İş Arkadaşı

Benim dert etme sebebim beraber çalıştığımız için normal davranmakta zorlanacak olmam. Araya mesafe koyma ihtimalim de yok ama ona iyi davranmak da gelmiyor içimden. Iyi davranmak da zorundayım tabi. Bir de hayal kırıklığına uğradım o kadar birbirimize uyuyor ve iyi anlaşıyorduk ki.
Çok iyi anlaştığınızı hemen 1 ayda düşünmeyin. Çünkü insanları köyü birşeyler olaylar vs yasamadan tanıyamıyorsunuz. Bende o kişiye de aynı işte çalıştığınız birine ne mesafede davranmanız gerekiyorsa o mesafede davranın

Adam saglikli bir bekar sa neden takip etmesin ilgi cekici buldugu kadinlarin profillerini?Bunda ne var ki soguyacak?Sevgilisi olsaniz anlarim..)

Çok iyi anlaştığınızı hemen 1 ayda düşünmeyin. Çünkü insanları köyü birşeyler olaylar vs yasamadan tanıyamıyorsunuz. Bende o kişiye de aynı işte çalıştığınız birine ne mesafede davranmanız gerekiyorsa o mesafede davranın

1 ayda tabiki tanınmaz ama yaşımız işimiz eğitimimiz nereli olduğumuz burcumuz bile hemen hemen aynıydı. Belli bir yaştan sonra yaşına uygun bekar birini bile bulmak zor oluyor ki böyle anlaşınca da bir anda kaptırdım kendimi. Kiz arkadasi falan da yok cunku. Zaten ben genel olarak mesafeliyimdir ama çalıştığım yerde herkes birbiriyle samimi. Bir yere gitseler bu kişi çağırır beni o olmasa kimse çağırmaz. Bu kişiyle de arama mesafe koysam dislanabilirim diye düşünüyorum.

Adam saglikli bir bekar sa neden takip etmesin ilgi cekici buldugu kadinlarin profillerini?Bunda ne var ki soguyacak?Sevgilisi olsaniz anlarim..)

Inanın birkaç kişi olsa ünlü birileri olsa bu kadar takılmam ama instagram i kullanma amacı bu gibi duruyor. Çoğu bekar erkekte de ben böyle şeyler görmüyorum. Tamam bakabilir ama gizli yap yani.

Inanın birkaç kişi olsa ünlü birileri olsa bu kadar takılmam ama instagram i kullanma amacı bu gibi duruyor. Çoğu bekar erkekte de ben böyle şeyler görmüyorum. Tamam bakabilir ama gizli yap yani.
Iyide adam bekar niye gizlesin ki kimden gizleyecek?
Amaci bu olsa bile normal yani..

1 ayda tabiki tanınmaz ama yaşımız işimiz eğitimimiz nereli olduğumuz burcumuz bile hemen hemen aynıydı. Belli bir yaştan sonra yaşına uygun bekar birini bile bulmak zor oluyor ki böyle anlaşınca da bir anda kaptırdım kendimi. Kiz arkadasi falan da yok cunku. Zaten ben genel olarak mesafeliyimdir ama çalıştığım yerde herkes birbiriyle samimi. Bir yere gitseler bu kişi çağırır beni o olmasa kimse çağırmaz. Bu kişiyle de arama mesafe koysam dislanabilirim diye düşünüyorum.
Mutlaka ama herşeyinin aynı olması o kişinin senin için doğru kişi OLdupunu göstermez ki ... Mesafe koy derken meraba günaydın de demek değildi sadece kastım işyerinde herkese nasıl davranıyorsan ona da öyle davran ne çok uzak ne çok yakın normal davran

Ya tam ne olduklarını bilmiyorum ama öyle ünlü manken falan degil. Böyle daha açık resimler koyan yabancı belki instagram da çok takip edilen kadinlar. Ben de soğudum zaten ben onu hiç böyle biri olarak dusunmemistim ki davranış tarzından hoşlanmıştım zaten. Ama dip dibe çalışıyoruz. Küçük bir ekibin parcasiyiz. Iyi gecinmek zorundayız. Şimdi normal davranmak o kadar zor ki benim ıçin.

Super iste daha bırsey olmadan gormus sogumussunuz.

Iyı gecınmek derken her ıs arkadasınıza nasıl davranıyorsanız ona da oyle davranmaya devam edin

Mutlaka ama herşeyinin aynı olması o kişinin senin için doğru kişi OLdupunu göstermez ki ... Mesafe koy derken meraba günaydın de demek değildi sadece kastım işyerinde herkese nasıl davranıyorsan ona da öyle davran ne çok uzak ne çok yakın normal davran

Super iste daha bırsey olmadan gormus sogumussunuz.

Iyı gecınmek derken her ıs arkadasınıza nasıl davranıyorsanız ona da oyle davranmaya devam edin

Olay şöyle aslında biz büyük bir ekip içerisinde aynı iş üzerine çalışan 3 kişiyiz. Yani bu 2 kişiyle devamlı aynı is için beraber çalışıyoruz. Dolayısıyla diğer ekiptekilerden farklı. Daha önce hislerimi belli ettiysem diye de korkuyorum açıkçası.

Iyide adam bekar niye gizlesin ki kimden gizleyecek?
Amaci bu olsa bile normal yani..

Ben erkek olsam ailemden falan utanırdım en azından diye düşünüyorum ya da çevreden biri görse hakkımda ne düşünür endişesi olurdu. Bu yüzden bu kadar açık takip etmesi beni rahatsız etti ama herkesin bakışı farklı.

kendince tribe girmen saçma o yüzden önceden nasıl davranıyorsan öyle davranmaya devam et

Daha önce hislerimi belli ettiysem diye endişe ediyorum. Normalde böyle yanlış anlaşılacağım korkularım yoktu ama nedense iş ortamında böyle anlaşılmalar ve sorunlar olsun istemediğimden endişe ediyorum. Evet başta uyumluyuz belki bir şeyler olabilir diye düşünmüştüm ama şuan soğudum. Soğuk davransam saçma, aynı davransam hislerim varmış gibi de olmak istemiyorum. Belki bu kadar düşünmek mantıksız geliyor da işe yeni başladığım için bir sorun olsun istemiyorum.

Olay şöyle aslında biz büyük bir ekip içerisinde aynı iş üzerine çalışan 3 kişiyiz. Yani bu 2 kişiyle devamlı aynı is için beraber çalışıyoruz. Dolayısıyla diğer ekiptekilerden farklı. Daha önce hislerimi belli ettiysem diye de korkuyorum açıkçası.
Belli etmemişsinizdir etseniz onun davranışlarından anlarsınız

Back
X