İş arkadaşım arabayla ayagimin üzerinden gecti durmadı!

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
Kizlar lütfen akil verin ne yapacagimi sasirdim.

Mayista yeni ise baslamistim forumda beni taniyanlar hikayemi biliyorlar. Üni terkim ve isci olarak bu ise girdim. Mecburen ise girmek zorundaydim cünkü evlilik planlarimiz var maddi yönden biraz daha birikim yapmayi cok istedim.

Ise gireli 3üncü haftam oldu. Ortam güzel degil. Kadinlarin isi gücü dedi kodu yapmak. Sigara icenler ve icmeyenler ayrimciligi var ( ki ben icmiyorum ). Herkes bir birini cekistirmekle mesgul. Herkes 'alcak daglari ben yarattim' havasinda. Tabi bunlar 'önemsiz' detaylar.

Ben herseyeragmen en azindan yaza kadar (yazin ni$anim olacak) calisayimda sonrasina Allah kerim diyordum. Yani kendimi zorlamaya calisiyordum bu ise gitmek icin. Ve kimseylede bi alip veremedigim yok kimseye bi zararim dokunmadi. Benim isimi gayet iyi ve basarili bir sekilde yerine getiriyorum. Baskada hic biseyle ilgilenmiyorum.

Gecen hafta bi kadin (oda i$ci benim gibi) is cikisi benimle alay etti. Ben ceket giyordum hava günesliydi ama ben üsüyordum o yüzden is cikisi ceketimi giydim. Arabalarimiza dogru giderken ben bu kadini ve yaninda ki arkadasini hizla yüyüreyek solladim.

Arkamdan 'o kadar soguk mu da ceket giyiniyor suna bak' diyerek 'ha ha haha' diye güldüler beni. Arkami dönüpte bisey söyleyimmi diye kararsiz kaldim. Ama sonra 'ben yeni isciyim sorun cikarmayim duymamazliktan geleyim hem kadin da genc bi kiz degil 30 40 yasinda var ayip olmasin ben saygimi yitirmeyim' diyerekten bisey demedim ve dogruca evime geldim.

O günden sonra kadin bana hep asaglayici bakislarla bakti durdu. Halbu ki egitimin ve okul seviymenden dolayi ben asaglayici bakislarla ona bakabilirdim. Ben okul okudum bu ise ihtiyacim yok siz kimsiniz diye afra tafra yapabilirdim. Ama tam tersi sadece soran olursa hangi okula gittigimi söyledim. Hic bir ise sunu yapmam bunu yapmam demedim. Soguktan ellerim mos mor oldu yine cit cikarmadim. Sadece isimi yaptim.

Yinede asaglanan ben oldum! Bosver melis dayan yaza kadar dayan bisey deme su diye diye kendimi zorladim. Taa ki bügüne kadar.

Bugün is cikisi yine ben arabama dogru ilerlerken o kadin kendi park yerinden cikti ve beni görmemesi imkansizdi Allah biliyor ya kasten üzerime dogru geldi ve sonunda sol ayagimi ezdi. Resmen üzerinden gecti. DURMADI! Yoluna devam etti. Yanimdan gecerken de bana bakti güldü el hareketi yapti ve gitti.

Ne durdu hersey yolunda mi diye sordu ne da baska bir sey. Basti gaza gitti!

Ve ben o sok icerisinde neye ugradigimi sasirdim. Bir adim daha atmis olsaydim kadinin arabasinin altinda kalacaktim. Park yerinden cikiyor yayalara ve diger araclara mecburen dikkat etmesi gerekiyor. Ve beni görmemesi imkansizdi arkadaslar cünkü tam karsisindaydim. Ama durmadi!

Sonra ben arabama bindim sok halindeyim neye ugradigimi sasirdim salya sümük eve geldim. Annemle babam hemen doktora git sikayet et filan dediler. Doktora gittim sikayet icin belgemide aldim. Sonra benim aramam gereken sorumluyu aradim konustum. Sikayet etmeyim diye rica etti. Yarin is yerinde konusulacakmis öyle dedi.

Kizlar! Ben bu isten artik cikmak istiyorum! Ama cikarsam hatami yapmis olurum emin degilim. Manevi yönden zararima olacagi kesin. Maddi yönden sadece yararmia olur. Egitim ve seviyemden cok düsük bir is olmasina aldirmadim. Madden yararima olacak dedim yine gittim essek gibi calistim. Banamisin demedim. Ama bu manevi baski bana cok agir geliyor.

Bugün ki olaydan sonra korkuyorumda. Bir gün ayagimi ezen bir ay sonra ne yapar Allah bilir?

Türkiyeye gitmeme cok az bir zaman kaldi. Dügünümede yarim sene tas catlasin 9 ay kaldi. Bu zaman icin orada calismama degermi? Üc bes kurus fark icin o ortama girip manevi anlamda sorunlar yasamama degermi? Isten cikarsam sizce hatami etmis olurum?

