim diyordu "durup durup turnayı gözünden vuracaksın" diye şimdi tr nin en iyi kurumlarından birinde ve giderek hızlıca yükseliyor.

sizin kaderiniz bu, başarısız olamazsınız. lütfen rahat olun, emin olun her şey çok güzel olacak. Allah beraberinizde olsun.:42:

konu sahibi arkadaşım, imrendim size maşallah. hiiiç içinizi sıkmayın lütfen. iki ay nedir ki? Türkiye şartlarında inanın iki ayda daha cv niz alt kattan üst kata ancak çıkmıştır. :34:

mükemmel bir kariyeriniz var, neden böyle kendinizi kötüleyip duruyorsunuz? sizin yerinizde olmak isteyen ne çok insan var. ya böyle örnekler ne kadar inandırıcı olur bilmem ama çok yakın arkadaşım da en iyi ünilerden birinde burslu okudu üstüne daha da iyi bir üni. de master yaptı. kız da ingilizce ana dil seviyesinde, süper sosyal filan ama nereye giderse kapı duvar. o da ağlamaklı idi hep. eşim diyordu "durup durup turnayı gözünden vuracaksın" diye şimdi tr nin en iyi kurumlarından birinde ve giderek hızlıca yükseliyor.

sizin kaderiniz bu, başarısız olamazsınız. lütfen rahat olun, emin olun her şey çok güzel olacak. Allah beraberinizde olsun.:42:

Cok tesekkur ederim canım, bu tur bir destege o kadar ihtiyacım var ki su sıralar. Allah daha iyilerini sana ve cocuklarına versin. Optum

Back
X