İş arkadaşı ne alıp veremez ki seninle?

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Günaydın arkadaşlar. Şuan kendimi buraya öyle bi zar zor attım ki :41::41: Ben anlamıyorum ya.. Yani neden aynı yerde çalışan insanlar birbirini çekemez? Neden? İlk işe girdiğimden beri ( ki bu 2 sene lik bir zaman ) benimle aynı yaşta olan satış elemanı bir çocuk var. Adam evli barklı minicik bir bebeği bile var maşallah. Yani o adama öyle çok iyi niyet gösterdim ki. Bebeğine annem hırkalar patikler mi örmedi? Onun hatalarını ısrarla kapattım. Onun yaptığı fesatlıkları ısrarla kapadım. Ama sebebini bilmediğim bi şekilde adamın bana gıcıklığı var ve her arkamı döndüğümde kuyumu kazmaya çalışıyo. Gizli gizli fısır fısır dedikodumu yapıyo. İş hayatı bu ve insanlık hali illaki hatalar olacak ufak tefek. Ama bunları özellikle göze soka soka müdüre ispiyonlamakta neyin nesi? Heleki bir erkeksen... Geçenlerde bi güzel fırça yedim müdürden ve onun yüzünden olduğuna adım gibi eminim. Müdürden fırça yerken o çocuğun yüzünün aldığı ifadeyi görmelisiniz kızlar yaa. Resmen bi şeytan beliriyor gözlerinde. Korktum artık bu adamdan. Sonra yüzlü yüzlü çıkıp benim özel eşyalarımı kullanmaya başlıyo. Ben napıcam bu çocukla bana bi yol gösterin. Beni ciddi ciddi bunalıma soktu çünkü..

Çok affınıza sığınarak yazıyorum,atalarımız boşuna dememiş 'Deveye diken insana s.... ' diye.İyi niyetiniz suistimal edildiyse sizin de dişlerinizi çıkarma vaktiniz gelmiş.Babanızın oğlu değil ya.

KREM PEYNİRDEN TOST İŞ ARKADŞINDAN DOSTTTT OLMAZ. ortada rekabetin olduğu özellikle satış pazarlama alanlarında bu kaide çok daha fazla işliyor. sen niçin sırtında taşıdın kı bu insanı alttan almalar hata kapatmaklar yanlış yapmışsın. öncelikle kendini düşün çünki herkez bir şekilde önceliği kendine verir ;)

Aynı dertten bende müzdaribim arkadaşım ego tatmininden başka bir şey değil... Heleki insanın hemcinsi yapıyor bunu fesatlık olarak görüyorum bunu... Erkekler ise kaba bayanla konuşmaktan aciz ve karı gibi dedikoducular... Ben çözümü hakkedene hak ettiği gibi davranıp ederinden fazla değer vermemekle buldum nabza göre şerbet veriyorum :34:

yani bende aynı fikirdeyim. Ama gerçekten bugüne kadar hiç intikam almadım kimseden. Tam diyorum ki oğlum bu defa sondu sen görürsün bundan sonra diye. Sonra ufacık bişey oluyo ve içinde görmek istediğim o masum insanı bi saniyelikte olsa görüyorum. Hemen unutuveriyorum kinimi kızgınlığımı.

hani desem ki aynı alanda iş yapıyoruz.. O satışta ben muhasebe. Departmanlar farklı yani.

Kinci bir yapınız yok galiba.Ama iş üstlerden azar yemeye kadar vardıysa herkesin hakkını eteğine koymak gerekir.İnanın bana bir kere yaparsanız bunun arkası kesilir.İhtiyacınız olan biraz cesaret.

öyle bir adamla 6 yıl çalıştım hemde o kadar iyilik yaptığım halde... ilk 2 yıl beni iyi kullandı 6 hafta bir fiil izinsiz çalıştığımı bilirim. en son artık bir akşam isyan ettim ofiste kırılmadık bir şey kalmadı hemde bölge müdürü genel koordinatör ve genel müdür ordayken ondan sonra kuyruğunu kıstırdı da bana bulaşmadı.

Sende Onu Ummadığı Anda Ters Köşeye Yatır Sende Kötü Ol Bak Bidaha Cesaret Edebilcekmi Seni Sessiz Bulmuş Tepene Çıkacak İzin Verme Göster Dişlerini :15:

Genelde işyerinde oluyor bu tür şeyler ben yıllardır aynı yerde çalışıyorum.
Hala değişmedi o bi kaç kişi
bende onların anladığı dilden davranıyorum...
mesafeliyim, zaten hep öyleydim ama kendileri bencil olunca hoplattılar beni
Hiç huyum değildir.. yüksek sesle bağırıp kalp kırmak. ama onuda yaptım..:19:
yıktım ortalığı, şimdi destursuz giremezler yanıma
ilk girdiğim zamanlar hep sessiz kalıyordum. Tanıdım öğrendim ona göre davranıyorum
ama şunu iyi biliyorum sessiz kalınca üstüne geliniyor..

