Kocamın iş arkadaşından gelen anlamsız mesaj...

aşiri kulturlu yakisiklo ve guvenilir kocaniz ayni kizla mesajlasmasaydi kiz da durup dururken derdini mesajla anlatmazdi. bi derdimiz oldugunda rehberden rastgele adam secip mesaj atmiyoruz daha once dertlestigimiz ya da cok samimi tanidigimiza anlatiyoruz. ve surdan oyle gozukuyo ki ondan once baya mesajlasma olmus ve siz kizin attigi son mesaji gormussunuz.

Boşanma esnasında bütün erkekler çirkinleşiyor aşk meşk boş elalemin oğlu hepsi yine bize kalan annemiz ,babamız ve çocuklarımız,şunuda berilteyim aynı odada mutlaka konuşuluyor ,ama kadınların duysual sorunlarını baş edemediklerinden dolayı şimdi bir kadaın aynı büroda adamın karşısında ağlıyorsa o da tabiki soracak neden ağladığını al sana sonra özel hayat sohbeti bu böyle gider ve derinleşir ama erkekler buna daha çok hakim onların hakim olamadığı ofise gelen sevgiliden telefonlar bunada şahit oldum ve tehdit aldım hanıma söylemiyeceksin diye hanımıda bunu liseden sonra 6 yıl beklemesine rağmen ben aşka inanmıyorum
Yalniz bi sey soylicem. Bu erkekler neden boyle ya. Adam bosanicagi karisi icin ne demis oyle. Evliyken her sey iyi bosanirken seytan oluyo karsi tarad cok cirkin. Ne olursa olsun o senin karin olmus be adam insan millete oyle soyler mi kadini bilmemde adam karaktersizmis

Ay canm yok bizimki daha o seviyede değil. Peki kız aradımı bir daha
Ay canm yok bizimki daha o seviyede değil. Peki kız aradımı bir daha
Yok aramadi cnm ama benim msj atip sorasim var ozamnda kizi mutlu etmis olcam ustunden okdr zamn gecmis hala onlari huzursuz ediyrm diye sevinecek.esime yapmamistir diyorum ama icim rahat degil yinede.onun yuzunden son tartismamizda numarasini bulup arayalim istersen benm sucum varmiymis kendindn ogren dedi kendimi kucuk dusurcm diye istemedim.beni suphelendiren esim bana normalde hic bagirmaz o konuyu actimmi deliriyo boyle knsulmasini istemiyo ben gunahini aliyormusm asiri kiskanclik yapiyomusum bu yuzden sinirleniyoms.esim bn ona soylenmesi gerekn herseyi soyledim sen kucuk dusmedin onu kucumsedim diyo.ona guveniyorum ama okizasormadnda icim rahat etmick hic bi zmn aklimdn cikmiyo bi turlu.peki sen ne yapmayi dusunuyosun cnm ben arayip knsmandan yanayim bnm gibi pisman olma sonra..

Telefon konuşmasıda neymiş ben o kızın görüntüsünü giydiği kıyafeti konuşma şeklini merak ettiğimden mutlaka görmek isterdim , ve 2 laf söyleyip gelirdim , boşanıyorsa onun derdi bizi niye geriyor eşimi ne diye tahatsız ediyor duygularıyla baş etmeyi bilsin ,güçlü olsun sonuçta kocam onun babası değil , ay ben böyle duygusal zayıf kadınları sevmem kusura bakma hiç acımam da deli gibi aşık olup adamın karekterini sonradan çözüyorlar oda tabi boşanmayla oluyor
Yok aramadi cnm ama benim msj atip sorasim var ozamnda kizi mutlu etmis olcam ustunden okdr zamn gecmis hala onlari huzursuz ediyrm diye sevinecek.esime yapmamistir diyorum ama icim rahat degil yinede.onun yuzunden son tartismamizda numarasini bulup arayalim istersen benm sucum varmiymis kendindn ogren dedi kendimi kucuk dusurcm diye istemedim.beni suphelendiren esim bana normalde hic bagirmaz o konuyu actimmi deliriyo boyle knsulmasini istemiyo ben gunahini aliyormusm asiri kiskanclik yapiyomusum bu yuzden sinirleniyoms.esim bn ona soylenmesi gerekn herseyi soyledim sen kucuk dusmedin onu kucumsedim diyo.ona guveniyorum ama okizasormadnda icim rahat etmick hic bi zmn aklimdn cikmiyo bi turlu.peki sen ne yapmayi dusunuyosun cnm ben arayip knsmandan yanayim bnm gibi pisman olma sonra..

Telefon konuşmasıda neymiş ben o kızın görüntüsünü giydiği kıyafeti konuşma şeklini merak ettiğimden mutlaka görmek isterdim , ve 2 laf söyleyip gelirdim , boşanıyorsa onun derdi bizi niye geriyor eşimi ne diye rahatsız ediyor duygularıyla baş etmeyi bilsin ,güçlü olsun sonuçta kocam onun babası değil , ay ben böyle duygusal zayıf kadınları sevmem kusura bakma hiç acımam da deli gibi aşık olup adamın karekterini sonradan çözüyorlar oda tabi boşanmayla sonuölanıyor

Telefon konuşmasıda neymiş ben o kızın görüntüsünü giydiği kıyafeti konuşma şeklini merak ettiğimden mutlaka görmek isterdim , ve 2 laf söyleyip gelirdim , boşanıyorsa onun derdi bizi niye geriyor eşimi ne diye rahatsız ediyor duygularıyla baş etmeyi bilsin ,güçlü olsun sonuçta kocam onun babası değil , ay ben böyle duygusal zayıf kadınları sevmem kusura bakma hiç acımam da deli gibi aşık olup adamın karekterini sonradan çözüyorlar oda tabi boşanmayla sonuölanıyor

Ne yaptın kardeş o meseleyi
çok şükür çözdük canım bugün arada onların yanına gittim kız cidden kötü durumdaydı..
ona bir derdin olursa beni ara dedim oda tamam falan dedi sonrada kocamla biz onun yanından ayrılıp yemeğe gittik...

Duygusal boşluk.. Tehlikeli durumdur.
Uyanık olmakta fayda var..

Ben ne kadar kötü olursam olayım kimsenin eşine mesaj atmam ne ilginç bayanlar var. Allah kötü niyetli hemcinslerimizden korusun bizleri.

Back
X