- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisini ben esime yaparim!! Gozune soka soka yaparim hemde!! Valla hic onun seviyesine dusmem dusuncesinede kapilmam. Direk aynisindan yaparim. Gorsun anyayi konyayi. Boylelerine mmustehak cunki. Bak o senin baktigini gorunce nasil kudurucak sende ozaman lafini sokarsin.
inkar ediyor ve günahıma giriorsun dedi.kendimi suçlu hissediyorum şu an.ne yapsam içimdeki sıkıntı geçmiyo...Tam türk filmi canlandı yalnız gözümün önünde anlattıklarınızdan yola çıkarsam
Hani vardır ya(Allah korusun) kadınla erkek flörtleşir fln ama kavga ederler sonra sevgililerini kıskandırmak için karısına veya kocasına sırnaşanlar sevgilisin karşısında...
Sen benle kavga ettin ama ohh karıma/kocama sarılayım sende çatla misali fln...
Ciddi olmak gerekirse ben gelemem öyle şeylere kadının kocasınıda o kadınıda benim kocayıda yüzleştiririm kocasının yanında kocama pek bakıyorsunuz hayrdır derimm..
Dert benden çıkar gerisini kocası düşünsün benim kocayada ayarı ben çekerdim olur biter...
Gerekirse benim kocayıda işten kovdurturum okadarda psikopatım..![]()
inkar ediyor ve günahıma giriorsun dedi.kendimi suçlu hissediyorum şu an.ne yapsam içimdeki sıkıntı geçmiyo...
sorma canımmm şu an nefes alamıyorumHepsini yüzleştir özellikle kadının kocasıyla..
Yada bir süre ses etmeden takip et gözlemle bakalım kadın hala bön bön bakacak mı ve kocanızda bakıyor sanırım.. gözlemlemeye devam yanii...
Ama şüpheylede yaşanmaz yaa çok kötüü![]()
Şimdi bir insan baktı diye mi bu kadar yaftayı yapıştırdınEşinlede kavag ederek,kadına karşı dikkatini çektirdin.Napıyorlar 24 saat gözünü ayırmadan aheste aheste kocana mı bakıyor.Bi cilve bi işve bi naz mı var bakışlarında.Yapmayın Allah aşkına.Eşi çocuğuda varmış.Aralarında beğenme şu bu var diyelim.Özellikle senin yanındamı bakacak.Senin kendine güvenin yok mu veya herşey dış görünüşmüde süslenip püslenip gideceksin.Kocan sana onun yanında yakınlık göstermiş,göstermese birşey var ondan göstermiyor olur.Gösterse kadına nispetmi yapıyor olur.merhaba herkese.. bugün gördügüm bi topikten etkilenerek 1 yıldır kafamda büyüte büyüte bitiremedigim bir derdimi paylaşmak istiyorum sizinle.geçen sene iş degiştirdim ve eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.farklı bölümlerde.benim çalıştıgım bölümde bir kadının(evli ve çocuklu) eşime baktıgını ve eşiminde ona baktıgını fark ettim.üstünde durmadım.sonra bi akşam iş çıkışı ikimizde arabadayken kadın yine eşime baktı ve ben "bu sana niye bakıyor" diye kavga ettim.evlilik yıldönümüzdü o gün : ( sanırım bununla eşimin bakışı daha da arttı.egosu okşandı..eşime "bu kadını sevmiyorum" dedim.facebooktan arkadaşlık yollamıştı kabul etmiştim, "artık onu listemden çıkardım" dedim.. ve ilk günden beri kötü bir elektrik alıyordum.diger arkadaşlar gibi "hoşgeldin" demedi.benimle hiç iletişime geçmedi.hep mesafeli oldu..geçen akşam yemekli eşli toplantıda kadın ve eşi de vardı.eşim bana sarıldı,hemen ardından kadın da kocasına.eşim beni öptü yanagımdan.dedim ben kuruntu yapıyorum bak benimle ilgileniyor,sonra da kadına mı yapıyor bunları diye düşündüm?çünkü arada bakmaya devam etti.kadın bunları gördü ve giderken kocasıyla elele gittiler.eşimde arkasından baktı : ( acaba ben mi abartıyorum kızlar?bu arada kocam ilgili sevgi doludur,sevdigini söyler hissettirir.gece dışarı çıkmaz.tam bir işkoliktir..
Buradaki kadınların verdiği gazla kocana sarıyorsun ya yuh diyorum. Allah kocana sabır verirsin tam bir paranoya bu durumun. Kadını kıskanıyo olmayasın.. Bi iç sesini dinle istersen. Hayır yani bu kadın dul değil bekar değil onunda bir namusu var ayrıca eşi de. Bakmakla da ne oluyo onu anlamış değilim.sanırım evlilik terapisine gitmeye ikna edicem ve onun dışında bir daha agzımı açmicam..çünkü sonuç daha kötü oluyor
Bekar ya da dul olsa da namusu var.Buradaki kadınların verdiği gazla kocana sarıyorsun ya yuh diyorum. Allah kocana sabır verirsin tam bir paranoya bu durumun. Kadını kıskanıyo olmayasın.. Bi iç sesini dinle istersen. Hayır yani bu kadın dul değil bekar değil onunda bir namusu var ayrıca eşi de. Bakmakla da ne oluyo onu anlamış değilim.