• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arkadaşı güya

Kraldan çok kralcı olmak böyle birşey sanırım. İnsan Kaynakları müdürü imzalamışken böyle bir laf etmesi gereksiz olmuş, sanki kendi cebinden veriyor.

kızlar merhaba,
sürekli konu açıyorum ama anlatacak kimsem yok. eşime anlatıyorum takma diyor.
bugün şirketin avans günü bende avans çekmek istedim formu doldurdum İK müdür imzaladı İk da çalışan arkadaşa verdim ki öğle yemeklerinde aralarda beraberiz sürekli.
forma baktı aşağılar gibi avans senede 4 kere veriliyor şimdilik veriyim de sonra olmaz diye bir laf etti. ama o tavrı görmeli duymalıydınız. ve şoförler personel falan hep oradaydı nasıl utandığımı anlatamam.
maddi anlamda zorlandığım bir dönemdeyiz , birşeyler için çabalıyorum savaş veriyorum karşıma böyle insanlar çıktıkça yemin ederim insanlığımda utanıyorum artık.
bazıları neden böyle hiç anlayamıyorum. yani özel bir çabamı sarfediyorlar yoksa sonradan görmelermi anlamadım.
hala sinirlerim bozuk Allahın bildiğini kuldan saklayamayacağım onu söylediği anda aklımdan geçen tek şey "dilerim Allahtan benden beter olursun" oldu hatamı yaptım bilmiyorum offff
benim de yakın zamanda açmış olduğum bir konu var iş hayatı ile ilgili .Bu tip insanların problemli olduğunu düşünüyorum. Başka türlü bu kadar düşmanca tavır sergilemelerinin zaten mantığı yok .

kompleksli tipler bunlar var bi eziklikleri baskalarından acısını cıkarmaya calısıyorlar

Ben artık bu gibi kişiler ile kendi silahları ile mücadele ediyorum .Deli deliyi görünce değneğini saklarmış ya o hesap .Kibarlık bazı insana fazla .

Bu tarz terbiyesiz insanlar yüzünden kendini ezdirme. Madem kaba sen daha çok kaba olup üstüne gideceksin.
Canım borç mu alıyorum hakkım olanı alıyorum ayrıca senin cebinden mi çıkıyor çok pardon da vs diyip yerin dibine soksaydın keşke.
Senin yerinde olsam içinde kaldıysa yarın birgün arada git söyle.

aynen ezik olduklarından zaten sen üzülme böyle birşeyi dert bile yapma hakkını alıyorsun sonuçta dik dur yaa utanması gerekn o zaten

kızlar merhaba,
sürekli konu açıyorum ama anlatacak kimsem yok. eşime anlatıyorum takma diyor.
bugün şirketin avans günü bende avans çekmek istedim formu doldurdum İK müdür imzaladı İk da çalışan arkadaşa verdim ki öğle yemeklerinde aralarda beraberiz sürekli.
forma baktı aşağılar gibi avans senede 4 kere veriliyor şimdilik veriyim de sonra olmaz diye bir laf etti. ama o tavrı görmeli duymalıydınız. ve şoförler personel falan hep oradaydı nasıl utandığımı anlatamam.
maddi anlamda zorlandığım bir dönemdeyiz , birşeyler için çabalıyorum savaş veriyorum karşıma böyle insanlar çıktıkça yemin ederim insanlığımda utanıyorum artık.
bazıları neden böyle hiç anlayamıyorum. yani özel bir çabamı sarfediyorlar yoksa sonradan görmelermi anlamadım.
hala sinirlerim bozuk Allahın bildiğini kuldan saklayamayacağım onu söylediği anda aklımdan geçen tek şey "dilerim Allahtan benden beter olursun" oldu hatamı yaptım bilmiyorum offff
Böyle insanlar için ben de çok istiyorum ki tez vakit ilahi adelet tecelli etsin .

ŞİMDİ BU YAZDIĞIM İÇİN BANA HERKES BİR LAF SÖYLİYECEK AMA UMURUMDA DEĞİL...

ALLAH ONUN VE YAVERİNİN BELASINI VERSİN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA REZİL BİR DURUMA DÜŞTÜKLERİNİ GÖRÜRÜM.. PİSLİK BUNLAR PİSLİĞİN ÖNDE GİDENİ... ALLAH MUTLU BİR GÜNÜ NASİP ETMESİN... ŞİMDİ İK MÜDÜRÜNE YAZACAĞIM ZATEN YETER BU SONRADAN GÖRMELERİN YAPTIKLARI...

Back
X