İş arkadaşım üzerime yürüdü

Ay hasta ruhlu adam

İdareye değil savcılığa gitmen daha mantıklı değil mi. Ha idareciler de bilsin tabii ama okul dışındaki husumetle ilgili yapabilecekleri bir şey yok

İdareye değil savcılığa gitmen daha mantıklı değil mi. Ha idareciler de bilsin tabii ama okul dışındaki husumetle ilgili yapabilecekleri bir şey yok
Yağışlı olduğu için okul servisleri okul bahçesindeydi dün yani okul sınirlarında oldu onu belirtmemisim yazımda

Bişey soracam size bunlardan anliyor gibisiniz. Bu adam aynı seyi daha önce yapmis eski okulunda is arkadasiyla kavga edip sürülmüşm yarin dilekcemi mudure vericem ayni sikayeti alirsa durumu ne olur umarim burdan da gider
daha önce uyarma aldıysa uyarma alır. sicilinde ceza yoksa bir alt ceza alır. ama yine de amirin takdiri. yer değişikliği uygulanmalı diye rapor çıkarsa uygulanır. o süreç içinde görevlendirilen muhakkik sizinde ifadenizi alacak. sümen altı edilirse anlarsınız. ama x cezası verildi vs. gibi bildirim almayacaksınız. cezalar kişiye özeldir. açıklanamaz.

İdarecim bu dilekceyle kendisinin kesinlikle ceza alacagini söyledi,dilekcende israrci misin dedi evet dedim

İdarecim bu dilekceyle kendisinin kesinlikle ceza alacagini söyledi,dilekcende israrci misin dedi evet dedim
o süreçte tekrar sizin üzerinize gelirse tekrar şikayet dilekçesi düzenleyebilirsiniz. çok daha sorun olursa polise şikayet edin. hatta kades yükleyin. bazı insanların gözü dönmüş... kendinize dikkat edin.

Devlet okulu ise bir yaptırımı olacağını sanmıyorum

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…