iş arkadaşım kuyumu kazıyor olabilir mi?

arayan ve
Hanımefendi kendinizi savunmak adına arkadışınıza sallamışsınız. Farzedelim ki doğru söylüyorsunuz, bu sizi asla haklı çıkarmaz. Bal gibi işinizi suistimal ediyorsunuz. Yani özrünüz kabahatinizden büyük.
Ekmeğinizi kazandığınız işyerine bu kadar ihanet edilmez ki.
arayan veli olsa asla zoruma gitmez ki.mesele haklılık değil.geç kaldım haklıyım iddiasında değilim ki.mesele yapılan işgüzarlık,kendisine iş yükü binmediği halde şikayete koşması.şikayete koşmasını yine dert etmezdim.eğer kendisi işine sadık ve dakik biri olsa idi.

Bu düşüncelerle gerçekten kazandığınız paradan tatmin misiniz? İçinize siniyo mu? İstediğin cevaplar gelmeyince hemen arkadaşına sallamışsın. Ben işveren olarak işyerinizi de çok başıboş buldum. Böyle çalışanları yanımda tutmam.
koşullar çok farklı.eşimin dostumun arkadaşlarımın çocuklarını kaydettim.sadece onlarla bile maaşım ödeniyor.kendi kendime istihdam yarattım gibi birşey.benden önce sadece sabah sınıf vardı.sayemde öğlen de kurs açıldı.iyi işleyen değil iyi pazarlanan kurs müşteri toplar.bu konuda iyiyim.kitlemi alır giderim kalır öyle sayın kurs sahibi.ne olacak ki biraz geç kalsam.

Bu nasıl ciddiyetsiz bi iş ortamı gerçekten şaştım. Nasıl bu kadar rahat olabilir? Gerçekten çalıştığı helal mi oluyor simdi? biri beni aydınlatsın.. vicdanen nasıl rahat veya rahatSINIZ çok merak ediyorum.
kursa toplanan çocukların bir kısmı kendi çevremden .kendim bizzat kursun reklamını yapıyorum.bu yüzden vicdanım rahat.kazandırdığım paraya saysınlar.zaten böyle olmasa tutmazlardı bizi.

Back
X