Ben yarin oraya gidip eger beni bu kadinin yaninda yada yakininda calistiracaksaniz o zaman ben cikmak istiyorum demeyi düsünüyorum.

Lütfen yardim edin. Ne yapsam daha dogru olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
off çok sinirlendim gerizekalı kadın amacı ne onun yaaa.şikayet edin.sizde çıkmayın işten.siz işten çıkınca emeline ulaşmış olacak.çıkmayın şikayet edinki yaptığının cezasını çeksin.

senin yerinde olsam şikayetçi olurdum o kadın kim ki sana bu şekilde davranma hakkını görüyor kendinde. burnundan fitil fitil getirirdim tabiri caizse. kendini sakın ezdirme sen ne kadar sesini çıkarmazsan üstüne gelirler anlamaz böyleleri efendilikten olgunluktan. bir kere hadlerini bildirirsin hepsi ayağını denk alır!
iş meselesine gelince senin ihtiyacın varsa niye birkaç densiz için işten çıkacaksınki sen kendi çıkarlarını düşün önce kimseyle muhatab olmazsın işine gelir gidersin hem şikayetçi olursanda onlarında gözü korkar sana bulaşamazlar ha belki arkadaslık etmezler ama oda senin için sorun değil anladığım kadarıyla sen şunun şurasında bikaç ay daha çalışayım ihtiyaçlarımı karşılayım derdindesin zaten

ne sacma sapan kompleksı ınsanlar var ya

kk dakı kadınların ellerine bırakın bir güzel aklını basına alır keşke öyle bi imkanımz olsa

Ben pek zivri dilli biri degilim iste en basta bisey söylemedigim icin demek ki ezecek birini buldu hafif gördü beni o yüzden mi böyle yapti bilmiyorum ki.

Ama o ceket olayini gectim, arabayla beni görüpte durmamak ne demek yaa? Doktor dedi sikayet etme hakkina tabi ki sahibim ama elime bisey gecermi sorun orda.

O senelerin iscisi orda bense bir aylik. Beni degil onu savunurlar ondan yana cikarlar sonunda ben haksiz duruma düsücem.

Evet arkadaslik kurmak niyetinde degilim. Ben yaza kadar calissaydim yeterdi bana aslinda.

Ama bu olaydan sonra kendime güvenimide tamamen yitirdim kizlar. Suan bile aklima geldikce aslinda ne kadar kötü sonuclanabilecegini düsünüyorum.

Yarin o kadini yine görücem sabah kimseyle konusmadan önce cünkü üzerimizi degistimiz yerde oturuyor hep.

Ona bisey söylesem mi kizlar ne yapsam?

Yani isten cikmayim diyorsunuz dimi? Ezdirmeyim kendimi?

bencede işten ayrılmayın bu onun işine gelecektir
yolasım geldi onu

Beni elimin hizli oldugu icin öven kadinlar olmustu. Ablamda diyor acaba senin onun isini elinden alacagindan mi korkuyor diyor.

Ama bu kadarda olmaz dimi? Sonucta bu cok ciddi bisey. Sadece gelip omuzu omuzuma degmedi. Arabasinin icinde koskocaman insani görmedimi bu kadin yani???

ne sacma sapan kompleksı ınsanlar var ya

kk dakı kadınların ellerine bırakın bir güzel aklını basına alır keşke öyle bi imkanımz olsa

Yani kompleks yada ruhsal hastalik adiniz siz koyun. 20 lik cahil bir kiz da degil bahsi olan kisi. Gercekten 40 yaslarinda vardir.

Ben sus pus kaldim o yüzden basima böyle bisey geldi

Ama o kadini yüzünü hic göresim yok. Yarin ne yapicam? Onun yaninda yakininda gercekten calismak istemiyorum artik.

Diger iscilerin kulagina gidecek ve yine ben kötü olacagim eminim.

Yarin ise gidince o kadini görünce nasil davranayim kizlar ne yapayim ???...

Eeen azindan hic olmadi mayis sonuna kadar calisabilsem tam maasimi almis olurdum bir aylik..

Off Allahim off..

Son düzenleyen: Moderatör:
40 yasından sonra ona insanlık ögretecek halın yok zaten içinde ögrenme isteği olsaydı İNSAN olurdu yani bence susma hakkını ara pısırığa cıkmasın adın hakkını ara ki ders olsun o ve onun gibilerine

ya bişiy sorcam bahsi gecen kadın bekar mı ya da herhangi br hayvan besliyor mu

Yarin ise gidince o kadini görünce nasil davranayim kizlar ne yapayim ???...

Eeen azindan hic olmadi mayis sonuna kadar calisabilsem tam maasimi almis olurdum bir aylik..