Benimde basimda vardi ama benimki bayandi.bayanlae birbirini cekemez sacima başıma giydigim kiyafete laf sokup duruyordu en sonunda feci kavga ettik subede.Icersi musteri dolu.rezil olduk.sonra subemi değiştirdim şimdilik iyiyim ama is arkadaşlarıyla cok samimi olmamak gerekiyor.

İş yerinde insanlar çıkar için konuşuyorlar, siz de oyunu kuralına göre oynayın çıkarlarınız doğrultusunda insanlarla görüşün, arkadaş olmaya çalışmayın. Yoksa hep yıpranan taraf siz olursunuz.:34:

Günaydın arkadaşlar. Şuan kendimi buraya öyle bi zar zor attım ki :41::41: Ben anlamıyorum ya.. Yani neden aynı yerde çalışan insanlar birbirini çekemez? Neden? İlk işe girdiğimden beri ( ki bu 2 sene lik bir zaman ) benimle aynı yaşta olan satış elemanı bir çocuk var. Adam evli barklı minicik bir bebeği bile var maşallah. Yani o adama öyle çok iyi niyet gösterdim ki. Bebeğine annem hırkalar patikler mi örmedi? Onun hatalarını ısrarla kapattım. Onun yaptığı fesatlıkları ısrarla kapadım. Ama sebebini bilmediğim bi şekilde adamın bana gıcıklığı var ve her arkamı döndüğümde kuyumu kazmaya çalışıyo. Gizli gizli fısır fısır dedikodumu yapıyo. İş hayatı bu ve insanlık hali illaki hatalar olacak ufak tefek. Ama bunları özellikle göze soka soka müdüre ispiyonlamakta neyin nesi? Heleki bir erkeksen... Geçenlerde bi güzel fırça yedim müdürden ve onun yüzünden olduğuna adım gibi eminim. Müdürden fırça yerken o çocuğun yüzünün aldığı ifadeyi görmelisiniz kızlar yaa. Resmen bi şeytan beliriyor gözlerinde. Korktum artık bu adamdan. Sonra yüzlü yüzlü çıkıp benim özel eşyalarımı kullanmaya başlıyo. Ben napıcam bu çocukla bana bi yol gösterin. Beni ciddi ciddi bunalıma soktu çünkü..

Anlasilan sadece gozlerinde degil icinde de seytan var o adamin (ben bile sinirlendim)
Iyi niyetinizi kullaniyor muhtemelen. Bakin siz ondan nefret ettiginizi gostereceksiniz. Onunla konusurken "senden nefret ediorum ama zorunluluktan konusuyorum "der gi durmalisiniz. ;)
Boyle dengesiz herifler icin bozmayin moralinizi takmayin. Gulun gecin.
Ayrica o sizin arkanizdan konusarak giybetinizi yapti hakkiniza girdi var mi daha gunahi.
sizle ilgili konusulanlar sizi dusurmez.
Bakin ondan nefret ettiginizi gostermeden kurtulamassiniz.ve tekrar soyluyorum boyle insan cok ,sizin yapmaniz gerek umursamadan onu hayatinizdan sindirmek.
Bol bol dua edin.
Allah sabir versin

bende memurum çalışıyorum sizin gibi çok sorunlu insanlar var etrafımda vaktiyle neler yaşadım neler işittim duysanız inanmassınız arkamdan vurmalar bir arkadaşımla aramızı bozmalar vs ve bunuda başardı arkadaş o arkadaş onun dedıklerıne inandı bnm üstüme yürüdü küçük bir hatamı bulup kaç ay konuşmadık aynı işyerinde o beni fişekleyen arkadaş bunla kalmıyordu benim yaptığım işe kafayı takıyordu aldığım maaşa takıyordu birde ben engelliyim siz düşünün psikolojimi onun dediklerine inan arkadaşla şuan ii durumdayız çünkü ben artık dayanamadım aynı ortamda aynı işyerinde böle kalmaya olmuyor çünkü onu görünce hortlak görüyormuşum gibi oluyordu bişekilde karşılıklı iletişime geçince düzeldi olaylar o aramıızı bozan arkadşta ayrıldı şükür işten yani anlayacağın bnde huzursuzum o konuda şimdide pek huzurlu olduğum söylenemez sessiz olursan insanlara bir zararımız olmazsa karıştırıyorlar o insanda ne var diye zorla zıvanadan çıkarıcaklar azkaldı allah yardımcımız olsun yani takma cnm yüzde 50 her işte oluyor böle şeyler :9:

sağol canım çok sağol yorumun için allah sana kolaylık versin. Bizim arkadaş hala gözümün içine baka bakaa edepsizliklerine devam ediyor.

cumartesi günü annem geldi iş yerine. Çıkışta bi işimiz vardı yarım saat beni bekleyecekti. Annem geldi ve bu uyuz çocuk anneme öyle candan davrandı ki.. Ama annem biliyo beni nasıl bi sıkıntıya soktuğunu bu çocuğun. Çocuğu yerin dibine soktu soktu çıkardı :D O yüz ifadesi hala gimiyo gözümün önünde.

Back
X