• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın benim için kullandığı bir tabir?

Tavriniz hic hos degil arkadaslariniza destek falan vermemissiniz ,onlarlayken onlara hak verip resmen suya sabuna dokunmadan onlara gaza getirip sizi. Hakkinizida inlarin aramasini istemissiniz .allah sizin gibilerden korusun yazik ,herkes evine ekmek goturuyor siz sessiz kalarak kurum.sahibine destek vermissiniz ben o is arkadaslarinin yerinde olsam size selam bile vermem

Tavriniz hic hos degil arkadaslariniza destek falan vermemissiniz ,onlarlayken onlara hak verip resmen suya sabuna dokunmadan onlara gaza getirip sizi. Hakkinizida inlarin aramasini istemissiniz .allah sizin gibilerden korusun yazik ,herkes evine ekmek goturuyor siz sessiz kalarak kurum.sahibine destek vermissiniz ben o is arkadaslarinin yerinde olsam size selam bile vermem

Öyle bir mesaj yazmışsınız ki sanki adam öldürdük. Ben de onlar gibi evime ekmek götürüyorum hanımefendi. Kimseyi gaza getirmedim, ben de madur olduğumu belirterek gerekli yerlere prosedürleri uygulayarak şikayet ettim, onlar çok hızlı ve fevri davrandılar, bu sebeple de bazı kişiler istifa edip ayrılmak zorunda kaldı. Benim kafam esip istifa ederek çıkıp gidecek lüksüm yok.

Back