- 22 Haziran 2015
- 624
- 423
Merhaba arkadaşlar,forumda yeniyim fakat bazı arkadaşlar avukat olduğumu biliyor olabilir yeterince aktifim.Nişanlımla ara ara gerilmeler yaşadığımız bir dönem fakat öyle kırıcı şeyler değil asla.Neyse konuya geleyim.Sanırım şu sıra biraz dalgın mutsuz görünüyorum.Hukuk bürosuna almayı düşündüğümüz ortaklığı düşündüğümüz bir avukat vardı.Çok iyi eğitimi ve tecrübeli,Türkiye'ye dönmüş ve bizimde açığımız için görüşme yapmıştık fakat bayram sonrasına ertelemiştik bu işi.Adam bu akşam birden whatsaAptan yazdı üzgün görünüyorsun sana yakışmıyor gibisinden tabi ben şok oldum bir anda bu ne samimiyet diye.Nişanlımla aramda evet yaş farkı var epey ama ben çok seviyorum ama bu pislik nişanlı olduğumu bile bile sen daha iyisine daha genç birine layıksın seni çok sevecek birine gibi konuşmalar yaptı.Delirdim tabi ki gereken cevabı verdim.Nişanlımla da işi konuşurken haliyle bu konuyu konuştuk ondan bir şey saklamam.Sonra bugün bu avukatın arkadaşından öğrendim ki bu adam evliymiş ve iki çocuk babasıymış meğer,iş görüşmesinde bile evli değilim,nişanlı birine evlenelim diye iğrençleşen bu herif!O kadar sinir oldum ki,hem evlisin hem çocukların var hala gözün dışarıda ve hiç muhabbetin olmayan yakında evlenecek birine yanaşmaya çalışıyorsun.! Aşırı sinirliyim gerçekten bu nasıl bir karaktersizlik diye.Eşine de çok üzülüyorum açıkçası Çevresinde saygın avukat olarak bilinen bu adamı eşi çocukları bile yazık değil mi? Kadınların kandırılmasına dayanamıyorum,en kötüsü bunun gibileri gördükçe evlenmekten korkuyorum aldatılır mıyım diye Karısını düşündükçe içim acıyor ve bile bile saklamak,çok kararsız kaldım