İş arkadaşımın amacı

Şakacılık ve hadsizlik arasındaki kalın çizgiyi arkadaşınız çoktan geçmiş... Bozulduğunuzu ve saçmaladığını farkettirin.

Siz çok yüz vermişsiniz ona onun espirilerine gülmeyin ve bozulduğunuzu belli edin bence yoksa bunun önünü alamazsınız

Merhaba kızlar..
Çalıştığım yerde benimle yaşıt aramızda orta seviyeli bir diyaloğun olduğu bir bayan var.(iş dışında görüşmüyoruz. İş yerinde sohbet muhabbet gırgır şamata işte..

Kız çok esprili milletle dalga geçmeyi takılmayı seven bir tip.. Müdürle bile teklifsizce konuşur yani..

Sorun şu ki bu kız benimle sürekli dalga geçiyor benim üzerimden espri yapıp millete anlatıp gülüp eğleniyor..

Tamam esprili şakacı bir kız herkese karşı öyle ama bana biraz fazla takılıyor gibi hissediyorum.

Genelde instagram paylaşımlarımı herkesin içinde ti ye alıyor. Bir kaç örnek verirsem kızın amacını daha iyi anlarsınız belki..

Mesela geçen eşimin o film izlerken laptopa bakarken fotoğrafını paylaşmıştım hikayede. Aşk falan yazdım. Ertesi gün hemen kız adam seninle ilgilenmiyor muhattap olmak istemiyor kulağında kulaklık film izliyor sen hala aşk maşk diyorsun diye 5 dk gülüyor paylaşımı millete gösteriyor. Sen

Sonra bir diğer arkadaşa muallime yi instagramda takip ediyormusun görmen lazım diye kahkahayı patlatıyor.

Geçen yemek yaparken kısa bir video çekmiş eşim onu atmıştım hikayeye eline de hiç yakışmıyor o nasıl domates doğramak diye güldü durdu

En son şu yeni çıkan kalın incili taçlar varya onu takıp bir fotoğraf atmıştım ertesi gün o nasıl taç ya ben yakıştıramadım dedi.

Tabi bunları hep gülerek söylüyor. Beni ve paylaşımlarımı komik mi buluyor amacı ne kötü niyetli mi gereken cevabı vereyim. Yoksa kendine yakın görüyor diye mi böyle

Sizce neden böyle siz olsanız ne yapardınız..
Yani bunu soruyo musun
Gervekten sinir bozucu enerji emici terbiyesiz koskanc hadsiz bir arkadasiniz var. Asabimk bozdu. Ama o degil sizin bj soruyu sormaniz.
Lutfen onu instagramdan silim ve diyin ki
Senin sakalarindan hoslanmiyorum. Kimse benimle bu sekilde konusamaz. Seni severim ama tarzindan hoslanmiyorum
Bitti

Belli ki kompleksli bir insan.Bunu başkalarıyla dalga geçerek bastırıyor.Kesinlikle gaza gelipte silip engelleyim demeyin.Onun yaptığının aynını sizde ona yapın sürekli dalga giydiği gömleğe ay bu ne biçim gömlek kız nerden buldun seni çok yaşlı göstermiş diyin.Bunun gibi birkaç kere dalga geçerseniz birdaha yapmaz.

Merhaba kızlar..
Çalıştığım yerde benimle yaşıt aramızda orta seviyeli bir diyaloğun olduğu bir bayan var.(iş dışında görüşmüyoruz. İş yerinde sohbet muhabbet gırgır şamata işte..

Kız çok esprili milletle dalga geçmeyi takılmayı seven bir tip.. Müdürle bile teklifsizce konuşur yani..

Sorun şu ki bu kız benimle sürekli dalga geçiyor benim üzerimden espri yapıp millete anlatıp gülüp eğleniyor..

Tamam esprili şakacı bir kız herkese karşı öyle ama bana biraz fazla takılıyor gibi hissediyorum.

Genelde instagram paylaşımlarımı herkesin içinde ti ye alıyor. Bir kaç örnek verirsem kızın amacını daha iyi anlarsınız belki..

Mesela geçen eşimin o film izlerken laptopa bakarken fotoğrafını paylaşmıştım hikayede. Aşk falan yazdım. Ertesi gün hemen kız adam seninle ilgilenmiyor muhattap olmak istemiyor kulağında kulaklık film izliyor sen hala aşk maşk diyorsun diye 5 dk gülüyor paylaşımı millete gösteriyor. Sen

Sonra bir diğer arkadaşa muallime yi instagramda takip ediyormusun görmen lazım diye kahkahayı patlatıyor.

Geçen yemek yaparken kısa bir video çekmiş eşim onu atmıştım hikayeye eline de hiç yakışmıyor o nasıl domates doğramak diye güldü durdu

En son şu yeni çıkan kalın incili taçlar varya onu takıp bir fotoğraf atmıştım ertesi gün o nasıl taç ya ben yakıştıramadım dedi.

Tabi bunları hep gülerek söylüyor. Beni ve paylaşımlarımı komik mi buluyor amacı ne kötü niyetli mi gereken cevabı vereyim. Yoksa kendine yakın görüyor diye mi böyle

Sizce neden böyle siz olsanız ne yapardınız..
onu sosyal medyadan arkadaslıktan çıkartırdım.Niye benı çıkardın dediğinde ise ; instagramı temizledim ya gereksiz bulduklarımı sildim derdim bide üstüne bi kahkaha patlatırdım

evet cok anlamsız buldum arkadaşınızın yaptığını.

ama bir şey daha söyleceğim sizi tenzih ederek; benim de bir arkadaşım var, balayı yatağını falan paylaşan. sürekli aşk <3 falan yazan. eşini, eşinin aldığı ciceği falan atıpta seni seviyorum tarzı yazılar yazanları da anlamıyorum ben ama gidipte hahahah diye kahkaha atmıyorum ona o ayrı

Engelleyin gitsin sorarsa neden engelledin diye hakettiğini soyleyin, inceden inceye alaya alıyor bunun adı espiri değil.

engelleyip silmeyebilirim
önce lafımı sokar öyle yaparım

senin derdin ne benle yaa sürekli takip ediyorsun
yok güzel domates doğrayamıyor muşum güzel bakan güzel görür
sen artık nasıl bakıyorsan
der engellerim ondan sonra
kıskanç fesat

Bazı insanlar irite ediyor beni hergün 10 tane kociş bebiş storysi yine de tabi aa naptın hahha demiyorum engelliyorum siliyorım
Canum beğenmiyorsan engelle veya sil de en azından şakayla
Onun tarzıyla laf söyle sende ona

Back
X