İş Arkadaşım Olacak Pislik!!

eftelya95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
624
423
Merhaba arkadaşlar,forumda yeniyim fakat bazı arkadaşlar avukat olduğumu biliyor olabilir yeterince aktifim.Nişanlımla ara ara gerilmeler yaşadığımız bir dönem fakat öyle kırıcı şeyler değil asla.Neyse konuya geleyim.Sanırım şu sıra biraz dalgın mutsuz görünüyorum.Hukuk bürosuna almayı düşündüğümüz ortaklığı düşündüğümüz bir avukat vardı.Çok iyi eğitimi ve tecrübeli,Türkiye'ye dönmüş ve bizimde açığımız için görüşme yapmıştık fakat bayram sonrasına ertelemiştik bu işi.Adam bu akşam birden whatsaAptan yazdı üzgün görünüyorsun sana yakışmıyor gibisinden tabi ben şok oldum bir anda bu ne samimiyet diye.Nişanlımla aramda evet yaş farkı var epey ama ben çok seviyorum ama bu pislik nişanlı olduğumu bile bile sen daha iyisine daha genç birine layıksın seni çok sevecek birine gibi konuşmalar yaptı.Delirdim tabi ki gereken cevabı verdim.Nişanlımla da işi konuşurken haliyle bu konuyu konuştuk ondan bir şey saklamam.Sonra bugün bu avukatın arkadaşından öğrendim ki bu adam evliymiş ve iki çocuk babasıymış meğer,iş görüşmesinde bile evli değilim,nişanlı birine evlenelim diye iğrençleşen bu herif!O kadar sinir oldum ki,hem evlisin hem çocukların var hala gözün dışarıda ve hiç muhabbetin olmayan yakında evlenecek birine yanaşmaya çalışıyorsun.! Aşırı sinirliyim gerçekten bu nasıl bir karaktersizlik diye.Eşine de çok üzülüyorum açıkçası :KK43: Çevresinde saygın avukat olarak bilinen bu adamı eşi çocukları bile yazık değil mi? Kadınların kandırılmasına dayanamıyorum,en kötüsü bunun gibileri gördükçe evlenmekten korkuyorum aldatılır mıyım diye :KK43: Karısını düşündükçe içim acıyor ve bile bile saklamak,çok kararsız kaldım o_O

Merhaba arkadaşlar,forumda yeniyim fakat bazı arkadaşlar avukat olduğumu biliyor olabilir yeterince aktifim.Nişanlımla ara ara gerilmeler yaşadığımız bir dönem fakat öyle kırıcı şeyler değil asla.Neyse konuya geleyim.Sanırım şu sıra biraz dalgın mutsuz görünüyorum.Hukuk bürosuna almayı düşündüğümüz ortaklığı düşündüğümüz bir avukat vardı.Çok iyi eğitimi ve tecrübeli,Türkiye'ye dönmüş ve bizimde açığımız için görüşme yapmıştık fakat bayram sonrasına ertelemiştik bu işi.Adam bu akşam birden whatsaAptan yazdı üzgün görünüyorsun sana yakışmıyor gibisinden tabi ben şok oldum bir anda bu ne samimiyet diye.Nişanlımla aramda evet yaş farkı var epey ama ben çok seviyorum ama bu pislik nişanlı olduğumu bile bile sen daha iyisine daha genç birine layıksın seni çok sevecek birine gibi konuşmalar yaptı.Delirdim tabi ki gereken cevabı verdim.Nişanlımla da işi konuşurken haliyle bu konuyu konuştuk ondan bir şey saklamam.Sonra bugün bu avukatın arkadaşından öğrendim ki bu adam evliymiş ve iki çocuk babasıymış meğer,iş görüşmesinde bile evli değilim,nişanlı birine evlenelim diye iğrençleşen bu herif!O kadar sinir oldum ki,hem evlisin hem çocukların var hala gözün dışarıda ve hiç muhabbetin olmayan yakında evlenecek birine yanaşmaya çalışıyorsun.! Aşırı sinirliyim gerçekten bu nasıl bir karaktersizlik diye.Eşine de çok üzülüyorum açıkçası :KK43: Çevresinde saygın avukat olarak bilinen bu adamı eşi çocukları bile yazık değil mi? Kadınların kandırılmasına dayanamıyorum,en kötüsü bunun gibileri gördükçe evlenmekten korkuyorum aldatılır mıyım diye :KK43: Karısını düşündükçe içim acıyor ve bile bile saklamak,çok kararsız kaldım o_O

bu karaktersizlik pes. cidden bu kadarını da duymamıştım. iş görüşmesinde bile asılıyor demek ya ne karaktersiz insanlar var. karısı için ben de çok üzüldüm. siz artık kendinizden uzak tutun.

adamın seni o bana iş attı diye suçlama ihtimali %99,9
üstelik eşi de benim kocam yapmazcılardansa... fena.

