off çok sinirlendim gerizekalı kadın amacı ne onun yaaa.şikayet edin.sizde çıkmayın işten.siz işten çıkınca emeline ulaşmış olacak.çıkmayın şikayet edinki yaptığının cezasını çeksin.
senin yerinde olsam şikayetçi olurdum o kadın kim ki sana bu şekilde davranma hakkını görüyor kendinde. burnundan fitil fitil getirirdim tabiri caizse. kendini sakın ezdirme sen ne kadar sesini çıkarmazsan üstüne gelirler anlamaz böyleleri efendilikten olgunluktan. bir kere hadlerini bildirirsin hepsi ayağını denk alır!
iş meselesine gelince senin ihtiyacın varsa niye birkaç densiz için işten çıkacaksınki sen kendi çıkarlarını düşün önce kimseyle muhatab olmazsın işine gelir gidersin hem şikayetçi olursanda onlarında gözü korkar sana bulaşamazlar ha belki arkadaslık etmezler ama oda senin için sorun değil anladığım kadarıyla sen şunun şurasında bikaç ay daha çalışayım ihtiyaçlarımı karşılayım derdindesin zaten
bencede işten ayrılmayın bu onun işine gelecektir
yolasım geldi onu
ne sacma sapan kompleksı ınsanlar var ya
kk dakı kadınların ellerine bırakın bir güzel aklını basına alır keşke öyle bi imkanımz olsa
Yarin ise gidince o kadini görünce nasil davranayim kizlar ne yapayim ???...
Eeen azindan hic olmadi mayis sonuna kadar calisabilsem tam maasimi almis olurdum bir aylik..
Off Allahim off..
40 yasından sonra ona insanlık ögretecek halın yok zaten içinde ögrenme isteği olsaydı İNSAN olurdu yani bence susma hakkını ara pısırığa cıkmasın adın hakkını ara ki ders olsun o ve onun gibilerine
ya bişiy sorcam bahsi gecen kadın bekar mı ya da herhangi br hayvan besliyor mu
Sende haklisin bu yastan sonra insanlik ögrenmez o kadin.
Gercekten hic bilmiyorum canim bekarmi evlimi dulmu havyan besliyormus bilmiyoruum ama neden sordun merak ettim :)
Yarin sorumluyla görüsebilirim hemen insaAllah..
Oraya gitmeye hic istek kalmadi artik icimde
genelde öyle tipler en sorunlu tipler olur da etrafımdada var 4 kişide test ettim hiç evlenmemiş ya da dul cocukta yok ve evde hayvan beslıyolar bende iş yerınde sorun yasıyorum o tiplerde ordan sordum
evet genelde koca bulamamis, cocuksuz tipler..
hic aldiris etme canim.. senin yerinde olsam sikayetimide ederdim..
cok bile dayanmissin.. ben ceket olayinda bile kudururdum herhalde..
Kime ne ya?!
burnu havada tip belli kendilerini bisey saniyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?