İş arıyoruz

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
Merhaba,
Erkek arkadasımla 1 yıkdır birlikteyiz.evlenmeye istiyoruz ama iş kurmadan imkansız. 100 bin lira gibi bi paramız var izmirdeyiz. Ne iş yapabilir sizce'?

Suan gelen cevapları birlikte okuyoruz, kendisi yabancı türk aklını takdir ediyor para aileden geliyor buarada :)
Ona de ki, bizim piyasa allak bullak. Dolarsa parası tutsun bozdurmasın, az kaldı zengin olacak :)

Girsin bi yere tercüme yapsın, elindeki parayı carcur etmesin

:pbence parayı bir işe yatırmayın hadi iş batarsa ne olur valla parada gider en iyisi ev alın düğn içinde para gerek tabi onada sermaye olur neyse ikinizde bir yere işe girin ohh misss gül gibi geçinip gidersiniz

Ayy kusura vakma oyle anladıysan valla oyle niyetim yoktuu . Özür dilerim :)

Ha tamam öyleyse :KK49: Bi de Özür dilemen için demedim gerçekten. Bazen şakalar ortamı gerebiliyo, yanlış anlaşılma oluyo da o yüzden dedim yani. Konuya gelince 100 bini bekletsin bi kenarda bence bölümü ile ilgili bi işte çalışsın biraz

Merhaba,
Erkek arkadasımla 1 yıkdır birlikteyiz.evlenmeye istiyoruz ama iş kurmadan imkansız. 100 bin lira gibi bi paramız var izmirdeyiz. Ne iş yapabilir sizce'?
cafe işletin
kadın girişimcilere verilen destekten faydalanın KOSGEB miydi o tarz bişey vardı onunla işte ...bence Üniversiteye yakın bir kafeterya çok karlı olabilir:)

Is kurmak icin dogru bir donem degil su an. Kriz var, secimden sonra iyice patlayacak. Simdilik bekleyin bence.

Okuyorsa once okulunu bitirsin, eli ekmek tutsun. Sonra evlenirsiniz. Hazira dag dayanmaz.
"Elimizde para var, hadi bir is kuralim" diye kor gozum parmagina is kurulmaz. Anlasilan tecrubesi yok. Sifirdan is kuracak. Cok gorduk oyle parayi carcur edenleri. Bir iste tecrubelenip ustalasmayan insanlarin is kurmasini dogru bulmuyorum. O paralar bircok kez carcur olup gidiyor. Meslegini yapsin, ya da girsin yapabilecegi bir iste calissin. Elinizde aileden kalmis o paraya guvenmeyin. Koyun kenara, siz de calisin kendi paranizi kazanin. Bir onunuzu gorun once.

Merhaba,
Kiiiizzz ticaret yapın tabiki :) deli para var. Benimki boş yere dış hekimligini bi kenara atmadi :KK70: bi yer tutun " × ticaret " örneğin. Araplar deli gibi ürün alıyorlar burdan. Benimki geçen sene izmirde baya iş yaptı. Çevresi de genisse oh mis :)

X