Is arkadasima asik oldum

ozguncandan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
9
1
1
35
Kizlar merhaba,
Kimseye anlatamadigim bir derdim var :( 2 yildir bir isyerinde calisiyorum ve beraber calistigimiz bu sure icinde de cok yakin arkadas oldugumuz kisiye asik oldum. Icimden her seyi soylemek geciyor ama karsilik alamazsam arkadasligimiz da bitecek ve her gun oyle gormeye dayanamam diye konusamiyorum. Sirf konusabilmek icin yeni is ariyorum, ayrilirsam konusurum ve reddedilirsem acisini daha kolay atlatirim diye, ama isimi de seviyorum. Ne yapmak gerek lutfen yardim edin :KK42:

bu kişi bekar mı yanı arkadaşsınız ama kız arkadaşı yanı bir engel yoksa ve ondan da o ısıgı aldıysan neden olmasın kı?

Telefon numarası var mı?
Yoksa numarasını alın.

Sürekli muhabbet halinde olursanız size karşı bir sey hissediyor mu hissetmiyor mu anlarsınız.

Arada bir konunun yönünü sevgiye falan bağlayın.

Eğer karşılık görürseniz açılın yoksa unutmaya bakacaksınız.

Ayrıca reddedilmek çokta kötü bir sey değil.
Hayatın sonu değil.

Çok yakınsanız az buçuk farkındasınızdır onun fikrinin. İki yıldır biriyle oldu mu yada hoşlandığı beğendiği birinden bahsetti mi. Size karşı tavırları da bellidir

Evet numarasi var. Her gun konusuyoruz. Bazen olumlu sinyaller alip bu sefer konuscam diyorum, bazen tam tersi sinyaller gonderiyor cesaretim kiriliyor. Ortak bir cevremiz de oldugu icin ayni yerde calisirken konusma riskini goze alamiyorum

Evet numarasi var. Her gun konusuyoruz. Bazen olumlu sinyaller alip bu sefer konuscam diyorum, bazen tam tersi sinyaller gonderiyor cesaretim kiriliyor. Ortak bir cevremiz de oldugu icin ayni yerde calisirken konusma riskini goze alamiyorum
Bence emin olmadan konuşmayın. Hem de sanki onun size bi hissi olsa o konuşmaz mıydı şimdiye dek. Çok çekingen falan değilse yani

işte o olumlu sinyalleri siz verin niyeti varsa o konuşsun sizinle..

Nasil verebilirim sinyal?

Daha samimi olun.
İlk yazan kim?
Eğer her ikinizde ayni derecede yaziyorsa biraz bekleyin. Onun yazması merak ediyor demektir.

Arada saka yollu şeyler yazın.
Samimiyetiniz ne durumda bilemiyorum ama arada çok sekersin çok tatlısın gibi ince göndermeler yapın.
Hoş bu muhabbetinize bağlı.
Çok kibarsın, naziksin şeklinde de olabilir.
Çok iyi yüreklisin, merhametlisin ne güzel şeklinde de olabilir.

Karakterini siz biliyorsunuz.
Ona göre davranın.

Olumlu sinyal varsa mutlaka onunda size karşı hoslantisi vardır.
Erkekler hoşlanmadıkları kızlara olumlu sinyal göndermez.
Eğlenmek istiyorsa konuyu cinselliğe bağlar.
Sevgi anlamında içi boşsa pek yürümezler.

Olumsuz olması ise onunda kararsız kaldığı anlar yüzünden olabilir.
Belki sizi deniyor.

E bu adamın aşk is arkadaş hayatını biliyorsunuzdur ona göre davranın iste.

Bence konuşmayın emin olmadan tam çözmeden karakterini dışarıdakine hayatını iş yeri farklıdır dışarısı farklı :kahve:

Bencede emin olmadan konusmayın. Bırakın erkek tarafı adım atsın.

Ortak bir arkadaşınız varsa, Sizi cok yakıstırdıgını falan arkadasınıza ıma etse .. Tepkisine göre hareket edersiniz.

iş yerinde güvendiğiniz bir arkadaşınız varsa ona söyleyin durumu; "ikinizi yakıştırıyorum" falan desin bakalım tepkisi ne olacak.
açılmak içinde acele etmeyin onun duygularından emin olun çünkü erkekler hisleri varsa çok bekleyemiyor sonradan üzülmeyin.

Back
X