Off Allahim off..

ay deli etme beni yaaa pire için nie yorgan yakıyosun görünce gayet normal davrancaksın tedirgin davranırsan amacına ulastırmıs olursun onu

Sende haklisin bu yastan sonra insanlik ögrenmez o kadin.

Gercekten hic bilmiyorum canim bekarmi evlimi dulmu havyan besliyormus bilmiyoruum ama neden sordun merak ettim :)

Yarin sorumluyla görüsebilirim hemen insaAllah..

Oraya gitmeye hic istek kalmadi artik icimde

genelde öyle tipler en sorunlu tipler olur da etrafımdada var 4 kişide test ettim hiç evlenmemiş ya da dul cocukta yok ve evde hayvan beslıyolar bende iş yerınde sorun yasıyorum o tiplerde ordan sordum

genelde öyle tipler en sorunlu tipler olur da etrafımdada var 4 kişide test ettim hiç evlenmemiş ya da dul cocukta yok ve evde hayvan beslıyolar bende iş yerınde sorun yasıyorum o tiplerde ordan sordum

Bu durumda bile güldürdün beni Allah razi olsuun :))

Ben hala kararsizim ciksam mi cikmasam mi diye. 3 haftalik elemani hemen kapi disi yaparlar bence. Ben sadece huzurlu bi sekilde calismak istiyorum. Ama o huzuru bile cok görüyorlar.

O kadin da yaptigiyla kalacak zaten. Sikayet etsem bile bi anlami olmayacak cünkü (Allaha sükür) iyiyim ve onu hatali oldugunu ispatlama sansim yok. Parmagimda sislik yada morluk olursada ancak yarin belli olurmus. Bisey olursa yarin sabah gel dedi doktor.

evet genelde koca bulamamis, cocuksuz tipler..
hic aldiris etme canim.. senin yerinde olsam sikayetimide ederdim..
cok bile dayanmissin.. ben ceket olayinda bile kudururdum herhalde..
Kime ne ya?!
burnu havada tip belli kendilerini bisey saniyorlar..

Ya bide 20lik genc kiz olsa diycem ki genc cahil hava atmak istiyor ama bu kadin yasli basli yani sana ne ben ne giyersem giyerim dimi.

Ama Allahim sahit icerde cikolatalar erimesin diye baya bir sogukta calisiyoruz. Ellerim soguktan morariyor yani zor dayaniyorum. Elidven giyosun ama is eldiveni incecik hic bisey anlamiyorum ki ondan.

Yarin ne yapayim ama? Onu görünce bisey söylesem mi yoksa hic muhattab olmasam mi? Personel müdürüylemi hall etsem sadece?

Mayisin sonuna kadar calissam yeterdi bana. Sonra 3 hafta is kurdan yardim alirdim sonra zaten türkiyeye gidicem.

Allahim ya gavurun teki ama yinede akil fikir ver ona ne diyeyim bilmiyorum.

Kizlar hala $oktayim ve basim cok kötü agriyor. Neler olacagini düsünmekten ruhum yoruldu adeta.

Simdi cikiyorum biraz uzanayim sonra a$kimla konusup onada danisayim ne yapayim karar veremiyorum bi türlü.

Cabuk pes etmek istemiyorum. Ama kendimi bos yere sIkintiyada sokmak istemiyorum.

Benim icin dua edin olurmu yarin insaAllah olumlu seyler olur ve o kadina (nasil bilmiyorum ama) bi türlü haddini bildiririm.

Allahim hepimize hayirli isler ve is arkadaslari nasip etsin insaAllah : (

Bence çıkma hem ise ihtyacnda varmış suandagit kadına derdin ne senin benimle de terbiyesiz ya koca kadın olmuş yaptıklarna bak

amin cnm.. bence senden kaynaklanan bişe yok kaldı ki çok ağır birşey yapsan bile sana o şekilde davranamaz üstüne araba süremez bu onun kafadan rahatsızlığını gösterir.diğer işçilere de bir sor onu bakalım belki ondan şikayetçi olan başka kişiler de vardır eğer varsa kadın kafadan rahatsız der aldırış etmezsin ha sadece sana yapıyorsa (ki pek sanmıyorum) o zaman işler değişir tabi

hic muhatab olma canim.. git sikayetini et.. görmemezlikten gel..
umursamaz bi tavirla....
hicte takma kafana...

canim yurtdisindaymissin eger yabanciysa kadin irkcilikta yapmis olabilir malesef yurtdisinda cok var bu sorun iki hafta staj yaptim yabanci bir fabrikada burnumdan geldi surekli bakislariyla rahatsiz etmeler,hatami aramalar,sorular sormalar(meraktan) herkes isini yapip evine gitsin bu kadar basit ama ozellikle tecrubeli calisanlar is yerinin sahibi zannediyrlar kendilerini ,bencede rahat ol ezdirme kendini senin parani o kadin mi veriyor elinden geleni yap sende onu korkut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…