Is arkadasima asik oldum

Bir gun sinyal alip diger gun umarsiz davraniyorsa %100 emin olmamakla birlikte adam duygularinin farkindave bunu kullaniyor.Yani biri benden hoslansa ve hergun konusuyor olsak ben bunu anlarim ve salak yapiyorsam hem egolarim icin bu durum hosuma gidiyordur ama zerre de duygum yoktur.

bence önce hal hareketlerine bakın derim
eşim kankamdı :skandal: hoşlandığımı aşık olduğumu anladım
söylemedim ama hal hareketlerine bakıyordum başka işte çalışıyordum
messenger girmiş orda yazmıştım sinirliydim yani aklımda öyle bir şey yoktu aslında
buluşalım mı buluşalım dedik neyse sahilde gezdik felan
buluşmalar sıklaştı tabi hoşlanıyordum
çantamı taşımalar o esnada tartıştık çantamı ver gidecem dedim vermedi:ıslık:
elinden almak için çabalıyorum ama fazla zorlamıyorum elini dafa fazla tutabilmek için
daha sonra eşim söyledi mahsustan vermedim elini tutabilmek için
şunu diyim size bakışlarını yakalıyormusun yada içten derinden baktığını farkediyormusun
sana karşı nazik mi ilgili mi eğer sevgili felan yoksa siz atın ilk adımları bakış atın içten bakın
molalara baş başa geçirmeye çalışın baktın bunları yaptın sinyal yok yoluna bak

hayır konuşmayın açık açık o konuşur
siz sinyalleri artırın bir arkadaşın dediği gibi:))) açıkça demeyin ama belli edin işte

Gorucu geldi demek ters tepebilir. Bunu bana soyluyorsa demekki bana birsey hissetmiyir diyip kendini geri cekebilir.

Benim esim olsa kendini geri ceker gorucuye evet diyip demeyecegini beklerdi ve bu arada duygularini yansitmazdi mesela.

konuşmayın, direkt dökülmesin ağzınızdan bu sözler ama belli edin, gülüşünüzle, ilginizle belli edin ama söylemeyin. yani öle bir raddeye getirin ki o anlasın ve sizinle o konuşsun.

direk konuşmayın belli edin arada bakış atın gizli gizli ama o görsün :D bi yerlere gitmeyi teklif et o da eşşek değil ya varsa hissi açılır sana :)

Evet numarasi var. Her gun konusuyoruz. Bazen olumlu sinyaller alip bu sefer konuscam diyorum, bazen tam tersi sinyaller gonderiyor cesaretim kiriliyor. Ortak bir cevremiz de oldugu icin ayni yerde calisirken konusma riskini goze alamiyorum
O konuşsun. Neden sen acilasin ki? Bir duygusu olsa söylerdi. Ayrıca erkekler bu durumlarda gayet anliyorlar karşıdakinin duygusunu.

Bir gun sinyal alip diger gun umarsiz davraniyorsa %100 emin olmamakla birlikte adam duygularinin farkindave bunu kullaniyor.Yani biri benden hoslansa ve hergun konusuyor olsak ben bunu anlarim ve salak yapiyorsam hem egolarim icin bu durum hosuma gidiyordur ama zerre de duygum yoktur.
Sanirim haklisiniz :(

Back
X