Evet aynen öyle o yüzden susuyorum.Fakat adamı iki kere ofiste gördük 4 avukattık zaten.Ayrıca sonradan öğrendiğimiz kadarıyla adam zaten önüne gelen kadına asılan bir tipmiş iş arkadaşıma da durmadan mesaj atarak yakınlaşmaya çalışmış.Kadın evli üstelik.!Nasıl bir kafa yapısı hala şoktayım.. :KK43:

bu karaktersizlik pes. cidden bu kadarını da duymamıştım. iş görüşmesinde bile asılıyor demek ya ne karaktersiz insanlar var. karısı için ben de çok üzüldüm. siz artık kendinizden uzak tutun.

Bir iki kez iş görüşmesine gelmiş bir avukat ve olursa aynı yerde çalışacağız sen nasıl bir kafa yapısıyla orda çalışan iki avukata birden asılırsın?biri evli birimiz nişanlı sonuçta.Üstelik evli olup çocuklarını ne diye saklarsın işe alsak sanki anlamayacaktık! Erkeklere evliliğe bakış açımı değiştiriyor bunun gibiler,ve kadına üzülüyorum:KK43:

Evet aynen öyle o yüzden susuyorum.Fakat adamı iki kere ofiste gördük 4 avukattık zaten.Ayrıca sonradan öğrendiğimiz kadarıyla adam zaten önüne gelen kadına asılan bir tipmiş iş arkadaşıma da durmadan mesaj atarak yakınlaşmaya çalışmış.Kadın evli üstelik.!Nasıl bir kafa yapısı hala şoktayım.. :KK43:

birşey diyeyim mi, adam böyle her önüne gelene asılan bir yapıdaysa, emin ol o karısı bunları biliyordur zaten.hangi kadın hissetmez ki?
gözümde iyi giyimli ve flörtöz bir tip canlandı...
karısı belki bu durumun seks hayatlarına heyecan kattıgını dahi düşünüyor olabilir (var böyle çiftler)
bizler herkesi kendi bakış açımızda düşünüyoruz ilk etapta doğal olarak kendi başımıza gelmiş olabilir diye düşünerek değerlendiriyoruz.
ama bence söylemekte ısrarcıysan iyice düşün derim,kendini hiç ummadığın olayların ortasında bulma ihtimalin de var.

Canım sen avukatsın ya hani. Bilmen gerekir.

Nişanlınla ortak hareket et de sonradan çamur atmasınlar. Yani nişanlın izlediğin adımları bilsin. O ne dedi?

Nişanlım şuan bayram tatili için Bursa da ailesinin yanında fakat delirdi tabi ki.Kadına yazık fakat bu adamla aynı ortamda bulunursam çok kötü olur tarzı şeyler söyledi,ve bizim karışmamamızın daha doğru olduğunu düşünüyor.Nişanlım çok sakindir genelde ama zaten asker bütün gün geriliyor birde adamı bulsa bilmiyorum :KK43: hep beni dinler neyse ki çok sabırlıdır fakat tabi böyle birşey de nasıl olur bilmiyorum,zaten gizlemem hiçbir şeyi söylerim ona.Yani bu avukatım ama her şeyden önce bir kadınım nasıl olur bir kadına bak eşin bana bu mesajları yazdı arkadaşımızada yazmış diyebiliriz ki? çok kararsızım.Çokta sinirliyim böyle insanlar midemi bulandırıyor!

birşey diyeyim mi, adam böyle her önüne gelene asılan bir yapıdaysa, emin ol o karısı bunları biliyordur zaten.hangi kadın hissetmez ki?
gözümde iyi giyimli ve flörtöz bir tip canlandı...
karısı belki bu durumun seks hayatlarına heyecan kattıgını dahi düşünüyor olabilir (var böyle çiftler)
bizler herkesi kendi bakış açımızda düşünüyoruz ilk etapta doğal olarak kendi başımıza gelmiş olabilir diye düşünerek değerlendiriyoruz.
ama bence söylemekte ısrarcıysan iyice düşün derim,kendini hiç ummadığın olayların ortasında bulma ihtimalin de var.

