• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşının gel gitleri

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
daha önceki konuda İşimi sevmediğimi anlatmıştım.

3 bayan çalışıyoruz. birisi yeni başladı.. ben 6 yıllık diğer ablada 14 yıldır aynı yerde çalışıyoruz.

bugün bir yazı var. müdürüm gizli kimseye gösterme sorun oluyor diye söyledi. normalde 29 kişiyiz ama 26 sı sahada çalışıyor. ve sahadakilerin görev yerleri belli olacağı bir yazı bu.. yazıyı gösterirsem millet müdürü rahatsız edecek. bir sürü sorun. ayrıca müdürün kesin emri var...

her neyse sahada çalışanlaradn biri geldi sordu. bakayım listeye diye. bende bana sormayın müdürden öğrenin dedim.. yanımdaki 14 yıllık bayanda. göstersen ne olacak vs. başladı konuşmaya. bende dedim istemiyorlar. aman eskiden beri ben 14 yıllık burdayım hiç öle birşey olmadı... (aklı sıra sen nerden bileceksin demeye getirdi) ben geldiğimden beri bu işi yapıyorum yazıyı göstermemi hiç istemediler dedim. üstelik yeni gelen bayanın yanında...

şimdide kadın bana trip atıyor... ben bununla nasıl başa çıkacağım. bir iyi dersiniz bir kötü... gel git yaşıyor...

gidip kurtulmak istiyorum burdan....

Arkadaşın anormal .
Umursamamaya çalış hiç muhatap olma .

şimdi gene geldi. normale dönmüş... alla alla... birşey olmamış gibi konuşuyor..

muhattap olmasam nasıl olacak. çünkü işleri ortak yapıyoruz.. bide aynı odadayız. diğer bayanın odası henüz belli değil...

şimdi gene geldi. normale dönmüş... alla alla... birşey olmamış gibi konuşuyor..

muhattap olmasam nasıl olacak. çünkü işleri ortak yapıyoruz.. bide aynı odadayız. diğer bayanın odası henüz belli değil...

Dün o tavırların neydi diye sor .
Elinden geldiğince az konuş iş dışında bir şey sorarsa cevap vermemeye çalış .

Dün o tavırların neydi diye sor .
Elinden geldiğince az konuş iş dışında bir şey sorarsa cevap vermemeye çalış .

hayır düne kalmadı ki. sabah oldu olay. öğlene kadar trip attı. şimdide birşey olmamış gibi...

bir şey desem laf karıştırır ki önceden öle oldu...

sen fazla takılıyor olabilir misin olaylara ve ayrıntılara. belki de o kadın için sıradan bir muhabbetti oldu ve bitti. yani kasıt yoktu konuşmasında.. eğer karakteri çok dalgalı değilse...
kaldı ki 14 yıldır aynı yerde çalışıyor olmanın verdiği bir rahatlık da var ve sen aslında tanıyorsun o insanı o kadar zaman geçirmişsiniz. her zaman müdahale ediyor mu sana olur olmaz konularda?

sen fazla takılıyor olabilir misin olaylara ve ayrıntılara. belki de o kadın için sıradan bir muhabbetti oldu ve bitti. yani kasıt yoktu konuşmasında.. eğer karakteri çok dalgalı değilse...
kaldı ki 14 yıldır aynı yerde çalışıyor olmanın verdiği bir rahatlık da var ve sen aslında tanıyorsun o insanı o kadar zaman geçirmişsiniz. her zaman müdahale ediyor mu sana olur olmaz konularda?

belki takıyorumdur.. adet öncesi bir sinir de var gerçi... ancak sıradan muhabbet değildi. daha sonraasında trip attı. atmazdı. sanki ben sahada çalışan beye karşı gıcıklığım varda yazıyı göstermemiş pozisyonuna düştüm... hoş olmadı...

bazen müdehaleci bazen değil.

galiba artık iyice buraya karşı soğudum, her yapılan her denilen şey batıyor...

daha önce rahatsızlığımdan ötürü bazı dediği şeyleri unutamadım...

mesela raporluyum, işte değilim... verilen bir işin rahatsızlığım nedeniyle yarısını yaptım yarısını yapamadım.. bana "ben hiç iş bırakıp gitmedim, paramı helalinden kazandım" demişti.. unutamadım... daha sonrasına cevap verecekken başka laf karıştırdı...

Back
X