iş arkadaşindan çok kiskaniyorum

Buna mı yakıştırdın çıkışını yaptığına göre sizin beyefendinin gözü var hanımefendide.
Ayrıca neden sadece kadını yaftalamışsınız ki. 30 yaşına gelmiş adam kendi bilmesi gerek nerede durması gerektiğini. Ergen gibi canlı yayın falan açması da tuhaf yani

Ilgisiz ve dengesizden sonrasini pek okumadim. Dengesiz adam senin de dengeni bozar. Diger kadindan cok kendini dusunup su adamdan kurtulman daha dogru olur bence.
Bir adam bir kadini kucumauyorsa o adamdan birsey olmaz. Hem de bu isler once hep kucumsemeyle, kotulemeyle baslar. Lutfen su dengesizi kendi ruh sagligini korumak icin birak.

Kadını kendi içinde aslen aşağıladığı falan yok.bu bi taktik sadece.
Odak kadini küçümseyerek yaklaşım,aşağılama,abartılı eleştiri,hatta hakaret...hepsi taktiğe dahil.
Tüm bunlar dikkati odak noktadan kaldırmaya kurtarmaya yönelik hareketler.
Biraz nette gezinin var böyle bi olay,ve çok örnekleri var inanın.

7 aylik bir iliski yaşlar ben 33 o 31 .ilgisiz ve dengesiz bir sevgili.is yeri evimin yakininda idi hergun gorme firsatim oluyordu iş ortamina alisveris icin girince ortami gorebiliyordum.is arkadaslariyla alakali kiskancliklarim olusmadi.Şubesi degisti 1 haftadir baska magzada yonetici konumunda beyimiz.Bir defa 5 dakika gibi kisa bir sure ziyaret ettim yeni yerinde.Bir calisaniyla samimi konusmalari var ama tanisiyolarmis oncesinde de hergun servisle o bayan calisaniyla buraya geliyor servisi sevgilim kullaniyor duger calisanlari aliyor burdan o bayan da arkaya gecmek yerine hep onee sevgilimin yaninda oturuyor evimin konumundan dolayi her aksam goruyorum cok sinirim bozuluyor.Cok civik diye tabir ettigimiz samimi rahat hareketleri olan bir bayan.Beyimiz bazen canli yayin aciyo hesabindan surekli o bayanin sesi geliyor muzik sesinin arasinda şakalaşmalar gulusmeler hiç hosuma gitmiyor.Beyefendiye biraz belli ettim kiskandigimi şu cvbi verdi sacmalama beni bunami yakistirdin şundn da kiskaniyosan pes valla paçoz dan falan diye kizi asagilayici bir cumle kullandi bilemiyorum icim rahat degil kizlar
Ilgisiz ve dengesiz demissiniz niye boyle biri hayatinizda o zaman.

Back
X