heyecan mı? yok artık biz o zaman onlara göre geri kafalıyız.:KK43:

adanada patlayan swinger olayını hatırlayın

doğru geçen bir dergide de bir çiftle röportajı okumuştum.Birbirimizi kandırmış sayılmıyoruz böylelikle diyordu çiftler.Fakat böyle çiftler evliliğini gizlemez aslında

Evli de olsa nişanlı da olsa bazı midesizler( kadın yada erkek farketmez) ya tutarsa diye arsızca yavşayabiliyor da bunu bu kadar içselleştirip sorun etmen yanlış.Ver cevabını, engelle iletişimi olsun bitsin.El alemin karısına da üzülmek de neymiş? Adamın karısı güttüğü sığırı bilmiyor mu sanıyorsun? Bilmezden geliyordur.

doğru geçen bir dergide de bir çiftle röportajı okumuştum.Birbirimizi kandırmış sayılmıyoruz böylelikle diyordu çiftler.Fakat böyle çiftler evliliğini gizlemez aslında

o avukat adam da swinger takılıyordur demiyorum,bu sadece bir örnekti.
yani evliliğe heyecan katmak anlamında iğrenç hareketlerde bulunan değişik çiftler var anlamında.
kadının nasıl hissettiğini bilemem fakat kocası bu kadar flörtözse elbetteki farkındadır,kesinlikle bildiğini düşünüyorum.

o avukat adam da swinger takılıyordur demiyorum,bu sadece bir örnekti.
yani evliliğe heyecan katmak anlamında iğrenç hareketlerde bulunan değişik çiftler var anlamında.
kadının nasıl hissettiğini bilemem fakat kocası bu kadar flörtözse elbetteki farkındadır,kesinlikle bildiğini düşünüyorum.

evet adam genel olarak böyle,bakımlı biri.hissetmemek bence de imkansız.insanlarda ki mideyi anlayamıyorum..:KK43:

Tatlım sen avukat halinle "napçam ben" olduysan fena, bizler ne yapalım :KK45: Yerinde olsam karısına mesajları atar senin kocan boyle boyle biri haberin olsun der gerisini onlara bırakırdım. Hem o gerizekalı kendini fazla akilli zAnnetmekten vazgecer her kusun etinin yenilemeyecegini anlardi belki. Adalet.. :KK50:

Karısına karşı en ufak bir yükümlülüğünüz olduğunu düşünmüyorum. Kadını tanımıyorsunuz, belki zaten biliyordur, aldırmıyordur. Sonra kötü olan siz olursunuz.

Bu konuda söz sahibi misiniz bilmiyorum ama ben bu adamı bile bile işe almazdım. Hem iş görüşmesinde yalan söyledi, hem de daha işe girmeden birlikte çalışacağı kadınlara sarkıntılık ediyor. Hem iş yerinde, hem de hiç suçunuz olmasa bile zamanı gelince nişanlınızla ağız tadınız kaçacak. Temkinli olun. Mecbur kalırsanız adamı sert bir dille ve şahitler huzurunda bozun.

Ortak olması konusunda anlaştınız mı?
Ekleme: Pardon bayram sonrasında karar kılmışsınız. Almayın ortak olarak işe. Eşine bir şey söyleme yüzyüze bakacaksın ister istemez adliyede göreceksin, belki aynı mahkemede duruşma sırası bekleyeceksin. Eşi biraz takip etse bulurdu zaten bu kadar rahat olduğuna göre. Duruşunu bozma sen hiç bulaşma. Başka sektörde olsa olabilirdi de aynı meslekten olunca sıkıntı yaşarsın. Sana gel benle evlen dememişse o mesajları onun daha iyi bir insanı hakettiği ve çok mutsuz gördüğüm için yazdım, meslektaşımı düşündüm diyerek hesabı sana ödetebilir.

Son düzenleme:
Beni de rahatsız eden bi çocuk vardı hem de sevgilisi vardı.ben de bütün mesajları kopyalayıp sevgilisine yolladım :KK53: bu çocuk böyle böyle diye.ama bu evli ve çocuklu.o yüzden ne yapılır bilmiyorumo_O

X